Drága szezonbérlettel jön a Batman: Arkham Knight

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Viszonylag drága lesz a Batman: Arkham Knight szezonbérlete, a félévnyi extra tartalmat magába foglaló pass ugyanis a teljes játék árának kétharmadába, 40 dollárba kerül majd.

Nagy mennyiségű DLC érkezik majd a Batman: Arkham Knighthoz, a készítők a játék megjelenése utáni hat hónapra elegendő kiegészítővel készülnek a rajongók számára.

Az adalékok között találunk majd új sztoriküldetéseket (extra főgonoszokkal a fedélzeten), skineket Batmanhez és a Batmobilhoz, továbbá ráadás challenge- és versenypályák is várják az érdeklődőket.

Mármint azokat, akik hajlandóak befizetni rájuk. A DLC-tengernek ugyanis ára van, a Batman: Arkham Knight szezonbérlete viszonylag drága, 40 dollár lesz, vagyis az alapjátékkal együtt 100 dollárunkba kerül majd a batmanezés - ennyibe fáj egyébként az alapjátékot és a season passt egyaránt tartalmazó Premium Edition is.

A Batman: Arkham Knight június 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ami eddig biztos volt DLC-fronton: az előrendelők már biztosan kapnak egy Harley Quinn-kiegészítőt, a PlayStation-verzióval játszók pedig az eleinte exkluzív Scarecrow-küldetéseknek örülhetnek.

A játék legújabb előzetesét (benne az új Dual Play fícsörrel) itt nézhetitek meg.

18.
18.
moonborn
#15: A witcher 3-nak is lesz ugyanúgy fizetős plusz tartalma,majd aztán a vége az lesz hogy a sok ingyen dlcben nem lesz más csak plusz páncél frizura meg ilyen felesleges vakitások :\
17.
17.
roli33
Így van, ebből is nyugodtan megvárhatjuk a teljes kiadást.
16.
16.
Dercsi
#15: +1 Pont ezt akartam írni! Én megvárom a Goty-t azt mire az megjelenik, talán ki is lesz gyomlálva, és lesz hozzá magyarítás. Akkor biztos megveszem, de egyenlőre W3 előrendelve!
15.
15.
Kapjak be a sok dlc szarukat, hogy 40 dollaros passal jonnek, nevetseges. A witcher 3-hoz ingyenlesznek a dlc-k, ennyi.
13.
13.
tupaccc
Nekem erről a hírről kapásból ez ugrott be, hogy ez mennyire igaz:

http://www.wpdang.com/wp-content/uploads/2015/01/wpdang_ku-xlarge.jpg
10.
10.
dcba
#8: Ebben nem csak verdak lesznek meg kosztumok, hanem pl a jatek eleje is DLC ugye a Harley-s es gondolom az ugynevezett epilogus is DLC lesz majd, ergo mi a jatek kozepet fogjuk megkapni.

Nem a Batman-re gondolok most, mivel az eddig mindig jo volt, de altalanossagban nevetseges, h az a sok beta fazisu szarkupac amik mostanaban megjelennek, milyen arban jonnek az vmi szornyu. Mire a teljes jatekot megkapja az ember elmegy vagy legalabb 70-80 font es meg az sem biztos, h menni fog a jatek.

En anno megvettem a Far Cry 4-t es egy GTX 780 SLI-vel kozepes grafikan is beesik a sebesseg 35-40 fps-re es kb akkor kapok fix 60 fps-t, ha mindent minimumra veszek, amit egy olyan geppel ami mindent eddig nekem elbirt (SHadow of Mordor, GTA 5) ultran nevetseges. Ha meg irok a fejlesztoknek akkor megkapom, h tuti vmi rossz a gepemben es frissitsem a drivert. Veletlenul sem vallalnak a felelosseget.
8.
8.
Yanez
Ha a játék így is teljesértékű, akkor engem nem zavar, mivel ezek szerint, ezek csak extra tartalmak, nem pedig a játékból kivágott részek. Nem muszáj megvenni! Egy verdát is ha fullosan veszel, sokkal drágább, de extrák nélkül is megkaphatod, nem?
3.
3.
daenath
#1: Mar nem azert csuszik egy jatek megjelenese mert kell a simitas/bug mentesites, hanem hogy mit vagjanak ki belole hogy aztan DLC kent meg tobb profitott termeljenek, welcome to the new era of gaming!
2.
2.
godach
Lassan már a teaser idején tudni fogjuk, mennyit kell pluszba fizetni a sok szarért.
1.
1.
dragonkris2000
Ez tök jó de a játékba miért nem tették be?Tehát azért csúsztatták a játékot ,hogy javítsák de mi ez a fél évnyi ddlc.Ezen dolgozatak volna még ? Hol vagyunk ez már mi? Legalább ha húzták és várattatnak akkor legalább ingyen lenne!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...