Bemutatkozik az új Need for Speed

Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően ma végre leleplezték az új Need for Speedet, mely egy reboot lesz, így számozást és alcímet sem kapott. A kattintás után megnézhetitek a trailert is.

A rejtélyes képek után ma végre leleplezték az új Need for Speedet. A pletykák igaznak bizonyultak, és a játék tényleg az Underground-epizódok nyomdokaiba lép.

Ennek ellenére sem alcímet, sem pedig számozást nem kapott, mivel a kiadó rebootként tekint a sorozat új tagjára. A fejlesztőcsapat ezúttal is a Ghost Games, akik a Rivalsszal már bizonyítottak. Lent megtekinthetitek a játék első teaser trailerét, az E3-on pedig egy gameplay videót is kapunk majd.


A sorzatba visszatér az Undergorundokban látott nyílt világ, így ezúttal is éjszakai fényeknél versenyezhetünk majd. A fejlesztők "innovatív" történetet is ígérnek, melyről csak később fognak több információt megosztani. Mindenesetre azt elárulták, hogy jobb sztorira számíthatunk, mint például a The Run esetében. A játék az előző részhez hasonlóan ezúttal is a Frostbite motort fogja használni - természetesen a kor igényeinek megfelelően feltuningolva.


Ahogy az várható volt, az új Need for Speed már nem jelenik meg előző generációra, és csak Xbox One-ra, PS4-re és PC-re érkezik valamikor idén ősszel.

50.
50.
Angelwing
#48: hát te szegény,úgy sajnálunk pff......de azért majd lesed a gameplay videókat hogy fog ez kinézni,meg ide is beböfögtél olyat ami senkit nem érdekel,de téged már nem érdekel az NFS tudjuk mert kiábrándultál belőle LOL XD menj te is tetriszezni
49.
49.
godach
Most Wanted 2005, azért nagyot ütött. Carbonnál alig vártam az AutoSculpt, opciót, de amennyire vártam, olyan hamar rá is untam. Undercoverhez még egyszer nem nyúlnék. Shift 1-2 még kilóg a sorból, a Hot Porsuit tényleg a régiek feelingjét idézte. A Pro Street is nagyon tetszett, bár közel sem erre számítottam. Akárhogy is, a The Run nekem iszonyat tetszett. Az új MW-nél viszont két verseny után, nem bírtam türtőztetni magam, fogtam, kiléptem, töröltem. A többi kimaradt, nem is érzem a hiányát.
Underground 3 vagy Pro Street 2 jöhetne, viszont. Talán még egy The Run 2 is.
48.
48.
markoci555
ennek kb 3-5 éve tudtam volna örülni, most már kiábrándultam a nfs-ből
44.
44.
Grabowsky30+
#39: Mondjál már egy igazán jó NFS-et az elmúlt 10 évből! Mikor ez a sorozat kezdődött a legmenőbb nyálcsorgatós autós játék volt a piacon, ezt egy jó pár résszel meg is tudta ismételni, de amit az elmúlt években csinálnak az valami botrányosan szar, unalmas, lélektelen, techdemók ha neked ez tetszik akkor gratulálok és kérlek fáradj a pénztárhoz, neked készülnek a te igénytelenségedre szabják ezeket!
42.
42.
NoRush
#41: Tudod a versenyautók többsége turbóval megy, ami sípol. Szóval... wat?
41.
41.
ViktorK
Az 5.volt az utolsó igazi nöfösö.Emlékszem a negyedik introjára.A tuninghulladék és a Porsche készült versenyre.Aztán az előbbi szépen lerobban.A második részben pedig az ilyen kis Opelek és Fiatok közt cikáztak az álomautók.A vezethető kocsik közt egy 500-as merci volt a legalja.A pályák mindenféle egzotikus helyeken voltak,a készítők vették a fáradtságot és maguk készítették a zenét.Nekem az tetszett.Ez a drogos stílus már nem jön bé.A Shiftet tolom néha egy körre mert az van meg,de abban az a pláne hogy randa fantáziátlan versenypályák vannak,bukósisakban feszít a kölök mint egy ötéves és nem bírták ki hogy ne rakják bele az összes kocsiba a sípoló turbót.Írigykedem a Driveclubot tolókra.
40.
40.
dzsiádzsó
Nekem Hot Pursuit 2 óta halott az NFS, mondom ezt úgy, hogy a Shift, meg néhány nevét se tudom egész jól elszórakoztatott egy-egy körre egy american muscle-el, de semmi különös nem volt bennük.
Igazából az NFS túl sok, ez a jó szó rá. Túl sok rész, túl sok effekt, túl egyszerűsített irányítás, túl sok csitt csatt dirr durr bum bum, nem tud olyan eredeti lenni, mint annak idején egy HP2.
Nem mondom, hogy rossz játék, de nagyon behatárolható az a kőr, akiknek ez több órán át is képes élvezetet nyújtani, tény ők a vásárlók 70%-a és a többség nem feltétlenül jelent jót... Legalább grafika szép szokott lenni, nekem méltó eszmei folytatása a HP2-nek a TDU volt, de azt meg a 2-vel elrontották, meg most már süllyesztőben is van, a Crew meg olyan, hogy inkább megvárom mi lesz ebből a rebootból.
39.
39.
Angelwing
#35: Én meg úgy gondolom neked mindegy milyen NFS jön csak fikázhasd már látatlanba. Menj tetriszezni akkor.
38.
38.
Necreon
#24: De bocs, te min játszol? BF4 már most is néz ki így (éjjeli esős pályát a kampányban ajánlanám figyelmedbe Hong Kong-ban).
37.
37.
Necreon
#4: Az "all footage captured ingame" szerinted mit jelent?
35.
35.
Grabowsky30+
Nem úgy volt, hogy pihentetik a sorozatot kicsit? Erre kijönnek megint egy ugyan olyan játékkal amiből az utolsó nem tudom hány megbukott? Szebb grafikával (elvileg) bár a NFS-be szerintem soha nem a grafikával volt baj! Amennyire a NFS régen egyet jelentett a menő autós játékkal, most számomra egyet jelent a messziről kerüld el óriási hype mögé bujtatott unalmas gyenge rókabőrrel!
33.
33.
Hat ez minden volt csak figyelemfelkelto nem :-(
29.
29.
Wolverine
Hm nyomtak egy reset gombot underground mintára szabva...érdekes lesz ezek után követni a sorozatot, hogy mennyiben hoz mást mint az eddigiek.
Mindenesetre ennél a videónál azért mélyebb ízelítőt vártam a játékból, mert ez a tipikusan a nesze semmi fogd meg jól kategória, a képekből már lejött az ug stílus, ami oké, mert kisírták a rajongók, de több min 10 év után az embereknek nem lesz elég holmi csilivili grafika (már amennyire ez next gen lesz), meg pár villogó neon, úgyhogy muszáj lesz villantaniuk most már valamit, ha a reboot után nem akarják végleg lehúzni a redőnyt.
25.
25.
rocket182
#3: Szerintem:

