Márciusban jön a ScreamRide

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 14.
  • Megjelenés
Link másolása
David Braben és csapata, a Frontier Developments rövid időn belül két játékot is piacra dob: míg az új Elite december közepén érkezik meg, a vidámparkos ScreamRide márciusban jön.

A vidámparkosdi nem áll messze Brabenéktől: annak idején ők portolták első RollerCoaster Tycoont Xboxra, aztán kiegészítőket csináltak a második részhez, a harmadik epizódot meg már kapásból rájuk bízta az Atari. Később a Thrillville-t rakták össze ebben a témában, méghozzá a megboldogult LucasArts megbízásából, legutóbb pedig a Coaster Crazyvel foglalkoztak, ami iOS-re és Wii U-ra jelent meg.

Habár az utóbbi időben a csapatról leginkább az Elite: Dangerous kapcsán hallhattunk (és nyilván nem véletlenül), azért a vidámparkmániáról sem tettek le a srácok: még az augusztusi Gamescomon mutatkozott be a ScreamRide, amiben nemcsak a hullámvasút-építés kapja a főszerepet, elvégre nagy hangsúly lesz a sínekről lerepülő kocsikon is, egyik játékmódban ugyanis pont az így okozott pusztításért jár a legtöbb pont.

A ScreamRide március 6-án jelenik majd meg, lesz belőle Xbox One-os és Xbox 360-as változat is - előbbi 40, utóbbi 30 dolláros áron lesz kapható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...