Filmes launch traileren a The Witcher 3

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 14.
  • Videó
Link másolása
Ezt is megértük: megérkezett a The Witcher 3: Wild Hunt launch trailere, amit délelőtt már beharangozott a CD Projekt RED. A kedvcsinálóban Geraltot láthatjuk munka közben, kiderül, hogy nem leányálom egy witcher élete.

Sötét éjszaka volt, amikor az őszes szakállú szörnyvadász a pajtához ért. Felhörpintette főzetét és belépett a gyéren megvilágított helyiségbe. Odabenn viszont kellemetlen meglepetés éri. A veszedelem egy csábos vörös leányzó képében férkőzött közel hozzá, de a Fehér Farkas nem adja könnyen magát.

Egy ilyen CG-trailer után még nehezebb a várakozás a május 19-én megjelenő játékra. Türelem, barátaim, már csak öt nap!


Az ínyencek számára itt egy kifogástalan minőségű letölthető (1,4 GB-os) változat. Köszönjük, kindzsal!

73.
73.
Sar-On
Sziasztok!
A kommentek elejét még elolvastam aztán inkább úgy döntöttem hagyom is...
Ma meló után benéztem a Media Markt-ba Németországban mert meg szerettem volna venni a Mortal Kombat X-et. Hát őt nem találtam és miután beszéltem egy eladóval kiderült itt Németeknél ezt a játékot sem lehet kapni mint Daying Lightot sem a brutalitása és az erőszakossága miatt.Mit ad Isten csak nem kiszúrom a másik várva vártat amit csak keddre vártam.Több sem kellet magamhoz öleltem és siettem is a pénztárhoz!Igen gondolom kitaláltátok a Witcher Wild Hunt rendkívül boldog tulajdonosa vagyok! Szóval 2 matrica audio cd a zenékkel térkép.A játék valami eszméletlen szép!!!A környezeti hatások remekbe szabottak!Az animációk szépek a játékélmény fenomenális!!Nem hazudtak a fiuk adták ami kell nekünk bátran állíthatom!Írásuk szerint 16 DLC fog jönni hozzá persze nem kell értük fizetni.1 patch volt fent 481mb nagyságú ami abszolúte nem nagy szerintem!Engem teljesen magával ragadott pedig csak pár órácskát játszottam de ma megfőztem hogy holnap át tudjam adni a Witcher világának!Szóval aki kételkedett ne tegye!Remekbe szabott open world!
Köszönöm megtisztelő figyelmetek.
70.
70.
pszihoapu
kedves frocsogo trollok! van egy rossz hirem, en elvezni fogom ennek a jateknak minden percet es igen, ezt elore tudom es nem, nem a marketing bullshit miatt.:)
ugyhogy ezt nektek:
https://www.youtube.com/watch?v=rPCOTHrzKac
68.
68.
Ruga
És megjött az a karakter is aki megmondja a frankót :D
65.
65.
Arian
Hát gyerekek, én mindenesetre nem tudok betelni ezzel a trailerrel. Már vagy ötször néztem meg. Rég nem láttam ennyire hangulatos anyagot.
64.
64.
Spectrum
Én előrendeltem a DLC-kkel, jó látni a konzol menüjében, ahogy visszaszámol a csomag, és már meg is kezdte egy 10 gigás részlet előtöltését.
Már nem követem a fórumot, éppen csak belecsippentettem itt-ott, látom haterek itt is felütötték a fejüket, akik acsarkodnak máris egy még meg sem jelent játékra.
Nekik további kellemes acsarkodást kívánok, a többieknek pedig jó játékot. :-)
62.
62.
manderel
#56: De most komolyan....kit érdekel hogy mit mutogattak 2 éve?
Az ami most kijött, gyönyörű. Hogy továbbmenjek, már a 2. rész is az volt. Innentől kezdve felesleges összehasonlítgatni egy olyan állapottal, ami még optimalizáció előtti. Biztosan kellett kompromisszumokat kötni, hogy gond nélkül menjen az új konzolokon (skálázódó felbontás Xbox One-on!), és ne kelljen hozzá erőmű PC-n sem. De a végeredmény remek.
Ezek után felhozni 2 éves képeket nevetséges.
61.
61.
Arian
60.
60.
Arian
#56: Érdekes, mert te is vakon hiszel azoknak, akik kirakták ezeket az összehasonlító, mint azok, akik csupa jókat hallottak, láttak róla. Semmivel nem vagy különb. Csak beálltál egy táborba, mint ahogy azok is, akikkel vitatkozol(tisztelet a kivételnek). Tudod, én a helyedben örülnék, ha minden játék, ilyen kategória lehetne, mint amilyenek a Witcher 3 ígérkezik! Ra1D3n-ek adok igazat és én is csak azt tudnám tanácsolni, hogy inkább a saját szemednek higgy!
