Óriási előnyben a PlayStation 4 Európában

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 1.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony Computer Entertainment Europe elnöke szerint nagyon jól áll a PlayStation 4 Európában, minden országban piacvezető a konzol. Éppen ezért árcsökkentés sem lesz egy darabig.

Jim Ryan az E3 alatt áradozott a PS4 európai előnyéről a VG247-nek: "Minden európai országban vezetünk, a kontinentális Európában pedig igen jelentős piaci előnyünk van. [...] Azt hiszem, egyetlen országban sincs 70 százalék alatt a piaci részesedésünk, a kontinentális Európában pedig gyakran a piac több mint 90 százalékát tudhatjuk magunkénak."

Ennek a sikernek több logikus következménye is van. Lehetővé teszi, hogy a Sony olyan furcsa címekkel kísérletezzen, mint például a Media Molecule-féle Dreams, másfelől viszont szükségtelenné teszi az árcsökkentést, hiszen az emberek a jelenlegi áron is hajlandóak megvenni a konzolt.

43.
43.
PS4jacksony
#42: Hát ez az ! A mai napig megy a Dreamcastod szerintem ezzel el is mondtál mindent :)
Nagyon jó gép volt !
42.
42.
supair
#41: ...és baltával verjük szét a haverommal:))))
De a garancialevél megmaradt? Nem volt otthon olló?
Figyelj.Nincs baj egyik géppel sem,ami most a piacon van.A régiekkel sem volt.A baj azzal van,hogy nem láttok túl a hardveren.A dreamcast-en mai napig nyomom.Pedig hol van az ezekhez képest??
41.
41.
PS4jacksony
#24: Szia ! írtam én Zephry alaplapos boxról ? Mert én nem láttam.
Első generációs box-jasper alaplapos-és elite.
Ezek a gépek amik amikből a legtöbbet beszállítottak a szervizes szerint is javításra akkoriban.
Elkeseredett küzdelmek voltak akkor a boxokkal ha be látjátok ha nem !!!
39.
39.
ati herceg
Playstation-Forever Number One
38.
38.
Thor Vath
Egyik konzol sem tökéletes. Az első PlayStation-ömnek a kontrollere halt be folyton, egyiket vettem a másik után. A PS2-nek a tálcája, meg az olvasófeje adta meg magát, azt sajnos egy idegbeteg pillanatomban a falhoz is csaptam (fiatalság - bolondság) :) Az első Xbox bírta a legjobban, masszív kis betonbunker volt. A PS2 slim megint csak fejes lett, de az jópár év nyúzás után. Az első 360-am piros karikás lett, a MS kicserélte pár nap alatt. A cseregép leamortizálódott pár év alatt, akkor jött a slim, az még most is működik. A ONE-nak még nincs baja :D
34.
34.
n_ben007
#32: Nyilván a Sony-ra értetted, ha a PS4 cikk alatt kommentelsz azoknak, akik szintén erről írtak... Bár nem volt említve elég erősen érezhető, ez megint olyan, amibe én is belefutottam, hogy nem mondtam ki, de teljesen egyértelmű, hogy mi volt a mondandója. A 33-as kommentre pedig csak annyit, hogy persze, hogy érthető, de nekem sem csak a PS az egyetlen létező konzol, van 360-am meg nintendo is, bár utóbbi már elég gyatra állapotú, gyerekkorom fénypontja volt, a mai konzolok hanglatilag sose fognak felérni hozzájuk.

