Napi WTF: kontroller a Farming Simulatorhoz

Link másolása
Bár sokan megkérdőjelezik a Farming Simulator-játékok létjogosultságát, azt el kell ismerni, hogy nagyon jól fogynak a sorozat évente érkező epizódjai. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy speciális kontroller készül a játékhoz.

Mit sem érnek a szimulátorok speciális kontrollerek nélkül, ezért a Saitek és a Giants Software úgy döntött, hogy Farming Simulator is megkapja a maga irányítóját.

Az egyedi kontroller még egyelőre fejlesztés alatt van, de a kiadó megosztott velünk már egy képet, hogy nagyjából tudjuk, mire is számíthatunk majd. A fejlesztők szerint sok rajongó versenyjátékokhoz használt kormányt használt, viszont a most készülő eszköz segítségével végre valósághű élményt kaphatnak.

Ahogy a képen is látható egy speciális kormányról (és pedálról) van szó, melyet akár 900 fokban is lehet majd forgatni. A panel szabadon állítható gombjai segítségével egyszerűen kezelhetjük majd a munkagépeket, a kormányra szerelt karokkal pedig a karakter irányítása sem okoz majd nehézséget.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de a fejlesztők várják a rajongói véleményeket, hiszen végül is nekik készül a kontroller. A legutóbbi epizód tesztjét erre találjátok egyébként.

5.
5.
valti61
#4: a forza 3tól van már benne
4.
4.
Juha
#1 Saitek Flight panelem van, és van, hogy egy-egy régebbi gép az fsx-ben csak a gyújtás gyors tekergetésével indítható be, szóval elképzelhetö :-)

Mondjuk a váltórecsegést betehetnék versenyjátékokba is, pl. menetközben hátramenet, a G25 észre sem veszi (gondolom a g27 sem), de sajnos a "szimulátorok" nagy része sem.
3.
3.
Geribácsi
Mi ebben a WTF? Szerintem az a WTF amikor Vérpisti CoD-os egeret vesz x ezerért. Ennek legalább van tényleges funkciója, ellenben a felmatricázott "AAA" perifériákkal.
2.
2.
logic5
1.
1.
Riven
"valósághű élményt kaphatnak"
Régi Mtz nem fogja venni a sebességet csak nehezen, és recsegni ropogni fog a váltó? :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...