Újrakevert kiadást kapnak a Batman-játékok is?

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 23.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint a Warner Bros. és a Rocksteady is felül a remaster-vonatra, és újrakevert kiadást készítenek az első két Batman: Arkham-játékból. A csomag megjelenése karácsonykor várható.

Az IGN olasz szekciója úgy tudja, a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City is remastered kiadást kap majd, a két játék idén karácsonykor érkezhet meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

A Warner Bros. még nem erősítette meg hivatalosan a híreket, de tulajdonképpen a remaster-játékok korában nem lenne ezen semmi meglepő, főleg, hogy mind az Arkham Asylum, mind az Arkham City kiváló játék volt annak idején, és valószínűleg a felmelegített verziókból is elkelne pár darab...

27.
27.
KopyAti
Én elvagyok ezekkel a remasteredekkel, mert párat megvettem, ami érdekelt, a többit nem. Ezeket nem fogom, mert már kijátszottam őket. Valaki meg ennek fog örülni. Ha meg akarod venni megveszed, ha nem, akkor nem.
26.
26.
patka21991
Final Fantasy IX-et akarok HD Remasteredben!!!!
25.
25.
h.jozsa
Elég nagy baj!....hogy a remasted játékok korát éljük!
Rátapintottál a lényegre!
23.
23.
Trapyd
Én nem értem mit csodálkoztok itt páran. PÉNZ. Ennyi. Az emberek a saját hülyeségük miatt szívnak nem másért.
13.
13.
Drazhar
A City-t épp a hétvégén fejeztem be ismét, míg az Asylum-ot már harmadjára decemberben. Szvsz a mai napig gyönyörűek a játékok, semmi nem indokolja az újrakiadást.... :O
12.
12.
godach
#11: Na de a homeworld nem is 3-4 éves játék :)
Én az előző genből áthozott stuffokról beszéltem. Én is szeretem látni, hogy megújul valami nagy név.
De most őszintén a Batman miben fog? Még az Arkham Knight sem UE4-el jön ha jól tudom. (ha nem bocsánat)
Több köd lesz, vagy több szikra. De itt ki is merül a tudomány. Ez a borzasztó.
Bár, talán még mindig jobb mint a Colin McRae rally remastered :D
11.
11.
Chrysh
#1: A Homeworld Remasteredjén kívül az összes többi felújítás azt leszámítva, hogy megjelenik másik platformon is az adott játék, teljesen értelmetlen, én pl úgy örülnék, hogy az általam csak hírből ismert Outcastet újítanák fel, de kíváncsi lennék a SkyWindre is, meg minden olyan játék felújítására, ami legalább 2005 előtt készült, csak hát ezeket ráncfelvarrni kicsit büdös munka, és inkább a könnyű pénzre hajtanak. Nem is hibáztatom őket, de attól még rohadt unalmas ez a trend.
10.
10.
zsocc-nrg
Ezt a baromságot! Ezek a játékok alapból is iszonyat jók és szépek, ennek max akkor lenne valami kis értelme ha aláraknák az UE4-et meg esetleg pluszba exkluzív sztori dlc-k, mondjuk akkor viszont nagyon szidnám őket hogy a pc-t meg kihagyják.
8.
8.
br1Koo
Én ezt azért nem értem, mert ezek nem olyan régi játékok, hogy szükségük legyen az újrafestésre. Egy Resident Evil-nél érthető, hogy a fiatal játékosoknak is meg akarják mutatni a kezdeteket új köntösben, de ezek a játékok amúgy is szépek, és ha valakinek mégsem elég, mellette rohadt jó játékok hogy nekiálljon az ember.
7.
7.
bema695
#2: A GoW3-nál is ezt írtad (ha jól emlékszem, ismerős a profilkép), te minden valamirevaló játékot kihagytál? :D Az egy játék ára meg 18 ezer, amiből használtan ps3-ra megveszed mindkettőt háromszor (3k darabja) és akkor legalább van tartalék, ha egy-két példányt megenne egy zsiráf.
6.
6.
crytek
Ez csak nektek szánalmas és unalmas, nekik meg tömény aranybánya és a játékipar erről szól.
5.
5.
kopic
#1: Nem, nem csak Te. Ez már sztem is rohadt unalmas és szánalmas kezd lenni.
4.
4.
bema695
#1: Legalább tudod, hogy jó játékot kapsz, mert páréve már megvetted és kivitted 5-öször :D
Amúgy szerintem is ocsmány, amit csinálnak, akkor legalább nyúlnának vissza PS1-2 játékokhoz... ja, hogy azzal munka is lenne?
2.
2.
Hát, alapjáraton baromság is, de én azért vagyok kivétel, mert pont ez is kimaradt, csak úgy mint a The Last of Us (azóta pótoltam már ps4-en), úgyhogy az új gépen egy játék áráért szívesen kipörgetném. A Zombie Army-t is majd beszerzem, mert az meg akadozva futott az idősebb pc-men, szóval jó hogy bepótolhatom, de azért ÚJ tartalom se ártana....
1.
1.
godach
Most rossz napom van és én kezdem már csak unni a pár éves programok remasteredét, vagy más is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...