58.
58.
Dante
Sosem értettem ezeket a hőbörgő embereket...A Witcher mindig tele volt hibákkal. Nem egy hibátlan tökéletes játék volt. Felesleges is ilyet állítani róla. Emlékszem a második részt hetekig nem tudta játszani a Pc-s közösség egy része mert hatalmas mértékben csúszott az irányítás. Aztán toldozták foltozták és megszűnt a probléma. De a bugok is bőven visszaköszöntek az első résztől kezdve....és??? A másik a Witchernél belekötni a grafikába elég nagy amatőrségre vall. Úgy is jön majd az enhanced edition amiben kicsit turbóznak a dolgokon. De ott a modder közösség is akik a Witcher 2-höz nagyon szépen dolgoztak.
Szerintem akik az első résztől játszották ezt a játékot nem a CDPR "ígéretei" miatt várják tűkön ülve a folytatást és nem is a marketing hadjárat miatt "nincs véleményük". Egyszerűen a játék hangulatilag alkot egy felejthetetlen élményt ami beszippant és leszarod a bugokat,grafikát,"ígéreteket"...a történet köt le, a rengeteg anyag a játékban amit olvasgathatsz, hogy melyik szörnyre hogyan vadássz hatékonyan stb...
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy vannak akik belekötnek az egyik kedvenc játékomba...tudom, hogy vannak hibái de ettől nem lesz számomra kevesebb mert olyat kapok tőle amit más játéktól nem. Ezzel nem hypolok, nem vagyok elvakult, nem istenítek egy fejlesztő csapatot...egyszerűen próbálom élvezni az élet apró örömeit.
Akit pedig zavar, hogy ez a játék engem vagy ahogy látom a kommentelők közt másokat is örömmel tölt el az egyszerűen irigy és azzal próbálja kielégíteni valamelyik kisebbségi komplexusát, hogy mások kedvét,értékeit alázgatja...ez pusztán csak irigységből fakad szerintem.
57.
57.
Gykrizsi
#56: Már megbocsáss, de te példálóztál, hogy itt meg itt ezt írták. Ergo valaki más mondta (pl.: a skyrim mániás teszter írt valami baromságot, majd azt te továbbadtad).
54.
54.
Red-E-Kamp Van
#51: Az hogy most valaki bunkó, vagy nem bunkó az egy dolog, embere válogatja.
De azért megvonni a szólás jogát bárkitől is az adott játék alatt amiatt, mert nem feltétlen játszott vele?
Ez olyanképp hangzik, mint egy diktatúra.Megjelenik a jó vezetők és mindenki szépet mondjon róla és tapsoljon, ha elhalad, másképp eltűnik.
Szóval ez nem a megfelelő hely egy ilyen tervezet végrehajtásához.
na meg igy ismerjük meg egymást az oldalon.ja és még annyi, hogy nekem pl eszem ágában sem lenne bármilyen fiókomat szinkronizálni bármi egyéb oldalammal. a youtube google szinkrontól is falnak megyek.
53.
53.
#52: ...írtam én egy szóval is, hogy erre a topicra célzok ? egy általános felvetés volt... Lehetett volna fordítva is, nyilván a BF-eseket is idegesíti amikor a sok hülye ÁRKÁDOS :8F fikázza a napi betevőjüket...

Sajnos szépen eljutunk arra a szintre, hogy saját magunktól kell minket megvédeni :)
51.
51.
Asszem ideje lenne elgondolkodni egy olyan rendszeren, hogy csak az kommentelhessen adott játék alá akinek a Stem/Box/PS fiókjában van ilyen kategóriájú játék, mondjuk 5 és a játszott tételek legalább 20%-a ilyen legyen és minimum 75%-ig teljesítettek az ez irányú játékai... :D Hogy aki javarészt KÓD multiban tölti az idejét az ne trollkodjon szét egy kalandjáték topicot... :DDDD
50.
50.
Gykrizsi
#44: Figyelj, én értem mit mondasz, de az két éve volt. Azóta haladtak a fejlesztéssel, látták mit bírnak a konzolok, és a megfizethető pc-k. Most sok értelme lenne egy olyan játékot fejleszteni és promozni, ami csak a NASA gépein fut.
49.
49.
ADMlN
#44: "Az a trollkodás, ha a bizonyítékok ellenében is mást állítunk."

