Valamire készül a Telltale

Link másolása
Úgy tűnik, újabb Telltale-játék bejelentése közeleg. A vállalat PR-felelőse osztotta meg Twitteren, hogy egy "szupertitkos meglepetés bejelentés" tőlük érkezik még az ünnepek előtt.

"Szupertitkos meglepetés bejelentésre" készül a Telltale, mindezt Job J Stauffer, a vállalat PR-felelőse jelentette be a Twitteren. Emellett azt is megosztotta, hogy az új projectjük egyik 2014-ben megjelent címükhöz sem kapcsolódik, és hogy egy másik fejlesztőcéggel együttműködve dolgoznak. Sokat nem kell várni, mert Stauffer szerint 8 órán belül minden kiderül.

Ebben az évben a Telltale, amellett, hogy lezárta a The Walking Dead második évadját és a The Wolf Among Ust, még útjára indított két újabb sorozatot is. Az egyik a Gearboxszal közreműködve készült Tales from the Borderlands, a másik pedig a Game of Thrones. Elvileg az új cím egyikhez sem fog kapcsolódni.

5.
5.
mr_rich
és tényleg egy szar minecraft lesz xd
4.
4.
Gorrister
#3: Ezt nem viccnek szántam. Komolyan Minecraft-ot csinálnak.
Legbelül mélyen zokogok, hogy mivé lesz ez az egykor remek csapat.
3.
3.
Mufika
#2: Hehe...lehetséges :)
Azért örülnék ha lenne új engine,bár ez lehetetlen.
Lehet Witcher lessz...vagy valami ilyesmi..meglátjuk.
2.
2.
Gorrister
#1: A lényeget kifelejtettem.
A játék címe "Minecraft: Story Mode" lesz.
Egy történet orientált játék lesz.
Epizodikus formában fog megjelenni ugyanúgy mint az eddigi Telltale játékok.
Az első epizód valamikor 2015-ben esedékes.
Platformok: PC, Mac, iOS, és Android, az Xbox és a PlayStation úgy van feltüntetve, hogy "Xbox consoles, PlayStation consoles," ebből arra következtetek, hogy előző és jelenlegi generációra is jön.
1.
1.
Gorrister
Egy Minecraft játékot csinálnak. Ezzel a húzással ismét sikerült elkerülniük, hogy engine-t váltsanak. Nincs bajom a játékaik kinézetével, de látszik, hogy tudatosan olyan témákat választanak amiknél az alapműre jellemző ábrázolásmóddal elfedhetik a korosodó grafikus motorjuk hibáit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...