E3 2015: Bejelentik a Vanquish 2-t?

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 11.
  • Pletyka
Link másolása
Azt már tudjuk, hogy a Platinum Games bejelent valamit az idei E3-on, ám a srácok legújabb tweetje alapján nagy eséllyel a Vanquish folytatásáról lehet szó. Visszatér az ádáz tempót diktáló futurisztikus TPS?

A Vanquish 2010-ben jelent meg a Sega kiadásában, ráadásul Shinji Mikami bábáskodott felette. Egy eszeveszett tempójú fedezékharcos TPS-ről van szó, ultra laza főhőssel, sokak szerint játszhatóság szempontjából azóta sem talált kihívóra.

Azt márt tudjuk, hogy a Platinum Games bejelentéssel készül az E3-ra, ám álmainkban sem gondoltunk volna a Vanquish 2-re. Pedig olybá tűnik, hogy ez a helyzet.

A Bayonetta és a The Wonderful 101 fejlesztőinek legújabb Twitter-bejegyzése elég egyértelműen erre utal: "Itt egy kis lökés segítségként szerdáig."

Persze könnyen lehet, hogy a fejlesztők csupán ugratnak minket és egy teljesen új játékot lepleznek le a jövő héten.

17.
17.
remélem tényleg vanmquish kettő lesz!
16.
16.
dante92
Pont tegnap maxoltam ki :D Várom, elég király játék az első ;)
13.
13.
tupaccc
11. Nekem személy szerint nagyon bejött. Ott volt a I Robot + Terminator + Gear of War hangulat, amiket mind imádtam. A csapattal folyamatosan kommunikálsz, vagy kiválasztod a válaszodat, vagy felolvasod őket. Ez a későbbiekben kihat a storyra, a viselkedésükre is. A hír által ugrott be, hogy ezt a 3játékot akkoriban nagyon kedveltem, elő is kaparom őket, vagy megveszem. Binary Domain pl kicsivel több mint 3dollar g2a-n, az nem pénz érte :-)
11.
11.
A Pulyka
#8: Mesélj errol a Binary domainrol valamit. Nem ismertem a játékot, de néztem rola gameplay-eket, és nagyon bejovosnek tunik.Erdemes beruházni rá?
Vanquish is várolistás szintén még.
10.
10.
Drazhar
Ez nem valami ordenáré bukás volt? Mármint én kitoltam annak idején, de emlékeim szerint nem zavart sok vizet a játékos körökben...
8.
8.
tupaccc
Ha ez igaz, akkor az elso nap elorendelem :-) Johetne meg par nem vart folytatas, pl. Binary Domain2, Spec Ops The Line2.
6.
6.
Aanash
A multit nagyon hiányoltam belőle.
Remélem most lesz,plusz több fajta boss.
Ezeket leszámítva abszolút ott volt a játék.
5.
5.
deviques
Pont amikor már kezdtem feladni minden reményt a videójátékipar kapcsán! Szuper hír!
4.
4.
crytek
Az egyet adnák már ki pc-re!
2.
2.
p3ti
Nekem a Vanquish benne van az X360 top 20ba. Simán jöhetne !!!
1.
1.
DON GONDOCS
Kihagyott egy ütemet a szívem a hír láttán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...