Futtottak még a PlayStation Experience-en

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A fontosabb címeken kívül számos kisebb indie játék érkezik PS4-re és PS Vitára. Ebben a hírünkben szépen csokorba szedtük az összes érdekes bejelentést Las Vegasból. A handheldesek jól figyeljenek!

Valóságos áradatként zúdulnak ránk az indie játékok. Ha a PlayStation Vita felhozatalát nézzük, észrevehető, hogy gyakorlatilag eltűntek a belső fejlesztésű AAA-s címek. De ettől eltekintve, innovatív ötletekért nem kell messzire mennünk.

Suikoden II: a PSOne klasszikusa holnap, azaz december 9-én landol a PSN-en.


Super Time Force Ultra
: PS4-en és PS Vitán is tiszteletét teszi a shooter, ráadásul a Sony Worldwide Studios fejese, Shuhei Yoshida játszható karakter lesz benne.


Severed
: a DrinkBox Studios gesztusokra épülő kalandjátéka tavasszal PS Vitára jelenik meg. A félkarú hősnő kardját mi irányítjuk benne.


Skytorn
: ebben a procedurálisan változó posztapokaliptikus világban a felfedezéssel leszünk elfoglalva, azon belül is az égen kolbászolunk majd. A platform: PS4.


Metal Slug 3
: a NeoGeo egyik klasszikusa a sok közül, jövőre PS4-re költözik.


Darkest Dungeon
: a program a karakterünk stressz-szintjét is méri, amúgy egy vérbeli dungeon crawlerrel lesz dolgunk jövőre PS4-en és Vitán.


Fat Princess Adventures
: PS4-re érkezik a sorozat újabb darabja, hercegnőnk nem ijed meg a saját árnyékától, fegyvereit, páncéljait és varázslatait orrba-szájba fejleszthetjük.


Gang Beasts
: a Double Fine újabb agymenése egy multira kihegyezett hack 'n' slash, melyben brutális közelharci mozdulatokkal apríthatjuk barátainkat veszélyes környezetben. A játék a Steamen már Early Access státuszban leledzik. Jövőre jön PS4-re.


MLB 15: The Show
: jövőre sem maradunk hivatalos baseball játék nélkül. Minden létező PlayStation platformra érkezik az új MLB, amely javított látvánnyal, új gameplay fícsörökkel és finomított online lehetőségekkel kecsegtet.


Még több cím jön PS Vitára 2015 első negyedévében: ilyen lesz a Towerfall: Ascension, a Resident Evil: Revelations 2, az Octodad: Dadliest Catch és a The Banner Saga.

3.
3.
mamgu
#2: Komolyan mondom a legjobb dolgok a gépemen a régi klasszikusok portjai jak, ratchet, egy két indi még ami jó fez, velocity de a felhozatal kb. 80%-a hulladék.
2.
2.
Trapyd
Nagyon gáz, ami a Vita körül van.
1.
1.
RangerFox
Vitára a Shovel Knight és a Resi Revi 2 város. Asszem jövőre is elleszek a Vitával. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...