The Order: 1886 - alig ötórás a kampány?

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Idő előtt felkerült a YouTube-ra az egyik legjobban várt februári megjelenés, a The Order: 1886 teljes végigjátszása. A PlayMeThrough csatornája szerint a játék ötórányi játékidőt kínál, úgy, hogy ebben benne vannak az átvezetők is.

A héten mutatkozik be a PlayStation 4 első idei komolyabb húzócíme, a The Order: 1886. A PlayMeThrough jóvoltából azonban már most megtekinthető a játék teljes végigjátszása, ami a YouTube-csatorna elmondása szerint alig öt órára rúg. A beszámolók szerint ebben benne vannak az átugorhatatlan átvezetők, amelyek úgy nagyjából a játékidő felét teszik ki.

A végigjátszás azután szivárgott ki, hogy a Ready at Dawn CTO-ja, Andrea Pessino a Twitteren cáfolta, hogy kevesebb, mint ötórás a The Order: 1886 játékideje.

A PlayStation 4-exkluzív külső nézetes shooter február 20-án fog megjelenni.

317.
317.
Spectrum
#298: Na te kis hangember! :-))) Kint van a játék, és megerősíthetem,hogy az átlagos végigjátszás bőven megvan 8-10 óra.
Hű, megnézted a videókat? Nem hittem volna, hogy ennyire könnyen manipulálható vagy. :-D
313.
313.
randall13
#310: A játék nem is érdekel, de a piac igen. A piac mindenkit érint.
311.
311.
godach
Nem mintha a szart védő csőcselék mást érdemelne, de büszke vagyok rátok gyerekek. Lassan csajokkal is kötözködhettek személyesen. Webes felületen úgy látom már megy :D
Meghúzzátok a haját, ránéztek a cipőjük orrára nem csak a sajátotokra vagy mittudomén
310.
310.
tsulok
#303: Nem igazán értelek. Annyiszor hangoztatod, hogy téged az ilyen buta konzolos játékok nem érdekelnek. Akkor miért zavar ha ez a játék tönkreteszi a piacot és mostantól ilyen 5 órás szarok jönnek 18k-ért. Vagy szerinted ez kihat a LoL-ra (vagy akármivel játszol, ami biztos, hogy teljesen eltér ettől a játéktól)?

"Hála annak a sok gyökérnek, akik ész nélkül rendelnek elő minden szart, mert nem bírnak várni két napot a tesztekig."
De, szerencsére te már tudod , hogy ez a játék egy nulla. Ja igen, annak ellenére, hogy ezzel sose fogsz játszani, meg nem is jó, vetted a fáradságot és végignéztél több mint 5 órányi youtube videót.

(Nem az Order-t védem, nem várok tőle, de erre muszáj volt reagálnom...)
305.
305.
kopic
#303: Uram, ott a hatalmas nagy pont !
:)
303.
303.
randall13
#300: Én pl azért nem szarom le, mert ha ez a 0 is eladási rekordokat dönt a sok kreténnek hála, akkor később már az 5 órás kampány és a 18k-s ár lesz a sztenderd... Így ismét a tudatos vásárlók fogják beszopni, mint ahogy az elmúlt 10 évben is. Hála annak a sok gyökérnek, akik ész nélkül rendelnek elő minden szart, mert nem bírnak várni két napot a tesztekig.
300.
300.
kazuma1989
Akinek van ps4e, ès felesleges 18ezre az megveszi...Akinek nincs az nem fogja ennyire egyszerű.Azt nem èrtem hogy olyan emberek mèrt szólnak hozzá egy konzolos játèkhoz amivel úgyse fognak játszani,konzol hiányába.Mindenki legyen boldog a saját platformjával vagy amivel akar,felesleges egymást fikázni.Èn mindenesetre kipróbállom,ès kurvára leszarom hogy 18 ezer,1-2vègigjátszás után mèg vìgan eladom 14ezerèrt.Amúgy meg az előrendelői ár általában olcsóbb:)
297.
297.
rappit
#292: Egy dolog miatt lenne az nekem rossz, ha egy fos lenne az amit alkottam, mert így az idióta előrendelők (igen, aki előrendel játékot legyen az pc-s xbox-os vagy ps4-es, az egy idióta) meg tudjak hogy szar és lemondják. Ha film akkor az más kérdés, de ez inkább áll közel egy játékhoz. Mondjuk sok mindent nem kell a playernek csinálnia az tény, a QTE-k is azért vannak, nehogy elaludjon az ember cutscenek alatt:D Ha valami jót alkottam volna az nem zavarna ha fenn lenne youtubeon mert igy csak megjön hozzá az ember kedve.
289.
289.
Spectrum
#285: Ezt már kommentbe beírták a feltöltőnek (ami maga is egy játékokkal foglalkozó csatorna), pontosabban a komment barátian úgy szólt egy "nagyobb játékokkal foglalkozó csatorna" emberétől, hogy ha nem veszi le ezt a tartalmat, akkor valószínűleg fiókostól repül, mert a videók és a teljes végigjátszás kiszivárogtatása a játék megjelenése előtt kalózkodásnak számít.

