Ingyen Halo 3: ODST a felújított Halo-csomaghoz

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A 343 Industries vezetője, Bonnie Ross bejelentette, a Halo: The Master Chief Collection katasztrofális rajtja miatt szeretnék kiengesztelni a rajongókat, így tavasszal ingyen megkapjuk a Halo 3: ODST feljavított változatát.

Nem indult simán a Halo: The Master Chief Collection novemberi rajtja, s bár a 343 Industries gőzerővel dolgozik a problémák orvoslásán, közben néhány bónusz ajándékkal szeretnék kiengesztelni a rajongókat.

Ennek értelmében mindazok, akik a játék megjelenése és december 19. között játszottak a The Master Chief Collectionnel, ingyenesen letölthetik a Halo 3: ODST felújított változatát, ami támogatni fogja az 1080p-t és a 60 fps-t. A fejlesztést még csak most kezdték meg, így a játék 2015 tavaszán érkezik, és csak a kampányt fogja tartalmazni, a Firefight módot nem. Természetesen más formában is beszerezhető lesz majd a játék, ennek mikéntjéről később kapunk tájékoztatást.

Emellett tavasszal in-game avatárokat, egy hónapos Xbox Live Gold-előfizetést, felújított Halo 2: Anniversary-térképet (Relic) is kapnak a rajongók, szintén ingyen - igaz, ezt már mindenki.

11.
11.
Gykrizsi
#10: Az valószínű, nem is olyan régi, hogy lenne értelme nagyobb felújításnak. Egyébként játékon belül nem olyan vészes a három se, kisebb csinosítások jót tettek neki. Nem lóg nagyon ki a sorból, nem feltűnően csúnyább.
10.
10.
DON GONDOCS
Gondolom ezis annyira lesz felújítva mint a 3.
8.
8.
simon 555
#6: Jönni fog a Reach is, ne aggódj :D Aztán meg majd kiadnak egy fullos Halo csomagot.
6.
6.
ADMlN
#1: Meg a Halo Reach-t, a Spartan Assault-ot és a Halo Wars-t is.
De okkal hívják ezt a gyűjteményt "Master Chief Collection"-nek. Csak azokat a részeket tartalmazza amikben Chief a főhős.

Örülök, hogy lesz ODST a One-ra is, a múltkor épp sajnálkoztam, hogy ez a rész kimarad. És ráadásul ingyen! Igazán gáláns a 343-tól.
Remélem később a Halo Reach is csatlakozik a listához, eddig csak a Fall of Reach könyvet olvastam és az alapján elég izgalmas időszak.
Plusz akkor a Halo történetén először lesz játszható az összes fps rész egy konzolon.
3.
3.
kopic
OFF: Ha vki küld be hírt,és kirakjátok, azt miért nem tudjátok megköszönni ?
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Nem teljesen az ODST, nem MasterChief fő történet szála.
1.
1.
simon 555
Kár, hogy nem mindenki, csak most fogom majd venni. Mondjuk egy fullos Halo csomagnak alapból tartalmaznoa kellene...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...