Battlefield: Hardline - február 3-án indul a nyílt béta

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Visceral Games hivatalosan is bejelentette a rendőrös Battlefield nyílt bétatesztjének dátumát. Minden platformon február 3-án indul a multira kihegyezett móka és öt napon át tart. Itt az új trailer!

Igaznak bizonyultak a korábbi híresztelések, tényleg február 3-án indul a Battlefield: Hardline nyílt bétatesztje és egészen február 8-ig tart az Originen, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on.


A multiplayerre kihegyezett próbaváltozatban helyet kap a Hotwire mód, amely a járművezetésre hegyeződik ki. Két térképet kapunk hozzá: a Downtownt és a Dust Bowlt.

A Battlefield-sorozat hagyományos játékmódja, a Conquest szintén bemutatkozik a bétában, az akár 64 fős háborút a Dust Bowlon élhetjük át. A bankrablásra kihegyezett Heist módban a bűnözők szó szerint megfúrnak egy pénzintézetet nagy zsákmány fejében a Bank Job pályán. A rendőröknek mindezt meg kell akadályozniuk.

Végül bepillantást nyerhetünk a Hacker módba, melyben mindkét félnek lesz egy hackerje, aki különféle akciókkal segíti a csapatát, például biztonsági kamerák képét töri fel, felfedi az ellenség helyzetét, és pontosan meghatározza a támadás gócpontját.

További információk a hivatalos oldalonA Battlefield: Hardline március 19-én jelenik meg. Köszi, KisFlex!

23.
23.
HerodPK
Hu basszus amenyire nem tetszet a hard line egyre jobban erdekel , az osszes Bf meg van beleértve a régieket is! Azt hittem hogy ez ratyi de tényleg van benne valami. Amugy a kovi Bf az az SW lesz. utanna meg , Sztem 2142 folytatas vagy future warfrare mert ugye elég csunyan promoztak a BF4 ben is a stratokerriert meg a hover tankot is. és én remélem hogy az lesz. hianyzik a régi jo titan attack meg a régi perkrendszer ahol valogathattam a kiegészitok kozt meg armort is. PL a squad leaderre gondolok hogy mobil spawn point vagy robot felderito esetleg robot agyu. az nagyon tetszett.
17.
17.
DON GONDOCS
off: bf-ről jut eszembe, moh warfighter és BO2-höz keresek játékosokat. valamint hamarosan a bf3-hoz.
13.
13.
kopic
#12: Szted ?:) Te is ?
12.
12.
TheProKillerOne
10.
10.
kopic
360-on hány fős lesz a multi ?
9.
9.
kopic
8.
8.
Btempest
Még mindig nem tudok egyetérteni azzal aki azt mondja hogy azért nem veszi meg ezt a játékot mert egy BF 4 DLC.ként tekint rá..és nem ad ki ennyi pénzt érte !
7.
7.
reddevil1015
#5 akkor most jól jön nekem ez a béta. Ha megfog engem
,én is váltok.
5.
5.
Carrast
én évekig cod párti voltam, aztán egyszer csak kipróbáltam a BF4 et. azóta csak röhögök a cod on, grafikailag, tartalmilag is. cod sírva bujkálhat a BF mögött, és ezt sok év cod multi után mondom!
4.
4.
Fenimor
No majd rá kukkantunk!
3.
3.
rappit
"...február 8-án indul a Battlefield: Hardline nyílt bétatesztje és egészen február 8-ig tart"
Itt gondolom az első az február 3 akart lenni.
2.
2.
reddevil1015
Mindig is cod párti voltam és a battlefield egy-egy részét csak kipróbálgattam,de egyik se fogott meg. Ez viszont nagyon is érdekel.
Régen swat4-el kezdtem el multis fps pályafutásomat. Imádtam azt a játékot! Egyszerüen zseniális volt. Ez a hardline nagyon sok mindenbe arra emlékeztet.
1.
1.
reddevil1015
Mindig is cod párti voltam és a battlefield egy-egy részét csak kipróbálgattam,de egyik se fogott meg. Ez viszont nagyon is érdekel.
Régen swat4-el kezdtem el multis fps pályafutásomat. Imádtam azt a játékot! Egyszerüen zseniális volt. Ez a hardline nagyon sok mindenbe arra emlékeztet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...