TGA 2014: The Witcher 3 - több játszható karakter

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 6.
  • Videó
Link másolása
A The Game Awardson nemcsak egy új előzetest láthattunk a The Witcher harmadik részéből, hanem a készítők azt is bejelentették, hogy több játszható karakter is lesz majd a játékban.

Vagyis nemcsak Geraltot irányíthatjuk majd, hanem másokat is, arról viszont már nem mondtak semmit a srácok, hogy ezt milyen keretek között tehetjük meg, és hogy kikről van szó pontosan - a találgatások szerint Ciri vagy Yennefer szerepelhet még a felhozatalban. A The Witcher 3: Wild Hunt február 24-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

11.
11.
felegyi
Csak észrevétel, de mintha a grafika kicsit romlott volna az előzz trailerekhez képest... csak én látom így? Persze ez lényegtelen a Witchernél, csak megakadt rajta szemem...
10.
10.
kopic
Áh, ez nagyon ott van !
9.
9.
julatheone
nem hiszem hogy ez az a tipusú szerepjáték és háttérsztori amiben válalható volna a sokféle kaszt. Persze ha tágon értelmezik az univerzumot oké. De pont az benne a lényeg hogy a witcherek kvázi az egyedüli szörnyvadászok akik járják a vidéket...
6.
6.
Gorrister
A hivatalos oldalon ahol fel van sorolva a játékhoz érkező 16 ingyenes DLC, van egy olyan, hogy "Alternative look for Yennefer", aminek szerintem csak úgy van igazán értelme ha ő a másik játszható karakter.
Nagyon király lenne ha kapnánk egy olyan sztorit amiben párhuzamosan fut Geralt és Yen története, és fejezetenként váltana a játék a két karakter között. Mindkettőt külön fejlesztgethetnénk, mindkettővel tök más stílusban lehet majd játszani, ó be szép is lenne.
Mondjuk valószínűbbnek tartom, hogy csak egy kis rövid epizód szerepig vehetjük át majd valaki más fölött az irányítást. Ha így lesz akkor azért egy kicsit csalódott leszek.
2.
2.
Nottingham
Aztakurva! Az évtized játéka. Amúgy szerintem a másik Witchert irányíthatjuk majd, aki Geralt mellett harcol a videóban.
1.
1.
Raam989
A rohadt életbe, de várom már a játékot. Nagyon nagy királyság lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...