18 év után folytatódik a Dragon Ball-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Közel két évtizeddel a Dragon Ball GT után új anime sorozat készül Dragon Ball Super címmel, a történetet ezúttal is Akira Toriyama jegyzi. Miután Goku legyőzte Majin Buut, a világ újra békés hely lett - de nem sokáig!

Az új sorozat Dragon Ball Super néven fut és júliusban debütál majd vasárnaponként a japán Fuji TV-n. Az utolsó anime széria, a Dragon Ball GT 1997-ben ért véget, tehát a rajongóknak 18 évet kellett várni a folytatásra, tudtuk meg a Kotakutól.

A történet szerint Majin Buu veresége után a Föld újra békés hely lett, ám egy minden eddiginél erősebb ellenség ébredezik, így Gokunak újra fel kell vennie a harcot. A cselekményt ezúttal Akira Toriyama, a Dragon Ball atyja veti papírra, aki az előző szériából csak minimálisan vette ki a részét. Ennek meg is lett a böjtje, a kritikai fogadtatása nem volt a legjobb.

A készítők csak annyit árultak el, hogy az új főgonosz  még Buun és Freezán is túltesz. Köszönjük, godach és equinox42!

36.
36.
StarRats
Szóval... Amikor vége lett még meg sem születtem, de imádtam és rengeteg részét láttam. Egyszer elmentem nagybátyámékhoz és egész nap azt néztük, de jó is volt!
35.
35.
tomy88trance
Nekem is gyerekkorom egyik legmeghatározóbb anime-je volt :) És nem rég kezdtem el nézni a sima db-t,de már mindjárt vége és jöhet a Z meg a GT, anno akkor hagytam abba amikor betiltották a Z-t a tv-be ,na mindegy kíváncsian várom,hogy mi lesz és mikor lesz fent, én akár magyarul szinkronosan akár magyarul feliratosan is megnézem, bár a szinkron hangok szerintem jók voltak legalább is az első Db-be biztosan ,voltak vicces jelenetek meg beszólások amiken most is felröhögtem :D Szerintem így is átjött Goku "debil"-sége :) ,de amúgy nem debil ő szerintem csak kissé tanulatlan ,ugye erdőben nem volt iskola meg egyedül élt sokáig stb. :)
34.
34.
Norbiii
Nagyon szerettem régen, gyűjtöttem kártyákat, figurákat is, de most már valószínűleg annyira nem kötne le...
33.
33.
pszihoapu
YAAAAAY!
emlexem a fiammal ugy ultunk a tv elott mintha kotelezo lenne!:DDD
"-apaaa, apaaa, jon a songoku!!!"

a szinkron temahoz:
sztem a magyar forditas es szinkron tokeletes(legalabbis az ami a tvben lement elso ket evadban volt) pedig eleg nyelvi sznob vagyok, szeretek mindent eredeti hanggal nezni, de animacios filmeknel nem vagyok olyan finnyas, hiszen ott a karakterhez mar amugy is csak egy szinkront kapsz eredetiben is.:)
32.
32.
BloodyDeath
#31: Hmmm........hmmmmmm.......
Ahhhaa!!! Hát végülis azért gondolhattam volna én is erre. ;)
31.
31.
Big Boss
#21: Akira Toriyama elmondta hogy a GT-re(mivel ahhoz a részhez csak kevés köze volt) úgy tekint mintha meg se történt volna. és mint ahogy fentebb írják Majin Buu legyőzése utántól folytatódik a történet.
30.
30.
Raam989
Mindig van egy erosebb ellenfel. Ez a sorozat egyik fo tanulsaga... :D
29.
29.
giga321
28.
28.
giga321
Animét csak és kizarólag eredeti szinkronnal. Mellesleg meglepődnétek mennyi fiú/férfi anime figurának nő adja a hangját. Goku, Naruto, Luffynak is. De Narutonak úgy el van torzítva, hogy én pl észre sem vettem csak akkor tudtam meg amikor utána néztem.

Japók sokkal jobban beletudják élni magukat és tényleg lehet hallani, hogy szívüket lelküket beleadják a szinkronba.

