Warhammer 40.000-játékon dolgozik a Neocore

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 15.
  • Hír
Link másolása
Úgy néz ki, Warhammer 40.000-játékon dolgozik a budapesti Neocore Games, ebből egy friss álláshirdetésből következtethetünk. Az új munkatárs felelne a játék forrásanyagának kutatásáért.

iNKARNATE kollégánk kiválasztott lett, őt is betalálta Facebookon a Neocore Games legfrissebb álláshirdetése, amelyben a srácok egy még be nem jelentett Warhammer 40.000-játék kapcsán keresnek munkatársat.

  

A játékról a létezésén kívül nem sokat tudni, az biztos, hogy a leendő kolléga felel majd a cím forrásanyagának kutatásáért és rendszerezéséért, illetve neki kell majd bekérni a különböző anyagokat a licenctulajdonostól a fejlesztők kéréseinek megfelelően. A munkatársnak ismernie kell a Warhammer 40.000 világát (előny, ha játssza a Warhammer 40.000 táblás és P&P verzióját), és amellett persze, hogy kiválóan kommunikál angolul és magyarul, illetve precíz és alapos, aktív gamernek kell lennie PC-n és konzolokon. További részletek a fent linkelt weboldalon.

10.
10.
Semmer
#9: Pedig egy Chaos Gate folytatásnak bazira tudnék örülni.
9.
9.
attila4545
Csak ne körökre osztott buzulás legyen pls.
8.
8.
Drazhar
Nagyon szuper hír, és az állás is az lenne, de sajnos az angolom ennyire nem perfekt. Hajrá Neocore!!!
7.
7.
PAtr0n
#6: Én meg arra, hogy azt mészároljak akit akarok. Még mindig a Dark Crusade-t sírom vissza, kár hogy a Soulstormmal csak rókabőr szag maradt. A DoW2 ismét átjött érzésre végül, bár az elején köpködtem a játékmenet miatt.
De nem vagyok ellene egy jó W40k világban játszódó RPG-nek sem. Mondjuk ismerve a csapatot, szinte 100% hogy RTS-t szerűséget kapunk.
6.
6.
a3a
#2: Én azért még mindig a birodalmi gárda mészárlására szavazok.
5.
5.
kamgecam
Megérdemelnék hogy kitörjenek mert nagyon tehetséges csapat!
Lehet hogy 5-6 év múlva úgy ünneplik őket ahogyan most a cd project red-et.
3.
3.
PaprikaJancsi
Remélem sikeres lesz, mert nagyon jó csapatról van szó :)
2.
2.
GammaShock
Valaki mondja a srácoknak, hogy végre valami ütős káosz oldali történettel ellátott játékot csináljanak, elég lesz a lojalistákból, orkokból, gaydarokból, tyranidokból, taukból és stb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...