Jövőre érkezik a Just Cause 3

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha az első screenshotok már a múlt héten kiszivárogtak, az Avalanche Studios csak most erősítette meg hivatalosan a Just Cause 3 készültét. A Game Informer legfrissebb száma egy delejes előzetest szentel a címnek.

A játék alapjai nem változtak: ezúttal is egy mediterrán szigetvilágot járhatunk be, amit egy véreskezű diktátor irányít. Főhősünk, a némi ráncfelvarráson átesett Rico Rodriguez lesz, aki nem hagyja otthon ejtőernyőjét és a második részből megismert kilőhető horogját, illetve szert tesz egy wingsuitra is. 

A hatalmas nyitott világ változatos játszótér lesz, az Avalanche szerint a kaotikus szórakozásra kihegyezett sandbox játékok új generációját képviseli a Just Cause 3. Habár a múlt héten kiszivárgott képek alapján azt hihettük, hogy egy free-to-play címmel van dolgunk, a Square Enix megerősítette, hogy egy teljes értékű, dobozos alkotásról van szó, mikrotranzakciók nélkül. 

A Just Cause 3 jövőre jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, hasonlóan a svéd csapat másik játékához, a Mad Maxhez. Az első részleteket a Game Informer szállítja majd, mi résen leszünk! Köszönjük, kopic!

6.
6.
Wasp_
Cooperativeot rakhatnának bele. Amúgy várós.
5.
5.
dzsiádzsó
Hát ez úgy néz ki, mint x360-on, nem is értem azokra miért nem jön?
4.
4.
FrankBlack
#3: +1 Én még az idén is elég sokat játszottam vele. Gyakorlatilag évek óta jól elvagyok a 2. résszel :) A 3. részt pedig természetesen nagyon várom :)
3.
3.
#2: Ugyan üsd már be a google-ba, hogy 'Just Cause 2' és nézd meg a képeket és gondold újra az egészet. A játékmenet pedig fantasztikus volt, egy bajom volt vele a mentési rendszer. Több élvezet és magasabb fun-factorral dolgozik a játék, mint az elmúlt két év teljes termése... :DDD
2.
2.
anarchoid
remelhetoleg nem vmi atdolgozott 2. resz lesz... mostanaban megjelent par hasonlo "ize" :) a 2. nagy kedvenc volt de 2015 ben nem allna mega helyet
1.
1.
Nagyon akcios a steamen packban (is) most.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...