E3 2015: Látnivalókon a No Man's Sky

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei konferencián se maradtunk No Man's Sky nélkül. A Hello Games legújabb, procedurálisan generált helyszíneken játszódó űrkalandja ezúttal játékmenet-videóval és képekkel jelentkezett.

Új részletekre nem derült fény a No Man's Sky kapcsán, a játék továbbra is az idei esztendőt igyekszik becélozni. A Hello Games játéka PC-re és PlayStation 4-re fog megjelenni.


12.
12.
guitarlord
Bármily céltalannak és hosszútávon félő, hogy unalmassá válónak tűnik, Nekem nagyon tetszik! :)
11.
11.
giga321
Egyre jobban várom. Hónapokig, de akár évekig is el lehet vele játszani. November környèkén jön vagyis ezt hallottam. Vége lesz a szociális életemnek.
10.
10.
markoci555
Végre valami új cucc a játékról! Fasza!
9.
9.
Red-E-Kamp Van
#7: más játékosokkal?
eretnek!programozó káromló!
nincsenek más játékosokat, csak akit a jó programozó megteremtett.

bejött a prezentáció, főleg, hogy nem akarta többel eladni magát, mint ami.
ezt fogja a játék is nyújtani. hol nem nagy eresztést, hol meg ki tudja mit!
8.
8.
McDuff
Elképesztően gyors a váltás a bolygó és az űr között nem is értem hogy ezt a "siralmas" PS4 (vagyis új konzolok) hardvere hogy bírja. Hihetetlen
7.
7.
Kolompár Tarzan
Sztem jó lesz ez a játék, kár, hogy jelenleg semmi célja nincsen. Okés, hogy multiplayer, de ha kurvanagy a galaxis, akkor menniy az esélye, hogy más játékosokkla is találkozzunk? Nulla?
6.
6.
zsocc-nrg
Mindig is ilyen játékra vágytam ahol átszelve a hatalmas űrt egész bolygókat, galaxisokat térképezhetek fel, rengeteg felfedeznivalóval. Nagyon remélem hogy beváltja a játék a hozzá fűzött reményeimet, ezt és a Star Citizen-t várom jelenleg a legjobban.
5.
5.
zozo76hun
Grafikailag nem valami nagy eresztes, legalabbis igy a video alapjan.
4.
4.
KopyAti
Egy jóreggelt pálinkánál nincs is jobb!

Amúgy én is nagyon várom eme gammát.
3.
3.
Yanez
#1: Épp ellenkezôleg! Engem pont ez a játék hagyott hidegen, valahogyan nem tudott megfogni... idáig. Ez a tengernyi lehetôség és felfedeznivaló, ilyet máshol sehol sem fogsz látni egy jó darabig. Szinte a végtelenségig járhatod be az újabbnál újabb naprendszereket, ergo azok bolygóit. Plusz a harc az ismeretlen ellen, már önmagában felcsigázó filing.
2.
2.
GammaShock
#1: Miért kell korán reggel beb@szni?

hihetetlen jó lesz ez a játék, ekkora szabadságot eddig még senki nem tudott nyújtani, csodálatos játék lesz, saját vélemény nem kell megdobálni szaros papuccsal :D
1.
1.
PaprikaJancsi
Ez nagyon gyenge volt, rohadt jó volt a felvezetése a játéknak, de hónapról-hónapra gyengül. Teljesen ,,meh" az egész ... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...