XCOM 2 - újabb képek és információk

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 2.
  • Hír
Link másolása
Az XCOM 2 hivatalos weboldalának feltúrásával hozzájutottunk még néhány képhez és információhoz a játékkal kapcsolatban. Egyre messzebbnek és messzebbnek tűnik az a november...

Habár tegnap egy viszonylag kimerítő bemutató keretei között jelentették be az XCOM folytatását, azóta még beesett néhány részlet és kép a játékról.

Kiderült például, hogy a mobilbázisunk eredetileg egy idegenek által használt ellátmányszállító hajó volt, a neve pedig Avenger: ezen belül építkezhetünk majd, és lőhetjük be a különböző kabinok funkcióit a stratégiánknak megfelelően. A játék öt különböző kaszttal érkezik, mindegyik saját skillfát kapott, és mindegyik felvonultat majd új képességeket. 

Küldetéseink a kietlen pusztaságoktól az idegenek által uralt metropoliszokon át az idegen létesítményekig vezetnek bennünket, a világ állapota kihat majd arra, hogy milyen környezetben kell harcolnunk.


A játékhoz mi magunk is készíthetünk kampányokat, illetve a játékmenetet is megbuherálhatjuk - a Steamen minden modot megoszthatunk majd természetesen. Az XCOM 2-ből a kompetitív multi sem marad ki, minden meccs véletlenszerűen generált pályán fog zajlani.

1.
1.
patka21991
meg mindig jol hangzik, nagyon várom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...