Friss techdemón a Microsoft HoloLens

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 1.
  • Videó
Link másolása
A BUILD 2015 rendezvényen a Microsoft ismét bemutatta a HoloLenset, amely cég kiterjesztett valóságot ígérő szemüvege. Mindenféle alkalmazást vetíthetünk ki a szemünk elé, mintha hologramok lennének.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Microsoft nem elégszik meg a mezei VR-ral, a HoloLens-szemüveg egyfajta kiterjesztett valóságot kínál, ami többféle alkalmazást vetít elénk, mintha azok hologramok lennének, ráadásul az egész szobát a játszóterünkké teheti. A szemüveg önálló eszköz lesz, nem szükséges hozzá PC vagy mobil.

A BUILD 2015-ön egy új techdemóval lepett meg minket a redmondi vállalat:

9.
9.
p3ti
Hát...ettől kb. leesett az állam. Ez a jövő, és egyre közelebb vagyunk hozzá...
7.
7.
+miért ne lehetne 5.1?Már 7.1 fülesek is kaphatók!
6.
6.
#5: Ha jól tudom bármit lehet streamelni-rá!(képet ill játákot pl)A lényeg,hogy különálló hardwerként nem igényel erőforrást mástól. Egyébként mi választja el egy vr sisaktól?Talán egy fel pattintható fekete plexi vagy simán elsötétülő?
5.
5.
kirschakos
#4: PC-t aligha, mivel ezen nem hiszem, hogy elfutna egy Witcher 3 vagy akármi nagyobb játék :D Mobilra szánt játékok igen, de amúgy más nem nagyon. Plusz... hol lenne az 5.1 hatás hangilag filmek alatt? Amúgy ettől függetlenül király, mert ha van egy falad azt átalakíthatod egy nagy képernyővé, ami azért dob az élményen sokat.
4.
4.
Benjago
Ez a világ talán legjobb találmánya. Komolyan.
Tulajdonképp semmissé teszi a TV-t, a telefont és a PC-t is...
Hát kell egy ilyen az tény, de túl messzinek tűnik, nem hiszem el, hogy ez így már most működőképes... Túl szép, hogy igaz legyen...
3.
3.
kirschakos
Az a videólejátszó nagyon ütött!
2.
2.
Formula1fanatic
#1: Pics@ba a zombikkal, a wc-n kéne lehúzni az egészet úgy elrontották a műfajt a silány divatolással. A project zomboidon kivül nem igen volt igazi hard core single openworld túlélős cím az utóbbi időben.
1.
1.
Jhonyy24
kivancsi leszek mien lesz egy ulyen kutyuvel valami zombis jatekot jatszani,majd meglassunk valamikor a jovoben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...