Befutott a PC-s Grand Theft Auto V új trailere

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 2.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően befutott a Grand Theft Auto V számítógépes változatának akciódús előzetese. A szokásos Rockstar-minőség ezúttal is visszaköszön, és már csak két hét van hátra a megjelenésig.

Kétség nem fér hozzá, a hosszúra nyúlt várakozási idő meghozza a gyümölcsét, a PC-s GTA V lesz a legszebb verzió mind közül. Többszöri halasztás után, április 14-én kaparinthatjuk meg a 4K felbontást támogató, ám amúgy szerényebb vassal is beérő windowsos változatot.

Egy ilyen pergős kedvcsináló után elégedetten dörzsölhetitek a tenyereteket. A videó 60 fps-sel fut.

82.
82.
rappit
#81: Ja meg 24 effpées felett úgy sem lát a zagyunk' nem? :DD
81.
81.
amperovszki
a 30 fps azért jó, mert úgy filmszerűbb a gama. bizony
78.
78.
Wolverine
Azért arra a szerényebb vassal is beérő dologra kíváncsi leszek...leírva és traileren keresztül minden szép és jó, de a gyakorlatban mutatkozik meg majd a valóság.

Azt meg nem értem minek kell itt mindig szájkaratézni az embereknek, tök felesleges, mindenki azon játszik amin akar vagy épp tud, és úgy ahogy szeretne aztán pont. Olyan ez mintha másoknak megmondanák, hogyan dugja meg a nőjét... mindenki úgy kefél ahogy akar és azzal akivel akar és ugyanez vonatkozik a game-ekre is, lehet hogy erős hasonlat, de én ezt kiírnám az oldalra is vastag betűkkel a logó mellé, hogy lássák az itt vígan kommentelgetők mi az ábra, mert röhej, hogy felnézek ide és értelmes kommentek helyett mindig csak a viaskodást látni. :)
77.
77.
hedzsooo
Éééés végre csak megjön PC-re is. :D Ideje, már több, mint 1 éve rendeltem elő a PC verziót online, külföldről. :D
76.
76.
Simsfan
dcakee, ezt a cikket ajánlom olvasgatni.