1- A reakció inkább hasonlít egy civilre aki épp a várost járja aki úgy tűnik petrolhead azaz benzinvérű (vagy nem ?!) mivel a további részletekeben elkezdte vadászni az illegális versenyzőket. Olyanok a felvételek mint a car spottereknek nagyobb városokban hogy elcsípjék a jó képsorokat. Ez egyébként tetszik...
2- LA-re hajaz.
3- Egyetértek.
4- Nincsenek nagy elvárások de a borítón lévő 2 autó valamennyire bíztatóbb mint egy bugatti 'vejron' meg egy pagani zonda vagy hyura

Azért érdemes lenne kivárni mi sül ki belőle.
21.
21.
mvf410
Hát még ha ez nem is gameplay, de kíváncsivá tettek. Mondjuk ahhoz, hogy teli áron vegyem meg, ha egyáltalán majd érdemes lesz..., igen csak bele kell húzniuk. :)
20.
20.
Neo1989
Felőlem aztán lehet csak simán NFS az se baj ha reboot lesz v reloaded... ami jól esik csak hozza az U2 szintjét.
Bár igen a rendőröket kihagyatták volna. Mondjuk ha olyan lesz mint a 12-es MW akkor nálam nem lesz gond.
19.
19.
LAZLOW20
A játékot a Ghost Games a Speedhunters segitségével késziti(A Speedhunters.com-t egyébként az EA hozta létre)tehát az autóválaszték biztos nagyon cool lesz,és tuningban sem fogunk hiányt szenvedni,amugy a Speedhunters-en is most jött ki egy cikk a játékról.Remélem hogy a Ghost games nem cseszi el a játékot,mert ez most engem is lázba hozott,ez a játék talán rá venne hogy vegyek Next Gen konzolt.
18.
18.
Dercsi
Nekem ez a rendőrös móka már kicsit unalmas...De majd meglátjuk
17.
17.
Suciu lazar
#14: nem, akkor azt írták volna, hogy in-engine render.
16.
16.
NoRush
#13: Majd 10 év múlva lesznek ilyenek is, igen.
15.
15.
Ótvar
Nem kell sírni, mindenki tudhatná, hogy a E3 alatt mutatják be, ez csak egy kis kedvcsináló, hype
13.
13.
ATi0021
A videó végén ott van, hogy "All footage captured in-game", vagyis ez így fog kinézni? Mert ha igen akkor bye bye Drive Club.. :)
11.
11.
godach
Gondoltam hogy valami hasonló lesz. Undergoundért sírt mindenki (köztük én is) de azért a felső kategóriás verdák szerelmeseit is szeretnék megfogni egyszerre, így valószínű hogy az utóbbi pár játékra ráhúznak egy éjszakai textúrát és kicsit tuningolhatjuk a kocsit. Ne legyen igazam, nem lehúzni akarom a gépet, de a pénz nagy úr és én ezt tenném.
Utcai kocsikon a hangsúly, remélem ezt ők is tudják.
8.
8.
Etzel
#2: Júni 15-én jön az első gameplay azért arra annyira sokat nem kell várni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...