Először mozog a Night Cry

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 4.
  • Videó
Link másolása
Egy tengeren hánykolódó óceánjárón borzalmas gyilkosságok történnek éjjelente. Az utasok egymásra mutogatnak, így hősnőnkre hárul a feladat, hogy az ügy szálait nappal kibogozza. Itt a Night Cry első gameplay trailere.

Két hete startolt el a Night Cry Kickstarter-kampánya. A Clock Tower szellemi örökösének kikiáltott kalandjáték-túlélőhorror hibridre 300 ezer dollár akarnak összekalapozni a fejlesztők, ám eddig 52 ezer dollár jött össze. Remélhetőleg az első trailer után többen a pénztárcájukba nyúlnak.

A Night Cry papíron egy 3D-s point & click kalandjáték, ám a felfedezés mellett legtöbbször menekülnünk kell. Helyszínünk egy tengerjáró hajó, ahol hősnőnk világ körüli útja nem várt fordulatot vesz. A luxus és a barátságos utasok csak a látszat, valójában egy mindenre elszánt gyilkos garázdálkodik a fedélzeten. Az emberek egymásra gyanakodnak, ám amikor leszáll az éj, egy csecsemő sírása visszhangzik a hajón. Elővigyázatosnak kell lennünk, ha túl akarjuk élni a rémálmot.

A játékot eredetileg mobilokra szánták, ám ha az adománygyűjtés sikeres, PC-ken is tiszteletét teszi.

5.
5.
GAMEROD
Úgylátom a Call Of előtag után a Cry utótag lett a divat.
3.
3.
crytek
" ám ha az adománygyűjtés sikeres, PC-ken is tiszteletét teszi."

Akkor csak mobilra fog megjelenni,mert 300k-t top prodzsektek szoktak kérni nem pedig ilyen hulladédkok.
1.
1.
Split
Ha nem a Crytek fejleszti, akkor sírás lesz a vége. Igazából csak ezért a szar szóviccért jöttem ide, most megyek is át valahova máshova...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...