Traileren a Dreamfall Chapters Book Two: Rebels

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 27.
  • Videó
Link másolása
A fejlesztők szerint már nem kell sokat várnunk Zoe Castillo és Kian Alvane kalandjának folytatására. A Red Thread jóvoltából most röviden belenézhetünk a Dreamfall Chapters második, Rebels alcímen futó epizódjába.

Hatalmas csattanóval zárult a Reborn alcímet viselő első epizód, így a rajongók bizonyára már tűkön ülve várják a folytatást. A fejlesztők szerint "hamarosan" megkapjuk a Dreamfall Chapters Book Two: Rebelst PC-n, amely ott veszi fel a fonalat, ahol legutóbb abbahagytuk Stark és Arcadia világán.

A közösségi finanszírozásból készült kalandjáték PS4-en is tiszteletét teszi a jövőben.

6.
6.
Solid Snake1984
Az első gondolatom az volt, hogy nem valami nagy cuc a grafika, de elég jól fest. Aztán olvastam, hogy közösségi pénzből jött létre. Ez jól hangzik. Remélem megérte a gameeknek befektetni. Nekem az első rész nagyon tetszett. Bejött a külünc hangulata. Egyáltalán nem tucat játék. Ez is jónak tűnik. Meglátjuk. :)
5.
5.
deviques
#3: Igen, úgy hiszem, hogy a Steam fogja magától update-elni, vagy kapok külön kulcsokat. Az egész játék ki van fizetve. Jól néznénk ki ha még külön megfizettetnének.
4.
4.
Giggsy
#3: Igen, erre én is kíváncsi lennék, hogy a megvett játékhoz majd ingyen, vagy nyomott áron jönnek a további szeletek, vagy hasonló összeget kell majd kicsengetni, mint ehhez.
3.
3.
alratar
ddeviques: de mindegyik részhez kapsz kulcsot, nem?
2.
2.
deviques
Én még mindig haragszom rájuk, hogy nem tudták időben elékszíteni az egész játékot, úgy ahogy ígérték, mikor elkérték a pénzemet!
Ezt és az új FlatOut-ot támogattam előre, az sem jelent még mindig meg, számomra ennyi volt, az előre finanszírozás, ez nagyobb szivatás, mint az előrendelés, soha többet!
1.
1.
alratar
Remek, remek
Az a "hamarosan" hány alvást jelent?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...