Batman: Arkham Knight - spoilereztek a készítők?

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 7.
  • Pletyka
Link másolása
Hogy véletlenül vagy direkt, azt nem tudni, de nagyon úgy néz ki, hogy a Rocksteady idő lelőtte nekünk a Batman: Arkham Knight egyik fordulatát, méghozzá a limitált kiadáshoz járó szoborral. Spoiler következik!

Figyelem! A hír erős spoilert tartalmaz, ha ez zavar, ne is olvass tovább!

A tegnapi screenshotok után újabb hírrel jelentkezünk Batman-fronton, méghozzá nem is akármilyennel: nagyon úgy néz ki, hogy a készítők lelőtték nekünk a játék sztorijának egyik fordulatát.

A Videogamer találata szerint ugyanis az Arkham Knight limitált kiadásához járó szobor felirata megváltozott: az eredeti Gotham Knight felirat helyett már egy hosszabb szöveg szerepel rajta, amely szerint ez a szobor "egy hálás várostól, Gotham lovagjának emlékére" készült. Vagyis Batman jó eséllyel meghal valahogy az új játékban.

Hogy ez tudatos szivárogtatás volt-e a készítők részéről (láttunk már hasonlóra példát), azt nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy valóban el kell-e búcsúznunk a hőstől. Az viszont biztos, hogy a Rocksteady az Arkham-sorozat lezárásaként tekint az Arkham Knightra, ebbe a koncepcióba pedig ez is beleférne. Június 2-án kiderül.

22.
22.
TheDeathFlash
Batman nemmás ,mint egy ideál,bárki felveheti a ruhát,mint aki tudja,Robinból lessz Nightwing,Nighteingből pedig Batman,Bruce Wayne is Csak egy ember,megöregszik és átadja a stafétát másnak.És ha meghal akkor a God Of Warhoz hasonló előzmény sztorikat fognak csinálni.A végtelenségig nem lehet húzni mert akkor kapunk egy Assassin's Creed sorozatot.
20.
20.
dante92
#2: https://www.youtube.com/watch?v=V9xtitj24tQ
:(
20.
20.
godach
Remélem senki nem gondolja komolyan, hogy ha eladási toplistákat dönget ez a rész is, akkor meghal Batman vagy befejezik a sorozatot? Gondolom nem hiszitek, hogy majd hagyja nekik a Warner mikor most akarja behozni a WB gameses kliensét és az egyik legjövedelmezőbb cuccosa az Arkham széria :D
Maximum az UT3 enginel az ucsó játék ez.

Nyakam merem rátenni, hogy a koncepciós rajzok már a hatalmas Arkham Knight érdeklődés miatt az asztalon fekszenek az UE4.-re Arkham War címmel...
18.
18.
Blueberry
A rocksteady megöli hogy más ne folytathassa,ez egyértelmű
17.
17.
Nomad010
Szerintem egyszerűen csak a rocksteady tiszteleg így annak a franchise-nak ami meghozta számukra a hírnevet és az elismerést. Ennyi.
16.
16.
hydraxon91
#14: Vagyis megjátszotta a halálát.
15.
15.
hydraxon91
#2: Volt az a képregény amiben az egyetlen "fekete lámpás" (Black Lantern) felélesztette Bruce Waynet zombiként
14.
14.
hydraxon91
Volt a Batman Returns című animációs film amiben úgy tett mint ha meghalt volna.
13.
13.
ALpH4
de batman nem tud meghalni... batman legyözhetetlen... legyőzte szüpermant is
12.
12.
McDuff
Jokert is kinyírták már,ezen se lepődnék meg
11.
11.
KeXxX
#1: Pont ezt akartam írni. Lehet, hogy csak "Batman hal meg" de Bruce Wayne tovább él.
7.
7.
névtelenség
#2: https://www.youtube.com/watch?v=ztVMib1T4T4
6.
6.
Streetwiser
#3 Arkham.Origins-t kivitelezö csapat viszi tovább a szériát,csak a rocksteady áll le. Ami a hirhez kapcsolôdik,h Arkham knight sisakja ezért is nem véletlenül hasonlit Batman-éhez valoszinübb ezért h az bukik el és összetévesztik.
5.
5.
Hab
Sztem csak nyugdíjazza magát, és Bruce Wayne tovább él.
2.
2.
Kreto
Batman kb az egyetlen DC karakter ami még nem halt meg a képregénybe. Nem hiszem hogy pont a nagy sikerű videjójátékban dobná fel a pacskert.
1.
1.
azureknight0715
Vagy úgy hal meg mint a filmben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...