E3 2015: Tíz perc az új Assassin's Creeddel

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 18.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából egy teljesen új felvételt kaptunk az Assassin's Creed: Syndicate-ről. A küldetésben egy bűnbanda erődítményébe látogat el keménykalapos hősünk. Az út során lovaskocsit vezet és háztetőkön ugrál.

Az új videó remek betekintést nyújt abba, hogy milyen eszközökkel semlegesíthetjük ellenfeleinket az Assassin's Creed: Syndicate-ben. A küldetésben egy bűnbanda tagjait kell likvidálnunk, kiváltképp a főnököt, Bloody Norát, aki lovaskocsival próbál meg elmenekülni előlünk.

A további E3-as anyagokért erre és erre fáradj.

A játék október végén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

9.
9.
Simonus18
Na itt már hiteles az English Accent kedves Ubisoft ... hjaj istenem, hogy nem lehet megunni ezt, már azt se tom hanyadik elnevezés ez ami megzavarja az egész AC számozást, átgondolatlan, praktikátlan ... ebből is látszik mennyire nem izgatja őket a koherencia.
8.
8.
piskóta
Vicces volt nézni milyen könnyedséggel ugrál, vagy még inkább, röpköd egyik háztetőről a másikra. Peter Parker ezért is viselhet álarcot, mert szégyelli, hogy ő nem ilyen ügyes. Ezt a játékot inkább Spiderman's Creed kéne nevezni. Az "assassin" jelzőt, meg hagyjuk meg a 47-es ügynöknek.
7.
7.
NoRush
Szerintem alapból nem lenne semmi gond ezzel a játékkal... ami leginkább zavar az az, hogy Assassin's Creed néven fut.
6.
6.
#4: Unity óta? Ez aranyos. Annál picit előbb.

Ez a grappling hook meg szánalmas. Jó ötlet meg minden persze, de azon kívül, hogy a 8 éves gyereknek már azt az 10 másodpercet se kelljen megvárnia, amíg felér egy ház tetejére, nem sok értelme van.
5.
5.
PaulMarloW
#4: lehet jobb lesz majd :)!
4.
4.
Damon20
Assassin's Creed részeg vagy menj haza... Unity-val kezdve lecsökkent a színvonal
3.
3.
exonic
Mintha butítottak volna a grafikán? vagy csak alfa? Textúrák is később töltődnek mint kellene neki vagy csak optimalizálni próbálják hogy ne legyen az mint a Unity-val?
2.
2.
Dercsi
Ollóztak elég sok helyről, én pl a sniper e.2- t is mondanám... Ennyit az ujjításokról. Kiváncsi leszek, lessz-e hozzá magyarítás.
1.
1.
guitarlord
Érdekes ötvözete a Batmannek, az Assassin's Creednek, a Shadow of Mordornak és a Red Dead Redemptionnek.

Összességében nem tűnik szörnyűnek, csak legyen végre zenéje megint! :) (A Unityben pl nem volt túl sok :( )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...