Battlefield: Hardline - a millió dolláros kérdés

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 9.
  • Hír
Link másolása
Azaz, milyen felbontásban futnak a konzolos verziók? Erre a roppant fontos (sic!) kérdésre adott választ a Visceral illetékese a Twitteren. És megint az Xbox One-osok húzzák a legrövidebbet.

A Visceral Games illetékese végre elárulta a Twitteren, hogy milyen felbontásban futnak majd a Battlefield: Hardline konzolos verziói. Ahogy azt már a béta alapján sejteni lehetett, a PlayStation 4-es változat nagyobb natív felbontással fut, mint az Xbox One-os.

Tehát: a Xbox One-on 720p-s natív felbontás mellett élvezhetjük a rablók és pandúrok összecsapásaira koncentráló shootert, míg PlayStation 4-en 900p-ben. Az fps-szám még nem ismert.

Természetesen a PC-s verzió lesz mind közül a legjobb, hiszen specifikus funkciókkal és nagyobb felbontásban élvezhetjük a játékot, nem szimpla port lesz.

A Battlefield: Hardline március 17-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

55.
55.
lickmyhorse
54.
54.
lickmyhorse
A szerzőhöz: a (sic!) kifejezést milyen összefüggésben értelmezhető a szöveg többi részével?
50.
50.
logic5
#48: Személy szerint intel-amd konfigom van, ami bőven kijött egy ilyen CSÚCSKONZOL árából, és egy sima 7870-es VGA-val igencsak fullhd-ban játszok mindent! És igen magas részletesség mellett! De tudom, a pc az szar. a ps4 a jó. Ami 1400x900ban futtatja ugyanazt sokkal csúnyábban. YES ÜGYESEK VAGYTOK!
49.
49.
logic5
#48: Szerintem ezeknek felesleges tépni a szádat. Dilettánsok, és azok is maradnak. Bizonygatják, hogy egy 150!!!! EZER forintos konzol, ami egy 70000Ft-os PC-vel ér fel az jó. Én már csak nevetek ezeken, tedd te is ezt.
46.
46.
godach
Megint ez a buta konzolháború :(
33.
33.
logic5
#11: Nagyot mondtál, öblíthetsz....
29.
29.
Spectrum
#27: Talán ti nem olvastátok, amikor a fejlesztők beszéltek a játékról, de a PS3 és a PS4 teljesen eltérő architektúrája miatt a TLoU portolása csuklyás szopás volt, valójában nehezebb, mintha eleve PS4-re fejlesztettek volna. A játék állandóan összeomlott, keményen megdolgoztak vele.

Az viszont tény, hogy az a játék demonstrálta, hogy a PS4 ereje bőven elég a jó játékokhoz 1080p-ben is. A Hardline-nak kevés jó magyarázata lehet, bár a 900p azért nem olyan rossz.
27.
27.
Ooorky
#25: Egy felskálázott PS3 játéknak azért illik 1080@60fps-sel futnia.
25.
25.
Vicces, hogy a sok debil a mostani konzolokat anyázza, holott ez egy fos játék, ami a létező összes platformon fut (tehát lefelé is kompatibilisen van készítve), nulla munkával újrahúzták a skineket. A The Last of Us Remastered-et nézzétel már meg 1080p natívan 60 fps-el és látható hogy nem a konzolnak van baja...de idáig nem terjed az intelligencia. Mintha a Hardline valami mérce lenne LOL :D:D
24.
24.
Stranger
#23: Az elején betesz valami nagyon gagyi játékokból nagyon gagyi screenshotokat, utána pedig ilyen felturbózott FC3-as mindenségeket. Ne érts félre egyértelműen volt fejlődés, a BF3-as screenshot nagyon jó példa, de csinálhatta volna már normálisan is, rendes, HD felbontású screenshotokkal.
23.
23.
Hunszi
#22: Mindenkinek ajanlom a kovetkezo cikket, olvassa el...a lenyege, hogy a fejlodesnek ido kell. http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2013/09/17/a-visual-reminder-of-how-far-xbox-360-games-have-come-in-eight-years/
22.
22.
Hunszi
Azert emberek jelen esetben azert ne epp a konzolokat fikazzuk ujra, itt boven programozasbeli gondok vannak, a BF Hardline bun ronda (ps4-en betaztam vele) semmi...ismetlem semmi nem indokolja, amiert nincs meg a fullhd. Sokkal szebb jatekok mennek jobb felbontasban...
20.
20.
godach
#15: Úgy látom, az érdeklődési körön kívül eső dolgok nálad, egyenlőek a szar kategóriával.
Ezért gondolom nem sértődsz meg, ha a GK 99%-a szarnak tekint téged is, mert ugye nem sok mindenkit érdekelsz :)
19.
19.
rgerg
miert van ott az a (sic!) az elejen? Nem latom az elirast (aztan lehet hogy en vagyok a hulye)
18.
18.
Giggsy
#17: Pontosan. Ezt felejtik ki sokan, hogy hiába drágább egy gamer PC, ha a játékok 30%-kal alacsonyabb árról indulnak, és ingyenes a multi.