De összesen kb. 30 ezer megtekintése volt a site-nak pár nap alatt, akit érdekel az Order, az úgysem nézte meg.
287.
287.
Kizárt dolog hogy 5 órás a játék,az nagyon karcsú lenne.
Nekem minimum a duplája lesz mert szeretek nézelődni/keresgélni és úgy általában élvezni a játékot.Gondolom ez a vadbarom csak végigrohant rajta+még meg is vágta.Az ilyennek nem való játék...

mindegy én ugyan meg nem nézem,eddig se néztem meg egy videót se nem szeretem el-spoilerezni előre a dolgokat,pénteken már úgyis a kezemben lesz :)
285.
285.
PaulBlake
Nemtudom hogy valaki e már említette itt ( ha igen akkor bocsi ) de a csatorna, amire a csávó feltette a walktrough-ot ( PlayMeThrough) le lett tiltva.
284.
284.
xSHx
Tény, h nem néztem végig a videókat, sőt bele is csak épp, hogy. Mert én kiszeretném játszani. De mivan ha a tag alapból egy troll és vágott videót rak fel? Lehetetlen?? Nem hiszem. Én is, te/ti is megtudnátok csinálni. És sok olyan ember van (itt is) akik simán lejárató kampányt indítanak puszta márka gyűlöletből. De lehet h igazatok van es 5óra lesz. De mivan ha nem? Pl meglesz a 10 óra? Ebben a múfajban ez bőven jó. Az ára meg nem a Magyar emberhez van belőve. Ez a 60$ Usába kb. szendics pénz. Én nem ezen vagyon kibukva, hanem a felesleges pánikkeltés és fikaarádé miatt.
279.
279.
vnm51
Basszus, úgy olvastam, hogy "alig öt órás a kombájn".
278.
278.
xSHx
Megint beindult a birka ösztön. Tömeges fikaparádé. Nem egy game van ami 60$, story orientált és nincs benne multi, Pl Evil Within és azok megjelenésekor mégsem volt tömeges óbégatás. Ez egy sűrített, instant akció játék lesz horror és sci-fi elemekkel, egy fantasztikus atmoszférájú korban. Én örülök , h ebből egy cső tps t csináltak, és nem MEGINT egy faszom GTA klónt, ahol az húzza ki a játék időt, h megyek A ból B be. Nem nézem le a nyitottvilágú gémeket, de engedjétek már meg, tisztelt gamer társadalom, h had legyen már ilyen klasszikus történet alapú is. Mert tudjátok, erre is van ám igény! Tudom, hihetetlen, de van.

Egy ember feltesz egy "végigjátszást" ami talán 5óra és megy a sírás. Más újságírók meg 10 órákról beszélnek. Akk most hol az igazság? 1 hírre alapozni, és abból ítélkezni nem blődség? Tuti, h a srác feltette az összes chaptert? Sztem várjuk meg a megjelenést, akkor minden kifog derülni...
277.
277.
Spectrum
#256: Szánalmas volt a vergődésük, nekünk pedig lesz hamarosan egy kitűnő játékunk. :-D
276.
276.
Ruga
"My wife watched me play this entire game from beginning to end, the last game she watched me play from beginning to end was TLOU. " :D
".. if I had to say yes or no to buying this game day one, I would say this is definitely a day one game."
Elég sokan hasonlítgatják a TLOU-hoz.. :)
275.
275.
simon 555
NeoGAF-ról:

Updated list of GAFer first time completions, including the relevant difficulty levels.

OsirisBlack - 14 hours Hard
Theman2k - 12 hours Hard
Verendus - 10 hours Hard
Periniumlick - 10 hours Hard
Rapier - 9 hours Normal
ReNeGaDe124 - 9 hours Normal
Nbkt - 9 hours Normal

Average is 10 hours 43 minutes.

Plusz néhány vélemény olyanoktól akik már végigvitték: http://m.neogaf.com/showpost.php?p=152273258&postcount=1693
274.
274.
kriszvandaar
Valaki vegignezte ezt a videot? Mert ugy tunik hogy az arc vegigrohant rajta csak mint egy androidos runneren... jo lesz ez sztem :-)
272.
272.
Doom1999
A hosszú játékidő nekem a Falloutnál jött be. A többinél nem.
271.
271.
simon 555
Csak engem érdekel jobban az, hogy cenzúrázva lesz e a játék EU-ban vagy sem?
Mert erről semmi hír, és a trailerek alapján elég brutális ahhoz, hogy a németeknek ne tetsszen. Ha pedig nekik nem tetszik akkor egész EU-ban cenzúrázzák, mert a Sony nem ad ki 2 különböző verziót(eddig legalábbis nem tette, TLoU multi, GOW A, Beyond is a németek végett volt cenzúrázva)
270.
270.
Skandara
#269: A próféta szóljon belőled barátom! :D
269.
269.
godach
#268: 200 óra meg még jobb ha jó :D
268.
268.
Skandara
5 óra is jó, ha jó, 200 óra is szar, ha szar.
264.
264.
DON GONDOCS
#249: Most teljesen rávilágítottál a lényegre. De még milyen jó példát hoztál fel. A két játék szinte egymás testvérei, mindkettőnek nagyobb volt a füstje mint a lángja. 2 különböző műfaj, de játékmenetben, interakció szempontjából és a grafikai demonstrációból nézve a kettőnek ugyanaz volt a célja.
262.
262.
KlausKinski
#261: Gondolom ez is csak vicc volt ugye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...