Hearthstone - jön a Blackrock Mountain Adventure

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Szintén a PAX Easten mutatták be a Hearthstone: Heroes of Warcraft legújabb kiegészítőjét, a Blackrock Mountain Adventure Packot. A csomagban az említett hegy sötét lényeivel és persze Ragnarosszal is találkozunk.

Noha a Hearthstone: Heroes of Warcraft legutóbbi frissítésének fájljaiban már találtunk utalásokat a Blackrock Mountain Adventure Pack létezésére, a Blizzard csak a PAX Easten leplezte le a kártyajáték legújabb kiegészítőjét, amely az egyjátékos élményekre koncentrál.


A Blackrock Mountain szárnyaiban megtaláljuk a Dark Iron törpéit, rajtuk kívül tűzelementálokkal, sárkányokkal és persze Ragnarosszal, a Firelorddal gyűlik meg a bajunk. Azoknak a játékosoknak sem kell csalódniuk, akiknek nem sikerül végigvinni a kihívást, hiszen 31 új lapra tehetik rá a mancsukat.

Hasonlóan a Curse of Naxxramashoz, az új bővítmény esetében is hetente nyílnak meg a Blackrock Mountain szárnyai - az első április elején. A játék szárnyanként 700 ingame aranyba, vagy 6,99 dollárba kerül.


Március 19-től elő is rendelhetjük a csomagot, ez esetben két exkluzív kártya üti a markunkat.

8.
8.
B-Shaggy
#2: Én hetente nyitottam ki a wingeket Naxxhoz. Ha egy héten át 40-es questeket kapsz, az 7x40= 280, + 3 meccset nyersz azért, ha mindennap megcsinálod a quested, akkor az pluszban még 7x10+280=350, az a fele egy wingnek, és ez a legrosszabb eset, ami történhet. Minden nap van esélyed 60-as, sőt, 100-as questet kapni, és ráadásul naponta egyszer újrakérhetsz egyet, én javaslom, hogy a 40-esek mindig lődd ki, és egy hét alatt megvan egy wing, ha nem arénázol.
7.
7.
_NMI_
#2: Papi, ki mondta neked, hogy két nap alatt kell kioldani a szárnyakat, hm?
6.
6.
Yetikee
Nagyon ráfért már a rugóra egy ütős aoe lap.Az új mapnak pedig nagyon örülök szerintem többet is belerakhatnának de nem vagyok telhetetlen,így is elég sűrűn dobálják a contentet a játékhoz.Wowban is szerettem a Blackrock instákat,főképp hogy lehetett glitchelni a gyors lup-ért :D
5.
5.
princeps27
#2: Hát figyelj meg kell tanulni jól arénázni, onnantól a pénz nem számít.
4.
4.
fiucsavar
Ez egy kártyajáték. Cost of entry mond valamit?
3.
3.
Stormblast
Naxxot goldból vettem, de blackrockot pénzből fogom. Kell a gold GvG lapokra
2.
2.
KőbányaKispest
az a 700 arany is szárnyanként is nolife üzemmód. Mert azért kise találja senki se, hogy 2 nap alatt össze lehet szedni. Csak a napi qouesteket megcsinálod, minimum 2 hét. és nem költesz arénára.

1.
1.
markoci555
Már van kb 1400-am, direkt nem költöttem paklira, tudtam hogy nemsoká jön valami.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...