Készül a Total War: Warhammer

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A SEGA és a Creative Assembly véletlenül idő előtt leplezte le új, a fantasy Warhammer univerzumban játszódó Total War játékát, a Total War: Warhammert, amiről reményeink szerint az idei E3-on többet is megtudhatunk majd.

Január huszonharmadikától lesz megvásárolható a The Art of Total War képes könyv, amit az előrendelő rajongók számára véletlenül idő előtt kipostáztak. Ez nem lenne akkora probléma, de a könyvben olvasható egy interjú a The Creative Assembly kreatív igazgatójával, Mike Simpsonnal, aki említést tesz egy Total War: Warhammer játékról.


A brit stúdió és a sorozat kiadásáért felelős SEGA egyelőre nem reagált a kiszivárgott hírekre, de akkora meglepetést azért nem okozott a legutóbb az Alien: Isolationnel jelentkező csapat, hiszen 2012-ben jelentették be, hogy megállapodást kötöttek a Games Workshoppal.

10.
10.
kastorhun
#7: Inkább az egész középföldéhez jöhetne egy Total War játék, vagy legalább egy Battle for Middle-Earth 3.
7.
7.
patka21991
Johetne egy TW Tolkien univerzumaba is, pl. A gyuruk urahoz, azt sokan ismerik (kar h a jogok miatt tavolinak tunik)
6.
6.
Drazhar
Végre a (régi) Rome után egy újabb Total War ami érdekelni tud, sőt... az nem kifejezés. Warhammer basszus <3
5.
5.
kirschakos
#4: Miért kéne bárminek utolsónak lennie? Attól még lesznek további Total War játékok, amiért most esetleg csinálnak egy ilyet. Be fog következni a Medieval 3 is, ez nem kérdés.
Egyébként meg a Rome 2 nagyszerű játék, egyáltalán nem aláz meg semmit. Persze nem volt zökkenőmentes a startja, de az meg a kiadó hibája volt, hogy siettette a megjelenést. A javításokkal kiküszöbölték a gondokat, bár sokan rinyáltak, érdekes módon nekem például nem volt vele semmi problémám, végig szórakoztató játék maradt. A sorozat egyik legjobb darabja véleményem szerint. Az Attila meg még jobb lesz, ahogy láttam.
4.
4.
Ehrmahgehrden
Na, a faszomat bele. Egy utolsó Medieval III-at már nem tudtak volna összeszenvedni a sorozat tényleges kivégzése előtt, de azért egy Rome II-vel persze, hogy porig tudták alázni az egész sorozatot. Nagyszerű, gratulálok.
3.
3.
Malarki
És eljött a fantasy Total War is. RIP TW, én szerettelek, még ha Medieval2 után már nem is voltál az igazi.
2.
2.
csaszi2
Na ez már feldobta a napomat.
1.
1.
Peterbaan
El sem hiszem! Sok sikert a játék fejlesztéséhez, nagy projekt ez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...