Rocket Leauge bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rocket Leauge személyében szellemi örököst kap a 2008-ban PlayStation 3-re bemutatott Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. A folytatás kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni, jövő év tavaszán.

Hat évvel ezelőtt mutatkozott be a Psyonix PlayStation 3-exkluzív játéka, a Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, ami az első olyan játék volt, ami egyszerre kombinálta a focit a versenyzéssel. A játék sikerét jól mutatja, hogy közel kétmillió letöltéssel büszkélkedhet, így a készítők az eredmények láttán, valamint a rajongók visszajelzései alapján úgy döntöttek, elkészítik a folytatást.

A Rocket Leauge az ígéretek szerint igyekszik kiaknázni a PlayStation 4 erejét, így még szebb látványt, fejlesztett fizikát és még gyorsabb gameplay-t kapunk. Teljesen megújul a Season mód, ahol feloldható tárgyakat és többszintes helyszíneket szerezhetünk meg, továbbá visszatér a kettő, három és négyfős osztott képernyő. Több mint százféle kiegészítővel csinosíthatjuk vadonatúj járgányainkat, amelyekkel rengeteg új stadionban eshetünk egymásnak. Végezetül az is kiderült, hogy lesznek dedikált szerverek.

További részleteket a hétvégi PlayStation Experience-en jelent be a Sony, ahol a játékot ki is lehet majd próbálni.

A megjelenésre 2015 tavaszán kerül sor.

1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon tetszik! Szeretem az ilyen játékokat :)
Sajnos csak Ps4-en van. Bár nem hinném, hogy sok ideig lekötne :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...