Kickstarterre tör a Banjo-Kazooie örököse

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 15.
  • Hír
Link másolása
Februárban mutatkozott be a Project Ukulele, amit a Banjo-Kazooie spirituális utódjának tart a Playtonic Games. A Rare egykori tagjaiból álló csapat közösségi pénzből rakná össze a platformert. Befutottak az első képek is.

Az Eurogamer showján, az EGX Rezzeden jelentette be az egykori Rare alkalmazottakból álló Playtonic Games, hogy Kickstarterre küldi a Banjo-Kazooie szellemi utódját, a Project Ukulelét.


A fejlesztők szerint a platformjáték sokkal nagyobb lehet, ha a közösségi finanszírozásból rakják össze. A két ingame képen kívül még nem sokat láthattunk a játékból, melynek mérete nagyjából a Banjo-Kazooie és a Banjo-Tooie közé tehető.

A jövő hónapban induló kampány során 400 ezer fontot szeretnének összegereblyézni a srácok. A platformokat még nem erősítette meg a stúdió, annyi azonban bizonyos, hogy "senkit sem hagynak ki" a Project Ukuleléből.

5.
5.
Unknown
Csak en kaptam banjo kazooiet a Bioshock Infinite helyett? :D
4.
4.
aordog
A N64-en a 2 megjelent rész elképesztô és páratlan volt. Persze nem csak a Banjo...minden Rare játék hatalmas siker volt...még a Donkey Kong64-is, függetlenül attól, hogy abban sokan csalòdtak.
A Banjo Xbox360-on inkább már egy épîtôs gokart játék volt,de abban is voltak szép pillanatok, persze az elözô részekhez mindenképpen hátramenet...
A Rare akkor baszta el, amikor a Nintendo-t elhagyta. Sokat akartak, de abból semmi nem jött össze.
Az a gond, hogy a legnagyobb nevek a Microsoftnal vannak és ezért is lepôdtem meg akkor, amikor megtudtam, hogy a Donky maradt a Nintendo-nal és jött Wii-re a Country Returns, aminek nagyon örùltem.
Ez a pár ember valahogy mehetne a nagy N-hez, különben bukta.
3.
3.
TheAxySnaker
Hova sülyedtünk Rare? Elöször microsoft kézre adtad magad aztán szar kinect játékok most meg ez, szégyeld magad én hátatfordíttok neked.

BTW ez az iskolapéldája annak hogy hogyan megy bele a pöcegödörbe egy legendás cég. A nintendo 64 korszakban a világ tetején voltak most már kickstarteren koldulnak...
1.
1.
PaprikaJancsi
Hát nem dobtam el az agyam :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...