Nem lesz multiplayer a Just Cause 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 18.
  • Hír
Link másolása
Többjátékos komponens nélkül jelenik meg jövőre a Just Cause 3, ám az Avalanche Studios szerint ez nem jelenti azt, hogy soha nem lesz online üzemmód a kaotikus sandbox játékban. Öngól, vagy megfontolt döntés?

A megjelenéskor biztosan nem találunk többjátékos módot a Just Cause 3-ban - ezt maga az Avalance Studios társalapítója és kreatív direktora, Christofer Sundberg jelentette ki a Game Informer magazinnak.

Az úriember ugyanakkor elhintette, hogy ez korántsem jelenti azt, hogy soha nem kapunk multiplayer módot. Lehetséges, hogy a premier után valamikor online porcióval bővül a játék.

Mint ismert, a sorozat legutóbbi darabja, a Just Cause 2 sem tartalmazott multiplayert, viszont a rajongók PC-n elkészítették a nemhivatalos többjátékos szegmenst. Nem tudni még, hogy a harmadik rész esetében az Avalanche dolgozik-e a multin, vagy ismét a rajongók rakják össze.

Sundberg nem vár el semmit a modderektől és szerinte a hangsúly az egyjátékos sandbox élmény megteremtésén lesz, de lehet, hogy egy ponton választás elé kényszerülnek.

3.
3.
Nekem a második is tökéletesen megfelelt csak single-ben, szóval ettől is pont ennyit várok! :D Legyen csak annyira jó, mint a második és legyen sok jópofa acheivement, Én már boldog leszek.
1.
1.
lesik20
Csak a módolási lehetőség maradjon meg, fokuszáljanak ők az szingle élményre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...