Újabb stúdiót vontak be a The Division fejlesztésébe

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 10.
  • Hír
Link másolása
Most már négy fejlesztőcsapat is a The Divisionön dolgozik, legutóbb a Ubisoft Annecyt vonták be a munkálatokba. Persze egy Assassin's Creed fejlesztőgárdájához képest ez semmi, de láthatóan hízik a projekt.

Az idei E3-on valószínűleg újra megmutatja magát a The Division, és alighanem az is eldől majd, megjelenhet-e idén a Tom Clancy nevével fémjelzett játék. Nem véletlen, hogy a teaselés már megkezdődött (a héten kaptunk egy új fejlesztői naplót), és a fejlesztőgárda is egyre méretesebb lesz.

Most éppen azt jelentette be a Ubisoft, hogy a Ubisoft Annecy is besegít majd a The Division munkálatainál, és anélkül, hogy különösen specifikálta volna a csapat feladatait, annyit említett meg, hogy a stúdió a multiplayer játékokban szerzett tapasztalatait fogja hasznosítani a projektnél. Mivel a The Division alapvetően egy multiplayer játék, tulajdonképpen bármit csinálhat majd.

A Ubisoft Annecy első projektje a Rayman 2 volt, később pedig ő szállította a Splinter Cellek és az Assassin's Creedek többjátékos módjait. Most a Massive-vel, a Reflectionsszel és a fegyverbeszállítóként dolgozó Red Stormmal kell együttműködnie.

6.
6.
KopyAti
A Far Cry 4-el, és a Watch_Dogs-al szerintem sem volt baj.
5.
5.
MikelGun82
A nagyfokú igénytelenség után (WD, AC) egyszerűen nem merik kiadni a következő félkész fost. Milyen állapotban lehet, ha már ennyi embert bevonnak, mekkora szarhalmazt kell ráncba szedni, hogy ennyi erőforrás kell? Amennyire szerettem az Ubit, annyira szánalmasak lettek!
4.
4.
h.jozsa
Watch dogs.......életem legnagyobb csalodása voltt!
3.
3.
Red-E-Kamp Van
#1: Far Cry 4 el mi volt a baj?
2.
2.
medson
#1: +1, bújjanak el vele, úgyis egy bugos optimalizálatlan szutyok lesz ez is.
1.
1.
dcba
Koszi Ubisoft, de tobbet toled nem kell semmi, a Watch Dogs, a Far Cry 4 es a Assassin Unity utan. Nalam ok leszerepeltek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...