Oculus Rift - nincs bebetonozva az idei megjelenés

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 16.
  • Hír
Link másolása
Habár az Oculus Rift készítői nemrég azt mondták, hogy szinte biztosan boltokba kerül idén a VR-szemüveg, most már nem ragaszkodnak annyira a 2015-ös megjelenéshez. A lényeg a minőség, ugye.

Habár Palmer Luckey, az Oculus alapítója és az Oculus Rift atyja azt nyilatkozta korábban, hogy "valami nagyon rossz dolognak kéne történnie ahhoz, hogy a VR-szemüveg ne jelenjen meg 2015-ben", úgy néz ki, hogy még a srácok elszántsága ellenére is átcsúszhat a kütyü 2016-ra.

Luckeynál a SXSW egyik panelbeszélgetésénél kérdeztek rá arra, hogy komolyan gondolják-e még a 2015-ös premiert, mert ha igen, akkor nem ártana valami közelítő dátummal előrukkolni így március közepén. Luckey erre azt felelte, hogy továbbra sem tud pontosabb időponttal szolgálni a megjelenést illetően, de az előző nyilatkozata ellenére senki ne gondoljon rosszra, minden a lehető legnagyobb rendben van. Luckey szerint a kijelentését követően egy csomó változtatást kitaláltak a Rift kapcsán, ezekkel pedig nyilván nem számolhatott anno.

Leszögezte, hogy szeretnének elkészülni minél hamarabb, de nem fognak emiatt kompromisszumot kötni a minőség terén, illetve hozzátette: nincs rajtuk nagyobb nyomás a Sony és a Valve hasonszőrű törekvései miatt, de csak azért, mert már így is van rajtuk elég, ennél több egyszerűen nem lehet.

Luckey ettől függetlenül a piac legjobb VR-szemüvegének tartja az Oculus Riftet, mondjuk furcsa is lenne, ha az ellenkezőjét állítaná.

22.
22.
Szabby999
#21: ??? Szerintem sürgősen kezeltesd magad!
21.
21.
szinkron
Mikor Carmack bekerült már nyilvánvaló volt, hogy éveket fognak csúszni. Az az ember egy projekt lassító lajhár, aki ráadásul egy nagy szart ad ki a sok csúszás után, lásd: Rage.
20.
20.
TheDeathFlash
Gyerünk csak sose tartsuk be amit igérünk :D Bejelentek egy gamet 2016 januárra.Holnap majd eltolom 2017 márciusára ^^
18.
18.
fojesz
És akkor ebből elég is volt.
7.
7.
Streetwiser
Dávid,Mirror ti amugy élvezitek az egymással való civakodást nem?:D nekem nagyon ugy tűnik
1.
1.
Hab
Igaz hogy az elsők között voltak akik elkezdték ezt az új hullámos VR szemüveget csinálni, de sajnos szerintem bele fognak bukni ebbe a folyamatos tologatásba, és abba hogy a konkurencia egyre csak nő...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...