http://gamekapocs.hu/hir/44396/igy_fut_a_felujitott_borderlands_2_es_dark_souls_ii
68.
68.
kivenoko
Ha már fpseket számolgatunk... Pc-n legalább adott rá a lehetőség. Konzolon ha bemész a paksi erőmű kettes ütemének középső helyiségébe és ott dugod rá a konzolodat 2 mikró között a konnektorba, akkor sem tudsz 30nál többet kisajtolni belőle. Egy dolog az h téged nem érdekel az fps szám és más az h valójában sokat tesz az élményhez. De kár ezt firtatni, mert soha nem fogod elismerni, mivel tök buta vagy hozzá...
56.
56.
frankdelgado
Húúúú GTAV hír.... Még jó hogy 16.00 kor jelent meg a hír így a napközisek is tudtak kommentelni rögtön :).....
55.
55.
Macifasz
#50: Na látod ez érdekes, mert nekem semmi ilyen problémám nem volt. De más haverjaimnak se, pedig megvan párnak. Akadás és döccenő mentesen hasított, nulla bug társaságában. Mondjuk más fórumokat vagy oldalakat nem olvastam a hibákkal kapcsolatban, így nem tudom egyedi probléma e.
53.
53.
kivenoko
#dcakee: Még ha teljesen totálisan ugyanaz a verzió lenne mint a PS3 én még akkor is örülnék neki, hogy megjelenik. De komolyan nem értelek. Én sem megyek oda gusztustalankodni egy konzolos hír alá, mert h a pc mekkora istenkirály és h minek jön konzolra ez és ez... irdatlan nagy mentális problémáid lehetnek ha téged így felkavar az, hogy más is játszhat azzal amivel te 2 éve játszottál... és ne próbáld meg elmagyarázni, hogy nem. Különben nem jelennél meg minden egyes PC-es hír első 20 kommentelője között arról áradozni, hogy mekkora szar a számítógép és h minek rá játék. Aztán tőlem kiforgathatod a mondandómat vagy jöhetsz újabb hülyeségekkel vagy akár mondhatod, hogy kit érdekel az amit írok, de ebből szerintem már sokaknak elege van. Menj egy konzolos oldalra és ott süketelj orrba-szájba. Ne egy PC-s GTA 5 hír alatt. Köszönöm szépen.
50.
50.
Red-E-Kamp Van
#44: A max payne 3 nekem is meglepően simán futott, már amikor futott.
mert sajnos tiszta bug volt. nagyjából minden fejezetben valami más volt a hiba.
a mókás, hogy az utolsó képkockákat már nem bírta és teljesen összeomlott a játék, úgy hogy már megoldást sem találtam rá. törlés után a gépnek is kellett egy kis felfrissülés, mert valahogy az egészet legyengítette. sosem történt még hasonló.
de amikor futott a játék, akkor tényleg jól futott.
47.
47.
Macifasz
#45: Okés, érthető. :-) Az Auto Aim nekem segített a célzásban. Igaz, fejlövéseket nem osztogattam, de akkor is. :-D És persze annak ellenére, hogy kitoltam kétszer PS3-on, elő van rendelve PC-n és alig várom, hogy harmadjára is belevágjak. :-) Már a bill+egér kiosztást is kitaláltam mindenre. :-D
45.
45.
PrimYaz00
#43: Igen és ez a te véleményed, de én inkább szeretnék pontosan célozni, mint hogy rezegjen :) + volt már dolgom olyan játékkal, ahol ugyanígy, ha kevés volt a hp akkor rezget, számomra elég zavaró amikor vagy fél órája annyi hpm van és folyton rezzen egyet a kezemben :D
44.
44.
Macifasz
#37: Tyhűűűű, ez jó kérdés. Ami biztos, hogy ugyan azok a srácok portolják, akik annak idején a Max Payne 3 PC-s változatáért feleltek, ez pedig remek előjel, mivel a MP3-nak nagyon gépbarátra sikeredett. Az akkori 9600 GT-men hasított, pedig az már akkor sem volt egy új kártya. :-D
43.
43.
Macifasz
#40: Plusz a kontrollerrel sincs probléma sőt. Helyenként még élvezetesebb is azzal játszani. Bill+egér kombóval nem jön ki pár apróság. Pl. ha villámlik meg dörög az ég, a kontroller rezeg. Ha olyan a szitu, hogy kevés az életed, szakaszosan be-be rezeg a kontroller, mint a szívverés. Nagyon sokat tudnak dobni az élményen. :-) Félreértés ne essék, én is PC-s vagyok elsődlegesen, kb. 8 hónapja vettem PS3-at, és az elején fura volt a kontroller, de ahogy belejöttem, már imádtam. :-)
42.
42.
Macifasz
#40: Hányadék? Nem sok hányadék játékot láthattál még életedben, ha neked a GTA V PS3-as változata az. Jó, írtad, hogy "számodra az", de akkor is túlzás sztem.
40.
40.
PrimYaz00
#19: A 17 gombos agy átka.
#35 +1, nekem pl van ps3 is, de én elvből nem vettem meg, mert számomra úgy nézett ki mint valami hányadék és nem vagyok hajlandó 1 GTA-t egy mocskos kontrollerrel játszani.
37.
37.
headhunter86
#34: Ha akartam volna, 10 konzolt is vehettem volna magamnak. De hidegen hagy a konzol téma.
Most viszont auto aim nélkül lehet tolni billentyű + egérrel. Ahogy annak lennie kell. :)
Jó kis nap lesz a 14.-e.
Jól tudom, hogy Max Payne 3 motor hajtja a játékot?
26.
26.
Randy Marsh
#10: Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy tudod-e mit jelent az, hogy spoiler.
22.
22.
giga321
#14: Tudom, de tavaly karácsonykor még nem volt :), de tudtam, hogy majd valamikor jön idén. Ezért ez egy hosszútávú befektetés volt. És milyen jól tettem mert nagyon nagy fun az online része.
19.
19.
kivenoko
Mire kijön, talán meglesz hozzá a magyarítás is. :) [ http://kingmakersteam.com/gta5.php ] Amúgy soha nem fogom megérteni miért böki valakinek a csőrét, ha számítógépre is elkészül egy játék. Úgy látszik egyesek nem szeretnek osztozni az élményben amit egy játék nyújthat. Heh... nincs gond a nevelésükkel...
16.
16.
GAMEROD
Micsoda elmebajnokok gyűltek itt össze. Először is a videó már 60FPS-el hasít, persze van aki elfelejti fullra állítani a lejátszóját. A grafika jó, ha pedig idővel kevés lesz akkor már ott lesznek a modok, amivel ismét fotorealisztikus játékot lehet belőle varázsolni. Remélem a játékban szereplő kamu verdákat minél hamarabb kukázhatom kifelé.
14.
14.
rappit
#8: Van már 2 hete Heist az onlineban.
13.
13.
menjapipaba
Még mindig csúnyácska, pedig 3 éve várok rá :)

Sebaj, majd úgyis lesz ENB.
11.
11.
logic5
10.
10.
Zuzda18
Hát képeken valahogy jobban mutatott. :)
Már értem mért kellett lerontani, a konzolos verziót.Mivel a pc-s verzió csak 4K felbontással tud többet,és semmi más pluszt nem hoz magával... Valahogy a színek csúnyábbnak tűnnek mint konzolon.
Félreértés ne essék,jó játék.PS3-on,és PS4-en is megvan.(Sőt,haverok miatt előrendelve pc-re is)A multi része nagyon sok ökörködésre fog lehetőséget adni,biztos ,hogy jól szórakozik majd vele aki megveszi.
Arra kíváncsi vagyok,ki az aki a végén,valamelyik szereplő halálára fog szavazni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...