Mégsem lesz free-to-play a Human Element

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 18.
  • Hír
Link másolása
Régen hallottunk már a Robotoki nyitott világú túlélőjátékáról, a Human Elementről. Nos, a fejlesztés remekül halad, annak ellenére, hogy a stúdió szakított a korábbi kiadójával, és a free-to-play modellt is sutba dobta.

A Human Element 35 évvel játszódik a zombiapokalipszis kirobbanása után, karakterünket belső nézetből irányítjuk, míg a világ teljesen nyitott lesz. A játék remekül ötvözi az akciót, az erőforrás-menedzsmentet és a stratégiázást.

Korábban úgy volt, hogy a Robotoki innovatív címe a Nexon gondozásában lát napvilágot free-to-play játékként, ám a stúdió képviselője a minap megerősítette, hogy szakítottak a céggel. Szerintük "a legjobb élményt" csak prémium címként nyújthatják, így lemondtak a free-to-play modellről is. Mivel fizetős termék lesz a Human Element, így a Robotoki kénytelen volt néhány fejlesztőjétől megválni.

A Nexon America és a stúdió "közös döntése" volt a szakítás, hiszen a játék nyilván nem illeszkedik a kiadó free-to-play portfóliójába. Szerencsére a csapat már új kiadót talált, melynek kilétét decemberben jelentik be.

A CryEngine-t használó játék 2015 novemberében érkezhet PC-re.

3.
3.
godach
#2: 5 év elég volt anno a Max Payne-hoz is, és arra azért tényleg odafigyeltek. Nem veszekedni akarok senkivel, elhiszem hogy élvezhető. És a rengeteg lehetőség és hatalmas térkép is csalogat engem is mindig a megvétele felé, de ha egyedül is akkor is ellen állok az Early Acces baromságnak.
2.
2.
fiucsavar
#1: Sajnos a DayZ fejlesztése iszonyatosan lassan halad,de még preanalfabéta(zseniális kifejezés :_D) állapotban is élvezhetőbb mint bármi amivel eddig játszottam. És idén már kapunk vezethető járműveket is!:)
1.
1.
godach
Helyes. Alig várom már, hogy belevessem magam valami normális túlélő játékba. Kikészítenek ezek a sok preanalfabéta dayZ és társaik, amik sosem fognak megjelenni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...