Noha én sose voltam egy DB fan régen amikor ment rtl-en én is azért rohantam haza suliból, hogy nézhessem. Viszont sose ragadt meg bennem igazán és nem is DB miatt kezdtem el úgy igazán animézni. Jó hír ez a fanoknak örülhetnek neki.
26.
26.
AdolphTm
#9: Valóban az eredeti hangján kicsit debil,és nem véletlenül.Mert hogy gyerek korában fejre esett és enyhén agysérült.Ez csak az eredeti hangból lehet érzni,szerintem megváltozik a különböző szinkronokkal a karakter.....
23.
23.
makkandis
Kíváncsi vagyok mire lesz képes Toriyama Oda mellett, egyszerűen nem tudok elképzelni egy Dragon Ballt, ami egyáltalán megközelíteni a One Piece-t, hiába a tanítvány messze túlszárnyalta a mestert. De azért így is nagyon város, mégis csak a shounen egyik alapköve tér vissza.
22.
22.
laktaz
Örülök neki, hogy folytatják, fiatalon nagyon szerettem. Remélem azért szinkronosan is eljut hozzánk, mert a japán és angol szinkron nekem nagyon nem jött be.
21.
21.
BloodyDeath
Én a múlt héten értem a végére a Z-nek. Elötte meg a simát néztem végig. Én nagyon szeretem ezt az animét. Most néztem végig harmadjára. De a GT szerintem eléggé kaki lett. Nekem nagyon nem tetszett a rajzstílus benne. Az rengeteget rontott az öszképen. De kiváncsi vagyok, hogy hogyan is fogják folytatni. Hisz a GT úgy zárult le, hogy Pan öregasszony volt, és az unokájának mesélt egy nagy harcosról. Az az Son Goku-ról. De nem nevezte meg. De kiváncsian várom, hogy mit hoznak ki belőle.
Nagyon remélem, hogy a Dragon Ball: Battles of Gods-ban látott rajzstílust és megvalósítást hozzák. Mert az baszottúl bejött, mikor az ököl csapásoknál ráközelített a kamera, utána mikor szét mentek, akkor a kamera is hátrébb ment. Az valami ritka látványosra sikerült az a harc benne. Remélem, hogy valahogy úgy csinálják meg a sorozat harcait is.
20.
20.
Shannaro
Tegnap fejeztem be a Z újranézését. És igen be kell ismerni, hogy a magyar szinkron kiemelkedően ótvar. De C18 szinkronhangja nagyon passzolt. Én inkább nézem eredeti nyelven felirattal, mert úgy van a legkisebb esélye a félrefordításoknak (de így is előfordulnak).
19.
19.
Big Boss
Wáóó! :D Emlékszem mikor suliból siettem haza megnézni másnap meg a haverokkal eljátszottuk mi volt az aktuális részbe. És mikor kezdték betiltani még aláírásokat is kezdtünk gyűjteni. :D Tuti nézős lesz :)
18.
18.
NECROSMOKE
HUHA ! Ez igennnnn ! Alig varom :)
17.
17.
p3ti
Az igen... emlékszem osztálytársakkal mindig futottunk nézni a Dragon Ball részeket. Maga idejében hihetetlenül nagy anime volt. Nem tudom hogy mai fejjel lenne -e kedvem újra nézni
16.
16.
SwordFish
#8: Ja igen a japán eredeti szinkron :) amiben Gokunak női hangja van :) inkább megvárom az angol szinkront magyar felirattal.
15.
15.
zsocc-nrg
Nah ez kötelezően nézős kategória! :)
12.
12.
tiazgriff
10.
10.
Yanez
Az évszázad anime híre!
9.
9.
Nicodemus
Szerintem Gokunak az eredeti hangja nagyon gyerekes, olyan lesz tole mint egy debil. En az angol szinkronra eskuszom.
8.
8.
Dante2014
#7: Nem fogják egyhamar, de felesleges is. Az eredeti japán hangokat nem múlja felül semmi. Több nyelven is láttam a sorozatot, de a japán színészek éreztetik legjobban a karaktereket.
7.
7.
roli33
De jó lenne, ha leszinkronizálnák ezt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...