Guinness-rekordot döntött a PlanetSide 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Ezen a hétvégén a PlanetSide 2 közössége világrekordot döntött: az eddigi legtöbb játékos vett részt a csatában egyszerre, szám szerint 1158-an harcoltak az FPS-ben, amely mindenképpen elismerésre méltó.

A vérbeli PlanetSide 2-játékosok a hétvégén elhatározták, hogy bizony rekordot fognak dönteni. Úgy is lett: egyidejűleg a legtöbb játékos harcolt egyetlen csatában, már ami az FPS-eket illeti. 1158-an vették ki a részüket a jeles eseményből.

Íme, a bizonyíték:

Noha egy MMO-ban rutinszerűen több száz játékos van jelen a szerveren, a legtöbben nem ugyanazt a tevékenységet folytatják. A PlanetSide 2-vel így a 2012-ben felállított Guiness-rekordot döntötték meg - akkor 999 játékos csatázott a Man vs. Machine című böngészős FPS-ben.

A Guinessnek még hitelesítenie kell a rekordot, ám ha ez megtörtént, a Sony Online Entertainment sci-fi MMOFPS-e beírja magát a történelembe.

Érdekesség, hogy az EVE Online Titanomachy csatájában egyidejűleg 7500 játékos volt jelen.

10.
10.
#4: Még nincs sajna, reméljük hamarosan lesz!
9.
9.
csabuszflash
én meg akartam venni a heavy rain-t mert nagyon megéri főleg 3000 hufért, csak sajnos youtubeon már végignéztem h legyek átkozott
8.
8.
respectpele10
Srácok lenne egy off kérdésem :D Heavy Rain megér 3000 ft-t ? Jó annyira ? :)
7.
7.
Stranger
#4: Closed beta van, figyeld az oldalukat hátha adnak még ki kódokat.
6.
6.
_Botika_
#5: Vagy másik szerveren.
5.
5.
_Botika_
Játszottam a hétvégén de ekkora tömeget sehol sem láttam. :D
4.
4.
Aanash
Ez ps4-en mikor lesz vagy már van?
3.
3.
Terawatt
Könyörgöm ne ágyazzatok be automatikusan elinduló videót, mert megerőszakolta a dobhártyám ahogy elindult váratlanul enyhén fogalmazva hangosan. Thank you :)

1#: Időnként mindig vissza mentem ahogy volt vmi nagyobb újítás. Szerintem többen érdemes játszani, mert egyedül hamar unalmassá válhat. Csoportosan vonulva meg el lehet azt játszani, hogy a pálya szélén új frontot kezdtek és foglalgattok, mert egy kis ügyességgel könnyen meg lehet tartani nagyobb létszám ellen a bázisokat :)
2.
2.
kastorhun
Én is így vagyok vele, de én csak 3 napig bírtam.
1.
1.
Ecneb
Én 1 hónapig játszottam ezzel a szépséggel, csak sajnos unalmas lett. Más hogy van vele?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...