Driveclub - Ma extrém időjárás várható

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 8.
  • Hír
Link másolása
Az Evolution Studios szólt, hogy ma egy újabb méretes frissítés érkezik a Driveclubhoz, melyben végre élesedik az extrém időjárás, amely a feje tetejére állítja a már kitapasztalt játékmenetet. Csúszós utakon oda kell figyelni!

A fejlesztők a Twitteren és a Facebookon jelentették be, hogy ma, azaz december 8-án érkezik az Extreme Weather Update, amely nem meglepő módon különféle zord időjárási körülményekkel vértezi fel az autóversenyt.

Valahogy így kell elképzelnünk:


Egy szűnni nem akaró égszakadás, átláthatatlan hóvihar alaposan összekuszálhatja a mezőnyt, de természetesen csak helyszíntől függően - azért Indiában bizonyára nem találkozunk hólatyakos utakkal.

Szóval ha nem csupán az ellenfeleiddel vennéd fel a kesztyűt, hanem harcolnál az elemekkel is, indítsd el a konzolodat és a frissítsd a Driveclubot! Köszönjük, Moldren!

35.
35.
TGArtist
A játék egy hatalmas szégyen volt megjelenéskor. Borzalmasan rossz irányítás, gagyi játékmenet, korlátozott lehetőségek. Nekem PS4-em és Xbox One-om is van, a játékaim 95%-a PS-en, úgyhogy nem kell Xbox fanboyozni :) De szerintem a Forza 5 sokkal szebben festett. A Driveclubban olyan műanyagnak, élettelennek hatottak a fáj, a táj, az autófelhozatal is siralmas, festésekből pedig jó ha van 5 darab, azok is ahogy kinéznek, hát ... A legrosszabb az egészben az volt, hogy amikor egy mm-t lemész az amúgy inkább csőnek nevezhető pályáról - az aszfaltcsík nagyon szűk, és mindenütt szalagkorlát -, akkor már számolt is vissza 3-tól, és ha nem tetted vissza a kocsidat teljes szélességben a pályára, akkor jajj :) Az AI nagyon buta, és a sokadik patch után is beléd rongyol izomból hátulról, és Te!! kapsz érte pontlevonást(mindenért levon a játék valamit, még jó, hogy minuszba nem lehet menni, mert kiakadna a számláló).