Amúgy én nem vagyok konzolellenes, szerintem megvan a létjogosúltsága, azonban ez a konzolgeneráció egy szégyen. Az előzőnél is már ment a fanyalgás a végefelé, hogy nem tud full HD-t, de annál még ez érthető volt, hisz mikor kijött, a FHD gyerekcípőben járt. Viszont most egy TV esetében a FHD az alap, és már itt kopogtat a 4k, ehhez képest ezzel a konzolok már a generációjuk elején SEM képesek hozni az elvárt technológiai szintet. Ez azért így nagyon csúnya volt. Komolyan annyira nehéz lett volna alapnak tekinteni a FHD/60(vagy legalább 48) FPS-t? Hihetetlen, hogy a konzol next-gen az még a PC current gen szintjét sem tudja hozni. Mégis mi lesz a generáció kifutó éveiben?
17.
17.
KőbányaKispest
130-ért már felsőkategóriás kártyát veszel, ami nem 1-2 évre szolgál ki maxon. És egy jobb PC nem egy autó ára, azér ne túlozz már. 200-220K elég jó gépet össze lehet rakni és ha a játékok árát nézzük, (tételezzük fel az illetőnek monitorja már van) akkor gyorsan gördül lefele a buli. Mert PC tripla A játék 9,900 mg PS4 box 20 fele konvergál alapo hangon. 5 játéknál 50 ezer ft difi. És 5 játékot mondtam.

És akkor PC ott van, hogy ha b*leszarok, akkor letöltöm. A PS4et meg inkább nem kókányolom szét. Annyit nem ér a buli. Ja és a Psnál még a mulitért is elő kell fizetni?

Tehát akkor hol jön össze az autó ára?!
16.
16.
manderel
#12: 130 ezerért felsőkategóriásat veszel már, amit több monitoros rendszerekhez, 4K-hoz, vagy munkához használsz. Afelett pedig olyan szörnyetegeket amiket még évekig nem fogsz kihasználni játék alatt, maximum grafikai munkákhoz, vagy VR játékhoz.
15.
15.
randall13
#11: Van egyáltalán valaki, aki ezt a szart megveszi? Aki igen, na az meg is érdemli.
14.
14.
Sechu
13.
13.
Stranger
#9: Aha. Csak egy 6 éves HD5870 hozni fogja a játékot maxon, 720P-ben, 40-60FPS-el.
12.
12.
anarchoid
#10: 50-60 az egy belepo szintu videokartya ara (konyorgom ne magyar piacot nezd)
11.
11.
anarchoid
Lehet, hogy a pc-s szebb lesz de eszem agaban sem lenne ilyen gammat pc-re venni

BF-en mindigis pc-n voltak ezerszamra a csalok, konzolokon joval ritkabbak (nagysagrendekkel nehezebb kivitelezni), jatszon pc-n shootert akinek 2 anyja volt
10.
10.
manderel
#9: Közepes? :D Közepes videokártya maximum 50-60 ezer. És azzal már évekre elvagy, az enyém annyi sem volt.
9.
9.
anarchoid
#6: es emmnyibe kerul egy olyan pc amin fullhad reccenes nelkul fullon elmegy ?:) egy auto ara ? ugy mar a 130k igen olcosnak tunik, az egy kozepes videokartya ara... ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...