Ugyanúgy tagadod a valóságot mint a többiek, csak az ellenkező irányba. Akkor most miért is vagy te jobb egy trollnál?
48.
48.
Tokodboy
#47: Nem is állítottam egy szóval sem hogy ronda, szépnek szép, csak megint közel sem azt adták amit ígértek.
47.
47.
manderel
Idő előtt kikerült a játék. Gameplay videók ezrei keringenek a neten, amin a játék szemmel láthatóan gyönyörű.
Nem kitudja milyen beállításokon készült szándékosan lehúzó állóképekre hagyatkozik akinek van egy kis esze, hanem futás közben nézi meg a játékot.
Az alapján pedig egyértelműen napjaink egyik legszebb játéka, a nyíltvilágúak közt pedig talán a legszebb.
De ha nem így lenne sem történne semmi, hiszen a játékmeneten és a történeten ez nem változtat, csak hab a tortán.
46.
46.
Tokodboy
#42: Miért trollkodás ha az ember leírja az igazat.
Az a trollkodás, ha a bizonyítékok ellenében is mást állítunk.

Egyébként art style váltás is történhetet a rossz irányba,

2013-ban valószinűleg csak annyi volt kész a játék világából amit mutattak, az az egyetlen pálya részlet. Amikor hozzácsapták a nagy világot, rájöttek, hogy nem tudják tartani ezt a minőséget, és az addig elkészült objecteket nem gyártották újra, hanem egyszerűen valamelyik LOD színtjét használták.
45.
45.
Tokodboy
#42: Ellentétben sok emberrel én nem akarom szebbnek látni csak azért mert belém magyarázzák.
A tény az tény nincs mit rajta változtatni.
44.
44.
Tokodboy
#40: Hülyeség amit írsz és amit nyilatkoznak az is.
Mit kell lefejleszteni? Azok a fícsörök a 2013-as verzióban benne voltak. Egyszerűen csak kidobták őket.
Egyébként nekem azzal van bajom, hogy a fejlesztők verték a mellüket, hogy ők bizony nem fognak butítani és leszólták a többi fejlesztőt akik lebutították a játékaikat. Ők azt mondták VÉGIG, hogy ez ilyen lesz, ők a játékosokért vannak, és a konzol miatt n em fognak PC-n butítani.
Na akkor nem hazudtak szerinted?
43.
43.
Altertamas87
https://www.youtube.com/watch?v=pU70-e0XHxw

PC-s videó..ne hogy már ez olyan elviselhetetlenül csúnya legyen , aki meg a levelek erezetét számolgatja, meg jaj, ott az a három kavics, a képernyő bal sarkában nem is néz ki olyan jól...erre nem lehet mit mondani, ennyi észre.
42.
42.
Altertamas87
#37: Nagyon gáz amit összetrollkodsz.

Kapásból azért, mert a képek többsége, még csak nem is ugyanott készült. Nem olyan olyan napszakban. Így nem lehet összehasonlítani. ez így hülyeség.

Ja, de a lényeg az: ostoba netes képek helyett: mi lenne ha talán engedelmeddel, megvárhatnánk a keddi megjelenést, és engedélyezed, hogy a saját szemünkkkel győződjünk meg arról hogyan is néz ki? Érdekes, én a saját szememnek hiszek, és még a játékot saját gépemen futni nem láttam! Egyébként még a ,,csúnyának" beállított képeken se csúnya.

Továbbá lazán vannak a neten már PC-s, illetve konzolos gameplay-ek, és nem lett csúnya.

De mindez nem számít, mert az a lényeg a saját tapasztalat, amit a saját szememmel látok, nem holmi videók meg kiragadott képek.

De tudod mit? Nőd is így legyen. Képen. Élőbe ne nézd meg, hátha nem is olyan jó .
41.
41.
Red-E-Kamp Van
#39: Most, hogy átnéztem a neogafos dolgokat, én nem csak egyszerű grafikai hiányosságokat érzek, hanem mintha a témát változtatták meg, az atmoszférát.
Kár, de előbb utóbb majd úgy is kipróbálom. Az első részével sokat játszottam.
A másodikkal csak egyszer, az nem tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...