Az időjárás hiánya volt a legfájóbb, ugyanis emiatt rendeltem elő a játékot. Videókat nézve ilyet még nem láttam játékban, és a surmó fejlesztők is ezzel reklámozták minden prezentáción. Amikor 2 nap játék után észrevettem, hogy soha nem esik, hiába állítom viharosra az időjárást, hát majdnem kivágtam a ps-t az ablakon. Most újra adok neki egy esélyt, mert az időjárás effektek tényleg lenyűgözőek, és bár még mindig felfoghatatlan számomra, miért engem büntet a játék mert az egysejtű AI lökdös hátulról, legalább már nem számol vissza ha lesodródok az ívről, és gyönyörködhetek a szép esőben :)
34.
34.
daveluis
NAAA EZ IGEN DDD ILYEN EGY AUTOS SZIMULÁTOR JÁTÉK DDD
31.
31.
Zuzda18
Én csak azt nem értem miért nem tudták így kezdeni az egészet.
Nagyon szép a látványvilág.1080p 60fps felvétel a játékról.
https://www.youtube.com/watch?v=gmmuFHcdBx4
29.
29.
Ragnarox007
#27: Elárulom, hogy soha nem szidtam a DriveClub-ot (először pont emiatt akartam beruházni egy PS4-re, ami végül kimaradt), és azóta is figyelemmel kísérem, hogy éppen mi történik a játékkal. S azt kell mondjam egyre jobban tetszik, és örülök, hogy végre a szerverekkel sincsenek gondok, legalábbis ahogy olvasom a véleményeket, hozzászólásokat. De ugyanakkor Torpex-nek igaza van, mert külső nézetben tényleg rohadt idegesítő, ahogyan vízcseppes lesz a kamera, és ezt nyugodtan kihagyhatták volna, mert ez minden, csak nem látványos. Sokkal inkább egy idegesítő jelenség, giccs... De szó sincs sárdobálásról meg hasonló dolgokról, mert nekem kimondottan szimpatikus az eddig látottak alapján, csak ezt az eső cseppes dolgot nem értem miért kellett...
27.
27.
Daovallis
Ez már kabaré: mikor megjelent, ment a sárdobálás, hogy többek közt nincs dinamikus időjárás (teszem hozzá jogosan), most itt van és szerintem szuper (nem látok "trágyát" sem a képernyőn) erre jönnek a fanyalgók megint...
Ha ennyire szarok a mai játékok, miért nem ültök vissza a C64 vagy Amiga vagy Snes elé, azok már bizonyítottak!
Akkor talán nem idegesítenétek magatokat ezekkel a mai "szutykokkal"...
23.
23.
Angelwing
Játékindításnál autómatikusan elkezdi letölteni a 2.42GB-os időjárás kiegészítőt.Sokat dob a hangulaton,és jól néz ki az eső,hó effekt.Pályaindításnál nem nyomtam X-et,hanem végignéztem ahogy havazik a táj,hangulatos nagyon.
22.
22.
tirpa
Ez mind szép és jó, de a LogiTech kormányomat mikor fogja támogatni?
21.
21.
feher576
Hali
Így ránézésre nekem hasonlónak néz ki, mint a Grid ps3-on, kedvenc autós játékom, főleg a f1 része. Persze jóval komolyabb grafikával már és felturbózva .Tuti beszerzem, szerintem 10/10 lesz , így ránézésre nálam :) köszi
20.
20.
kopic
Havas:
https://www.youtube.com/watch?v=J-XdLTWmwUU
https://www.youtube.com/watch?v=lY8ylJ8UVVQ

#18:
:)
18.
18.
DON GONDOCS
Váó, még 2 év és készen lesz a játék.
16.
16.
dzsiádzsó
Driveclubot semmi nem menti meg, kár volt így félkészen kiadni, még teljes verzió sem éppen lesz világmegváltó. Grafika az egyszerűen top, ennél nincs feljebb jelenleg, bár külsőnézetbe már feleslegesek voltak az esőcseppek a kamerán, no de mindegy is.
13.
13.
Cipo3
PS+-os verzió szerintem nem fog kijönni februárig. Mivel a Januáriban AAA-s nevek vannak oda nem fognak ilyet még adni. Valamint addigra annyira kipofozzák, hogy aki csak akkor látja először az azonnal meg akarja venni az Upgradet a teljes verzióhoz.
11.
11.
Angelwing
Kösz Gamekapocs,a jó hírt! húzom is lefele amint tölthető.Így is már 18 Add-Ons-t töltöttem le hozzá ingyen.Új autók,versenyek,festék fóliák stb.Szép grafika,jó játék,vegyétek meg bátran.Ps plus kipróbálható verzió is biztos lesz.
9.
9.
PaulBlake
Várjuk szerettel :) Szerintem egy nagyon jó autós játék lett :) Lehet hogy nem Forza Killer, amit harangoztattak :D De annak ellenére szép és élvezetes játék lett :) Szerintem ne várjon senki se a PS+ Edition-re, használtan már 25-30euróért meglehet venni :)
6.
6.
zsozsofighter
Jöhet a szokásos fika-fesztivál,aki nem játszott vele,az nem tudhatja,hogy igenis ez egy nagyon jó autós játék!És látványra oda veri az összes eddigi autós játékot,ezt elismeri a másik tábor is,csak nem hangoztatja.
3.
3.
godach
Anno nekem tetszett ez a képernyőn lefolyó víz, de egyre inkább érzem zavarónak inkább. Ha FPS-be beteszi vagy belső nézetbe, azt mondom oké, de így kicsit irritáló. Bár felesleges ezen vacakolnom, mert így is úgy is belső nézetből nyomnám.
2.
2.
Raam989
Szarok rá. A Ps+ verziót lökjék már ki végre!!!
1.
1.
Ruga
Végre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...