E3 2015: Hangulatos traileren a SOMA

Link másolása
Rövid, de annál hangulatosabb trailert kapott a Frictional Games játéka, a SOMA. Az Amnesia és a Penumbra fejlesztőinek új fejlesztése az ősz folyamán jelenik majd meg.

Nemrég írtunk arról, hogy végleges megjelenési dátumot kapott a Frictional Games új játéka, a SOMA. A fejlesztők - az Amnesia: The Dark Descenthez hasonlóan - a horror műfaj megreformálást ígérik. A történet egy víz alatti komplexumban játszódik, ahol ezúttal is fontos szerepet kap a felfedezés. Annak ellenére, hogy a játék már közel öt éve a készül, a készítők nem sokat árultak el róla. Az ellenfelekről és a sztoriról is keveset tudunk, így nagy eséllyel rengeteg meglepetésben lesz részünk.


A SOMA szeptember 22-én jelenik meg PC-re, Mac-re és a PS4-re.

4.
4.
Freed
De játszottam...csak tudod kèt rèteg van èn azok közè tartozom akik gyerek koruk óta horror filmeken ill. gameken nőltem fel.Ès van a másik rèteg aki meg egymostani Resident Eviltől is szarrá parázza magát.Èn nem tudok azon parázni hogy lohol utánam valami meg a fák közt arcnèlküli Hitman leskelődik.Ez nem eredeti,nem fèlelmetes,főleg ha már lassan minden ezt a sèmát erőlteti.Ezèrt van ez barátom.
3.
3.
KENKILL
Ez most komoly, ti még sosem játszottatok az első Amnesiával? Ki a halált érdekelt ott a grafika vagy bármi. Olyan fosatós játék addig még nem készült és azóta is mindenki a Frictional games receptjét másolja - egy kis fejlesztőcégét akik a semmiből kapaszkodtak fel. Egy dolog számít ezeknél a játékoknál: a hangulat, hogy szarrá fosd a gatyád, és eddig ebben ők voltak a legjobbak. Ítélkezzünk majd akkor ha játszottunk vele, ne egy egyperces trailerből könyörgöm.
2.
2.
Freed
Nagyon eredeti...most tènyleg ez lenne az a szint amire eddig vártunk?!...A ps2 váltás után a ps3 olyan címeket ès grafikát ill. èlmènyt vonultatott fel,hogy az állam lrszakadt.Most meg pff...hagyjuk.Dühítő!
1.
1.
xICEMANx
Hát engem nem dobott fel, láttunk már ilyet, Outlast, Alien Isolation.... soroljam? egy lére megy az egész.... mert itt egy 666 szemü futurisztikus lény-től kell szaladgálni, attól még ugyan az...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...