Csúszik a Bloodborne megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 12.
  • Csúszás
Link másolása
Ha türelmetlenül vártad a From Software játékának februári premierjét, akkor el kell, hogy keserítsünk: a Sony elcsúsztatta a premiert, ráadásul nem is kicsit. A halálos mételytől szenvedő várost csak tavasszal szabadíthatjuk fel.

A Souls-sorozatról elhíresült From Software PS4-exkluzív szerepjátéka mégsem jelenik meg február 6-án. A Sony ma majdnem két hónappal tolta el a premiert, mivel további csiszolás vár a Bloodborne-ra, nem is beszélve arról, hogy a február meglehetősen csúfolt lesz játékmegjelenések szempontjából - akkor érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt is.

Ami pedig a végleges dátumot illeti, a játék március 24-én jelenik meg az Egyesült Államokban, míg hozzánk március 25-én érkezik - egy nappal a japán és három nappal a brit premier előtt.

Nem érdemes csüggedni, hiszen Shigeru Miyamoto szavaival élve "a csúszó játék végül jó lesz, de a rossz játék rossz marad örökké". A Bloodborne-ra érdemes lesz várnunk.

18.
18.
stuie
#17: Szerintem teljesen érthető, hogy nem akar nekimenni a Witchernek. Ez nem bizalom kérdése, egyszerűen üzleti.

Én örülök is neki így lesz időm végig vinni a W3-at, utána jöhet ez :)
17.
17.
PaprikaJancsi
Csak ne az legyen a csúsztatás oka, mint a DC-nél. A másik, hogy aggasztó, hogy a Sony annyira nem bízik a Bloodborne-ben, hogy kiadja a Witcher 3 mellett.
10.
10.
Pizza74
#2: Erősen kétlem. A legelején leszögezték, hogy kizárt a PC verzió, plusz a Sony amúgy se adja könnyen az exkluzív címeit.
9.
9.
macilaci40
pikszel igazad van lehet hogy megjelenik gondoljunk csak az xbox one eskluzivra a ryse son of rome-ra :D
4.
4.
A lényeg hogy jó legyen, valamint az Witcher ellenében februárban esélye sem lett volna :)
3.
3.
KeXxX
#1: Driveclubbon kkívül nem emlékszem más nagy címre, hogy hibákkal hemzsegve jött volna ki.
2.
2.
pikszel
Remélem egy évre rá lesz PC-re is. Tudom, nem sok esély van rá, de volt már rá példa.
1.
1.
Ra1D3n
Nem csodálom, hogy csúszik. Sony exkluzív címek a premiert leszámítva nem igazán jelennek meg időben. Abban reménykedek, hogy legalább készen fog megjelenni a cím, és nem tele hibával...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...