Áprilisban jön a The Sims 4 első expanziója

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 5.
  • Hír
Link másolása
A Maxis bemutatta a The Sims 4 első nagyobb kiegészítőét, amely Get to Work címre hallgat. Simjeink immáron orvosok, rendfenntartók, tudósok vagy éppen kiskereskedelmi vállalkozók is lehetnek. Izgalmas, ugye?

Áprilisban érkezik PC-re és Macre a The Sims 4 első expanziója, a Get to Work, 40 dolláros áron. Ezúttal a választható szakmák kapják a főszerepet.


Simjeinknek különféle karriert választhatunk: lehetünk orvosok, akik a betegek gyógyítására és sürgősségi esetek ellátására esküdnek fel, netán rendőrök, akik bűncselekményeket vizsgálnak ki, kihallgatnak és letartóztatnak.

A tudósok laboratóriumi körülmények között kísérletezhetnek, és különféle ördögi dolgokat találhatnak fel, míg a kereskedők butikokat, pékségeket, művészeti galériákat és könyvesboltokat üzemeltethetnek. Természetesen minden szakmához új épületek és városrészek dukálnak, nem is beszélve az új készségekről. És igen, a földönkívüliek ezúttal is köztük járnak.

24.
24.
KW!3K
Na ezért kell beszereznem egy PC-t mert habár szinten minden játékos igényem kielégíti a konzol vannak olyanok... Szóval mint az ilyenek :)
23.
23.
Simsfan
Felvetés: "expanzió??? a magyar nyelv megerőszakolása. :S" (vagyis magyartalan a szó)

Válasz: "latin eredetű, átvett, de teljesen helyes szó. Művelődjetek." (vagyis nem helytelen a szó)

magyartalan =/= helytelen !!! - Nem az olvasókból árad a sötétség...

Azzal meg ne dobálózzunk, hogy a szakma domináns nyelve nem magyar, mert ennyi erővel írd meg angolul a cikket. A magyar összességében nem domináns nyelv, de magyar vagy és ez magyar nyelvű oldal (ahogy az propagálva is van), úgyhogy hagyjuk a baromságot, meg az arcolós dumát.


22.
22.
Lallerxy
#20: Valóban ronda szó. Amikor elolvastam a cikk címét nekem is megakadt rajta a szemem.
Az okoskodásod pedig bosszantóan idegesítő főleg, hogy senki nem mondta, hogy helytelen a kifejezés.
20.
20.
ADMlN
#19: Ez rendben is van, ez a te magánvéleményed. Vagy esetleg másik 1000-é (akiket gondolom mind személyesen kérdeztél meg a témában).
Csak akkor ne kezeld úgy mintha egy globális igazság lenne.

"Fáj amikor elolvasom és még másik ezer embernek. Ennyi érv bőven elég."
Ezt "Argumentum ad populum"-nak hívják. Egy hibás érvelési forma. Messze nem elég.
19.
19.
Cipo3
#17: Fáj amikor elolvasom és még másik ezer embernek. Ennyi érv bőven elég. Lehet okoskodni, hogy épp műveltetsz. De nekem, olvasónak fáj.

15.
15.
Ehrmahgehrden
#14: Most mi a faszért kell itt ezen ennyit okoskodni ? Magyartalan és kész.
14.
14.
ADMlN
#13: Először is, gondolom az "ad hominem" érvelést azért alkalmaztad, mert ésszerű érvekkel nem tudtál elég nyomatékot adni a mondandódnak.

Másodszor pedig az érvelésed alapjaiban helytelen mivel egy nyelvi szerkezetet hasonlítasz egy szóhoz. Ez pedig elemi hiba, egy mondat nem kizárólag attól helyes, hogy a benne található szavak helyesek, hanem azoknak illeszkedniük kell egy helyes nyelvi szerkezetre. És mint ilyen a "csináltam ..., csináltam ..." egy helytelen (és nem csak "kerülendő") szerkezet mivel szóismétlést tartalmaz.

Ez középiskolai tananyag.

A cikk címe szerkezetileg helyes, az "expanziója" szó ugyan nem a leggyakrabban használt, de szintén helyes. A problémád csakis egyéni preferenciából fakad.
13.
13.
Cipo3
#12: Senki nem nézet hülyének (eddig). De a 12-es mondatod mintha egy 8 éves reakciója lenne.

Pedig teljesen igaza van Jorgicseknek.

"Csináltam egy vásznat, amiből csináltam egy vitorlát."
Minden szó helyes magyar szótár szerint és egy 8 éves gyerek így is írná a cikket. De itt nem erről van szó. Aki ír, pontosan tudja, hogy a csináltam... csináltam nem szép kerülendő. (ez csak egy példa ne keresd a cikkedben) ;)

Az "expanziója" pont ilyen. De ne akard megérteni, nem fogod.
11.
11.
névtelenség
10.
10.
Teuton
#3: Ezt pont úgy mondod mintha még nem láttad volna a mérföldes "ez maradt ki belőle" listát.
8.
8.
Grabowsky30+
#4: Számból vetted ki a szót! Annyira undorító, hogy fél játékokat adnak egésznek, hogy utána megvehesd hozzá jó pénzért a kimaradt dolgokat!
7.
7.
névtelenség
#6: Persze, hogy gyorsan tölt be mikor a játék 2/3-a hiányzik.
6.
6.
strike19
Régen szerettem a SIms-et.A második részt mai napig előveszem.Nem szeretek minden kiegészítőt felrakni ,mert nagyon komplex lesz a játék.Meg nagyon sokat tölt tudom vegyek SSD-t.
Ez a 4 csak annyiba tetszett ,hogy gyorsabban tölt be mint az eddigi összes rész.
Én egyetemes kiegészítőt akarnék 4-hez.Sims 2-be is mai napig azt pörgetem.
5.
5.
ADMlN
#1, #2: latin eredetű, átvett, de teljesen helyes szó. Művelődjetek.
4.
4.
mdr88
#3 Ha nem kiegészítőként adnának ki mindent újra, akkor hogy húznának le minden vásárlót 2-3 havonta 11.000 erősen gyengülő magyar valutával? És akkor van pofájuk csodálkozni hogy a fél világ torrentezik.
3.
3.
névtelenség
Hé, hé HÉ! Na álljunk csak meg egy pillanatra!
Mi van? Három résszel ezelőtti alap dolgok mint expanzió?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...