Traileren a Driveclub DLC

Link másolása
Jövő héten érkezik a Driveclub The Ignition Expansion Pack névre hallgató DLC-je, mely új eventekkel, pályákkal és autókkal gazdagítja a PS4-exkluzív játékot. A start utáni problémák kárpótlásául ingyen tölthetik le a játékosok.

A jövő hét elején érkező Driveclub DLC-vel olyan autókkal bővül a játék, mint a BMW 4 vagy W Motors Lykan Hypersport. A csomagot a játék tulajdonosai ingyen tölthetik le, így egyfajta kárpótlásként szolgál a The Ignition Expansion Pack. Az újdonságokról videó is érkezett, melyet alább tekinthettek meg:

 

A fejlesztők emellett hozzátették, hogy továbbra is dolgoznak a játék jobbá tételén és a hibák javításán, illetve szeretnék minél hamarabb elérhetővé tenni az időjáráseffekteket. Reméljük, a még mindig hiányzó PS Plus Edition is megérkezik hamarosan.

39.
39.
Habbobitas
Valamivel kompenzálni kell a te üres uninteligens fröcsögéseidet, tudatlan barátom.;)
37.
37.
Habbobitas
Ps4-re mai napig nincsen jó autós játék. Szánalom a köbön.
Dehát a sony biztos jobban tudja, hiszen $ONY FOR THE MONEY.
És csak mellékesen a Knack is egy szar.
34.
34.
Csoola
#10: Köszi, ha lesz időm, lehet, hogy benevezek egy körre!
33.
33.
Csoola
#31: Nem játszottam vele, de nem adtak ki hozzá javítást, amiben engedékenyebbé lehet tenni a büntetés rendszert?
32.
32.
BálintYYY
#31: Ja meg ResetOff, és SzellemautóvaVálásOff.
31.
31.
BálintYYY
Nem lesz PenaltyOff DLC? ..Az talán még meg is menthetné a játékot.
30.
30.
valti61
29.
29.
Habbobitas
Sony for players helyett

$ony for money.
26.
26.
zsozsofighter
Tényleg ki kéne próbálni mindazoknak akik fikázzák!Megváltozna a véleményük!Ne a videókat nézzétek róla és az alapján itélkezzetek!Gyönyörű a játék.eszméletlen sebesség érzettel,az irányitás is telitalálat!Mint irtam lehetőséget kinálok a kipróbálásra,hogy változzon a kritizálok véleménye.
25.
25.
Ruga
Én úgy tudom, hogy amit letöltöttél és installálva van a gépeden azt továbbra is tudod hsználni, csak újra nem tudod letölteni amíg meg nem újítod a ps+ tagságod. Kicsit fura lenne, ha távolról nyúlnának bele psembe és törölnék.
A játék meg szerintem nagyon jó! Nem értem az itt köpködőket, egyikőtök sem játszott, játszik vele, de megmondjátok a frankót, gratulálok..
24.
24.
Raam989
Undorító ez a hozzáállás. A játék online része még mindig szar, a ps+ verzió sehol, de a dlc az kell. Hát tőlem bizony egy fityinget sem fognak ezek a faszok kapni... Remélem sokan így gondolják mint én és hatalmasat fog bukni az evo studio, meg a sony...
23.
23.
Yanez
#18: Igen, ezt én is tudom, de egyáltalán nem erről írtam. :)
22.
22.
Chelseafan1989
#21: erről nem tudtam én eddig nagyon szerencsés vagyok mert nekem semmi hibája nincs a gépnek.
21.
21.
maros1977
Chelseafan1989- az üzletben kicserélték a játékot abban bíztam hogy gyártási hiba de sajnos az a lemez sem működött. A probléma a Sony fejlesztésben van.tudnak a hibáról és elvileg keresik a megoldást. Rengeteg ps4 tulajdonos ezzel a problémával küszködik.
20.
20.
Chelseafan1989
#19: nekem egyetlen egyszer írt ki hibát még a legelső használatnál azóta semmi pedig lassan végzek az offline résszel 1-2 verseny van hátra.
19.
19.
maros1977
srácok az a csalódás amikor megveszed a driveclub ps4 konzol csomagot és kiderül hogy a driverclub játék 2perc után (ce-34878-09) error hibával le áll!! szóval van 1 méreg drága ps4-em amin nem tudom játszani a hozzá mellékelt játékot!!
18.
18.
maros1977
#15: YANEZ-szerintem hatalmas nagy tévedésben élsz! az a különbség a 2 konzol közt hogy az xboxosok megtarthatják a letöltött játékot és ha már nem előfizetők akkor is tudnak vele játszani viszont a ps -nál ha már nem fizetsz elő a ps pluszra akkor nem tudod játszani a letöltött játékokat!
13.
13.
Chelseafan1989
#8: én is kipróbáltam a Crew betáját de nekem nem jött be sokkal jobban tetszik a Driveclub bár a két játék csak abban egyezik hogy mind a kettő autós játék.
Ami sok autós játékban nem tetszik nekem hogy nem állíthatom át az irányítást mert nekem nem jön be hogy az R2 L2-vel kell gázt adni meg fékezni.
10.
10.
zsozsofighter
Csoola,ha gondolod Share playen keresztül meg tudom neked osztani,hogy kipróbáld.Én nem csalodtam benne,nekem nagyon tetszik!PS Id:zsozsofighter_HU
9.
9.
Habbobitas
Ezt a förtelmet... A játék unblock az év csalódása.
8.
8.
PaulBlake
Azért se fogom megvenni a Full game-t XD
The Crew bétáját játszottam, így már csak a PS+ Edition kellene hogy eldöntsem, mejjik a jobb számomra.
Crew-ban a tuningolás és a bejárható világ tetszik. Sebesség érzet valahogy nincs azon a szinten mint a ProjectC.A.R.S/DriveClub.
Mind1 még várok, max ha valamejjik haverom megveszi akkor kölcsön kérem :)
7.
7.
Chelseafan1989
#6: nagy poén, de engem az érdekel hogy a játékban mikortól lesz elérhető, mert már száguldanák esőben!
6.
6.
Yanez
#4: Kövesd a meteorológiai híreket. Időjárás jelentés, stb.
5.
5.
Chelseafan1989
#3: a ps plus változat ingyenes szóval bármikor is jön mindenki csak örülhet neki hogy ingyen megkapja a játékot.
de ha nem jelentették volna be csak akkor mikor ki is adták akkor most senki nem hisztizne.
4.
4.
Chelseafan1989
valaki nem tudja hogy a változó időjárás mikortól lesz elérhető?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...