Xbox One - részletek az áprilisi frissítésről

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Áprilisban sem maradunk Xbox One-rendszerfrissítés nélkül és már most tudni, hogy a Microsoft többek között olyan elemeket fog átdolgozni, mint a party chat, az achievementek jelentése vagy a game hub.

Major Nelson blogján olvasható friss bejegyzés szerint a Preview program tagjai már most belekóstolhatnak az Xbox One áprilisi rendszerfrissítésének újdonságaiba, mint például a megújult party chatbe vagy a game hubba.

A party chat például most már figyelmeztet minket, ha valami hálózati probléma vagy beállított policy miatt van gondunk a mikrofon használatával, a game hub pedig lehetővé teszi majd, hogy sokkal könnyebben jussunk információkhoz. Például segítségével könnyebben léphetünk vissza játékokba, amelyeknek az activity feedjén egyszerre jelennek meg achievementek, játékklipek és képlopatok.

Az achievement-figyelmeztetések ezúttal már nem csak a megszerzett achievementek nevét, de rövidebb leírását is tartalmazni fogják, így anélkül tudni fogjuk, hogy mit is szereztünk meg, hogy megnyitnánk magát az appot.

9.
9.
Fishbone
#8: Xboxon Onedrivera feltöltöd és lemented gépről, nem bonyolult! :)
8.
8.
anarchoid
En a marciusi updaten sirok, megcsinaltak, hogy lehessen screenshotokat csinalni.. no es ki lehet exportalni a screenshotokat ? NEM , max hatterkepnek hasznalhatod.. na baszodjanak meg
2.
2.
Bazsamazsa
Most már jó lenne, ha megcsinalnák, hogy lehessen 360-One között partyzni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...