Lost Ark Online - a legígéretesebb Diablo-klón?

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a koreai játékgyár termékeit túlságosan belterjesnek hisszük, azért nagyítóval igenis találunk köztünk innovatív darabokat is. Ilyen a Lost Ark Online, amely első ránézésre a Diablo és a Kingdom Under Fire ötvözete.

A koreai Smile Gate meglehetősen ambiciózus projektje a Lost Ark Online, egy multira kihegyezett hack 'n' slash, amely gyönyörű grafikával és brutális animációkkal borzolja a kedélyeket. A játékban összesen 18 különböző karakter lesz, mindegyikük egyedi képességeket használhat.

Az Unreal Engine 3-ból gyakorlatilag a maximumot kihozták a fejlesztők, a cím hatalmas mélységeket, masszív építményeket vonultat fel, ráadásul az ellenfelek szinte özönlenek a képernyőn. A 160 fős brigád már három éve dolgozik a Lost Ark Online-on. Az első zárt bétateszt jövőre indul, reméljük, angol nyelvű változatot is kapunk belőle.

Most pedig lehet ámuldozni!

18.
18.
subz
http://steparu.com/news/1643-lost-ark-online-developers-aiming-for-global-market
17.
17.
Lorthirash
Azért elég komoly amit kihoztak ebből a régi motorból.
16.
16.
Lorthirash
Nem is kell tudnom hogy koreai játék látom a világot és egyből lehet tudni aki kicsit is ismeri a koreai mmorpg-ket, persze ettől még jónak tűnik.
15.
15.
reddevil1015
Már rég várok egy ilyen játékra. Remélem ezt ki tudom próbálni az apfa teszten,nem úgy mint azt a redvás evolvét.
14.
14.
Nicodemus
Azta mindenit! Mintha otvoztek volna a legjobb arpg jatekokat. (Dio, Van Helsing..). Nagyon igeretes.!
13.
13.
giga321
Nem nagyon szeretem az ilyen Diablo játékokat ami ehhez hasonl az utoljára a Torchlight volt. De ez ez OMG ez nagyon bejön.
12.
12.
kmonyesz
Elképesztő.
Ha nem jelenik meg angolul, nem lesz jó kedvem.
11.
11.
zsocc-nrg
ok hát ez nem volt semmi... ez valami elképesztő volt! még mindig keresem az állam :OOO kiváncsi leszek hogy ez vagy a Skyforge fogja-e elvinni a végén a pálmát. piszkosul várom mindkettőt!
10.
10.
pimpa25
Na jó,ez tényleg brutál volt :O Ráadésként a koreai mmo-k védejegye,az agyatlan grind még jól is állhat az arpg stílusnak.Ha megfelelő loot/item rendszerrel párosítják,és nekifekszenek a reklámozásának nyugaton is(feltételezve,h egyáltalán megjelenik),akkor bizony a D3 akár gondban is lehet,mert az egyetlen dolog,ami azt a játékot még életben tartja,az a hihetetlen élvezetes,folyékony combat,ami így első blikkre minimum annyira élvezetes itt is.
9.
9.
adriano28
van benne egy kis vindictus beütés is, szóval alá kell majd ennek szedni!
7.
7.
daenath
Hat, ez 10x jobban nez ki mint a Diablo III, kivancsi leszek a vegtermekre.
6.
6.
Shannaro
A koreaiak több ilyen látványvilággal rendelkező játékot is összehoztak már, csak sajnos legtöbb termékük a határaikon belül marad.

Viszont ezek az animációk tényleg durvák, eddig nem igazán láttam ennyire részletes és lendületes mozgásokat és effekteket. Megemelném a kalapomat, ha lenne.
5.
5.
Stranger
Ez tényleg jól néz ki...
4.
4.
izolee69
Huuu, ez valami kicseszett jól néz ki! Ferdeszemû barátaink tudnak valamit.
3.
3.
Josi21
#1: Elmúlt tíz évben a rongyosra játszott tucattermékeket gyártottak, had ne soroljam hosszú lenne a lista. Witcher 3 kilóg a sorból, valóban nagy produktum, nem tucatárú... Remélem. :P

Cikkírónál jobban nem lehet megfogalmazni, lehengerlő játék, eddig hol volt ez a csapat ? :D
2.
2.
eszem
Csak egy picit legyenek változatosabbak az ellenfelek, ne mind nézzen már ki ugyanúgy... Amúgy így elsőre tetszik :)

Másik: hasonló ideje készül, a hasonló játékmenetű Lineage: Eternal https://www.youtube.com/watch?v=r4ZH9trHqOQ , a videó régi, de elvileg kint lesz az idei g-staron és 18.-án több info is kiderül. Én kíváncsian várom :)
1.
1.
Ezt így most a semmiből ? Könyörgöm, hol volt a játékipar az elmúlt 10 évben ? Döbbenet és méla csend. :D Ez a teljes játékipart negálja és küldi le indie / budget kategóriába... Ráadásul egy Koreai banda és Unreal 3 ( hááárommal ) !
Mostmár nagyon akarok Witcher3-at az talán majd helyrebillenti a lelki egyensúlyomat... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...