Tom Clancy's The Division - lesz alfateszt?

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalos bejelentés hiányában egyelőre csak találgatás, de a Redditen olvasható jelek egyértélműen arra utalnak, hogy a UbiSoft hamarosan elindítja az idei esztendőre időzített Tom Clancy's The Division hivatalos alfatesztjét.

A tavalyi E3 óta nem nagyon lehetett hallani a Ubisoft Massive külső nézetes, online-központú shooteréről, a The Divisionről, azonban a Redditen olvasható beszélgetés valószínűleg ismét felpezsdíti a játék körüli őrületet.

Néhány lelkes rajongó ugyanis kicsit alaposabban szemügyre vette a játék hivatalos honlapjának a forráskódját, amiből előbányászták egy olyan képet, amin egy olyan menüsor látható, amelyen már szerepel az "Alpha" szó, ami nyilván egy lehetséges alfatesztre utal.

Legutóbb arról számoltunk be, hogy valószínűleg márciusban rajtol el a játék első körben Xbox One-exkluzív bétatesztje, ami így végül nagy eséllyel nem béta, hanem alfateszt lehet.

A UbiSoft egyelőre nem kommentálta a hírt, de az elmúlt hónapokban ért csapások után ráférne a francia kiadóra egy zajos siker.

5.
5.
noir
#2: Fülig Jimmy detected. :)
4.
4.
_Botika_
Szívesen kipróbálnám milyen is lehet.
3.
3.
Kelan
#2: Már a hsz-ért megérte :)
2.
2.
h.jozsa
Az eggyik nagy reménység!
Ha lessz legalább ojan jó mint a last of us multi,amit az eddig látottak alapján überelni kell...akkor nagyon sokszáz órát fogok beletenni!
De ha elmerik baszni mint azt a szutyok Watch Dogs-ot.....
......ojan pikezsiát küldök rájuk,hogy esernyőt fognak szarni.....de nyitva!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...