Egymillió felett a D4: Dark Dreams Don't Die

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A kezdeti nehézségek után úgy tűnik, mégiscsak sikeres lesz a Deadly Premonition alkotóinak nemrég megjelent epizodikus kalandjátéka, a D4: Dark Dreams Don't Die. A friss hírek szerint egymillió példánynál jár a játék.

Tavaly ősszel mutatkozott be a Deadly Premonitiont is jegyző Access Games Xbox One-exkluzív, epizodikus kalandjátéka, a D4: Dark Dreams Don't Die, ami a napokban elérte az egymilliós álomhatárt. Ezt maga Suehiro Hidetaka, a játék atyja jelentette be.

Az időutazást fókuszba helyező detektívsztori kapcsán sokáig arról lehetett hallani, hogy nem teljesít túl jól, így kétséges, hogy elkészül a második epizód. Nos, a mostani adat még annak tükrében is komoly eredmény, hogy a januári Games with Gold jóvoltából Xbox One-ra a Gold-előfizetők teljesen ingyen tölthetik le a játékot, így csak remélni tudjuk, hogy hamarosan érkezik a folytatás, mert nekünk kifejezetten tetszett az első felvonás.

10.
10.
Doom1999
Újabb játék, amibe érdemes belekezdeni.
9.
9.
p3ti
Meglepően jóra sikerült. Most kezdtem bele,és utoljára a walking dead kötött le ennyire. Remélem kap egy jó kis folytatást
8.
8.
PaprikaJancsi
Nem vártam tőle semmit, de nagyon pozitívan csalódtam benne. Nagyon izgalmas és élvezetes volt.
3.
3.
BTi
igen , mivel e honapi ingyenes jatek es mindenki tolti akinek goldja van :) maskepp nem fogyna ..
1.
1.
Azadojat
Nem rossz játék, a sztori elég erős, de sok japános agyamentség van benne,ami nekem nem éppen a világom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...