A Max Payne 3-csapat dolgozik a PC-s GTA V-ön?

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 12.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk a pletykáknak, a Grand Theft Auto V PC-s változata lényegesen jobb lesz, mint a negyedik rész átirata, a Rockstar a Max Payne 3 számítógépes verziójáért felelős csapatot állította rá.

A GTA IV PC-s változata maga volt a megtestesült rémálom, az optimalizálatlansága olyan mély nyomokat hagyott a játékosokban, hogy többen valószínűleg a GTA V számítógépes verziójában is kételkednek.

Nos, az Alt-Tab rockstaros forrásai szerint nem kell aggódni, a GTA V PC-n is szuper lesz, sőt már most 60 fps mellett száguld a platformon, ergo itt biztosan előrelépés lesz a PS4-es és Xbox One-os játékokhoz képest. Azt persze nem tudtuk meg, hogy ehhez a 60 fps-hez milyen gép kell, de ha azt vesszük, hogy a GTA IV eleinte jóformán minden konfigon küszködött, máris lelkesebbek vagyunk.

Bizalomra adhat okot, hogy a GTA V PC-s verzióját állítólag az a csapat fejleszti a Rockstarnál, amelyik a Max Payne 3 PC-s változatáért is felel, márpedig az nagyon jól sikerült.

Akárhogy is, a végeredményre január 27-ig kell várnunk, akkor veszi be a GTA V a számítógépeket is, méghozzá 4K felbontással és videoszerkesztővel a fedélzeten. Köszi, Kupai97!

20.
20.
GAMEROD
#13: Hagyjad már magad... 2 hónap késés nem a világ vége. A tavalyi verzió pedig egy rakás szar. Jobb is hogy azt nem adták ki.
19.
19.
Wolverine
Ha olyan szinten lesz optimalizálva mint a Max Payne 3 volt, akkor azt hiszem mindenki megnyugodhat. Persze azt ne felejtsük el, hogy ehhez a látványvilághoz 60 fps-en azért kelleni fog a vas, de biztos hogy nem kell GTAIV szintű nehézségekbe ütközni, ha ők csinálják, mert gyengébb konfigokon is el fog döcögni kellőképpen, nyílván nem ultra beállításokkal. :)
18.
18.
Grabowsky30+
#11: Én arra értettem, hogy minimum 4giga ram!
13.
13.
tityesz
Naaaa,mire a GTA 6 kijon a konzolokra, a GTA 5 megjelenik PC-n. :D
12.
12.
Hunszi
#11: az mar mas kerdes, hogy HD-ban 30fpshez mi fog kellenni, de ha kiakarod elvezni a GTA teljeskoru vilagat latvanyostol mindenestol akkor...ahogy az elobb is leirtam
11.
11.
Hunszi
#7: 4gb ram? az manapsag mire eleg? nem tudom lattade next-gen konzolokon a jatekot, de valami elkepesztoen jol nez ki, na mar, ha ebbol indulunk ki, hogy a PC ennel is jobb less...akkor itt jocskan nem lesz eleg 4 gb ram...s a kozepkategorias vidikaribol is csak a felso szegmens ha elvezni akarjuk azt a 60fps-t
10.
10.
PrimYaz00
Ez elég jó hír, legalább a teljes játékot jól megcsinálják :) http://www.game-debate.com/blog/images/_id1402829316_1.jpg
9.
9.
Stranger
#4: Lowon kb. tényleg mindenen elindult. Proci téren főleg jól szerepelt. Nem kellett neki több egy 4 magos Athlon-tól.
http://www.techspot.com/articles-info/537/bench/CPU3.png
8.
8.
randall13
#7: Nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy a nagy, nyitott világhoz erős gép kell. 2 gigával több ram, aztán annyi...
7.
7.
Grabowsky30+
Ez mondjuk egy tök jó hír, bár a Gta-k soha nem arról voltak híresek, hogy a megjelenésük idején jól futottak akár egy gyengébb gépen is! Emlékszem mikor a 3 kijött azért ahhoz is kellett gép rendesen akkori viszonyok között! Egy ilyen nagy nyitott világú játék nem fog elfutni egy 10éves Pc-n erre ne is számítson senki! i5 4mag, egy középkategóriás vga, 4giga ram szerintem az alap hozzá ha minőséget is akarsz!
2.
2.
Ecneb
#1: Támogatom, viszont nagyon örülök, hogy nincs elfelejtve Pc port sem!
1.
1.
Edy92
Juppk, ugy legyen, bar egy gepigeny jol jonne tudjuj miujsag :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...