És részemről vita lezárva, nem kötözködök, igyekeztem korrekt mód reagálni :)
És örülök, hogy többen is vannak az oldalon, akik értik, mi volt a régi konzolok erőssége.
33.
33.
supair
#29: Nekem ezek csücsülnek a polcon: C64,CPlus4,atari2600,zxspectrum,nintendo,nintendods,sega dreamcast,psx,ps2,xbox,és egy sega megadrive.
Mindegyiket imádtam.!!!!!!
Ugye érted ezzel mit szeretnék mondani.
32.
32.
supair
#28: Mellélőttél kis barátom.Még csak meg sem említettem a Sony-t.
Persze ehhez el kellett volna olvasd a hozzászólásom.
Azt nem szeretem amikor valaki vagy hazudozik,vagy lövése sincs az egészről és úgy osztja az észt.
Bocsánatot kérhetsz.
31.
31.
Yanez
#28: Sajnos jól látod, de ez fordítva is igaz. Mindkét konzolnál vannak fanboyok, akiknek az a jó platform, ami nekik van. Aki mást mond az vagy hazudik, vagy nem is gamer. :D
30.
30.
p3ti
#14: Én One -t vettem, és nem bántam meg. Ez is marad és ez is lesz... nekem a PS mint platform csak másodlagos
29.
29.
n_ben007
#17: Szintén, de nem fanatizmus, egyszerűen szimpátia, meg egyszerűen jobbnak látom :). Mindegyik masina a polcon csücsül, a PS1-em még eredeti japán gyártású, a mai napig tökéletesen működik. Lehet én látom rosszul, de anno a Sega és a Nintendo is a Sony PS megjelenésénél maradt le/lépett ki végleg az iparból. Bár a Nintendo most összekapta úgy ahogy magát, de ők valahogy mindig a generációk közt lubickolnak.
28.
28.
n_ben007
#26: Meséljétek már el, hogy miért van az, hogy ha bárki előjön azzal, hogy a Sony valamiben is jobb, arra mindenki rámordul? Érthetetlen... Nem az xbox a világ közepe... Igen, jó konzol, ezt el kell ismerni, de bőven van hibája, mint a PS-nek is. Meg azt nekem főképp ne akarja senki bemesélni, hogy az tejesen érthető, ha talpra állítod, tökreteszi a lemezt... biztos nem véletlen van gumitalp az egyik oldalán.
Egyébként meg komolyan idegesítő, hogy csak a hibát keresitek a PS-ben amit minden ps "fan"-nak el kell fogadnia, de fordítva ez persze nem lehetséges, mert az xbox maga a tökély.
26.
26.
supair
#24: Mekkora 2 hazudozógép ez a Falcon meg jacksony gyerek.Jézusom! :-)

2 év után!!!! 5 nap alatt kicserélte az MS a gépemet.Magyar support.Csak az ajtót kellett kétszer kinyitnom a futárnak.Egyszer mikor vitte és egyszer mikor hozta.
És még egy 3 hónapos Gold feltöltőkártya is ott lapult a dobozban mikor megjött a box.ÉS EZ AZ EGÉSZ VILÁGON ÍGY VOLT!(elég nagy a barátlistám)Úgyhogy vagy a föld legnagyobb lúzerei vagytok,vagy még távolról sem szagoltatok konzolt.Pont.
25.
25.
arcadia
Haver boxa hamar beszart nekem volt vagy 5db ps3 kezdetektől fogva vettem meguntam eladtam vettem újra (mindíg használtat) soha semmi baja nem volt!! Pedig nyúztam őket bőven. Volt, hogy elmentünk nyaralni és elfelejtettem kikapcsolni a gépet sebaj legalább nem kellett betölteni és ahogy hazáértem tudtam is folytatni egyből;) remélem a ps4 is ennyire megbízható szerkezet lesz hosszútávon.
24.
24.
kopic
#22: "Sajnos ő mikor ezt meglátta,hogy ismét villog a gépe,egyszerűen kivitte,és baltával ripityára zúzta majd köpött eggyet és így szólt::::Na most villogjá G....cii :)"
:D

"Igen jöttek a jasperek tudjuk azok is sorra lettek 3 ledesek és az elit sem volt kivétel..."
Most oltári nagy baromságot mondtál, már bocs.:) Nekem az első 360-am egy 2007 júliusi gyártású, Halo 3 Limited Edition Console volt, Zephry alaplappal és 5 (!) évig bírta, ami hatalmas szó. ( de volt, hogy ez idő alatt, több napon keresztül kapott 3 ledet a GTA IV miatt). Ezután vettem használtan egy Jasperest, 2009 márciusi gyártás, szóval már több mint 6 éves és ezidáig semmi probléma nem volt vele !
+ a GPU méretét is nagy mértékben csökkentették.
http://jltkft.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1146281
23.
23.
Falcon
#22: én is hasonló tapasztalatokkal dobtam ki a kukába a 2db box-omat a RROD csak kezdet volt a dvd olvasó szeretet meghalni de nagyon!
ti nagyon kész vagytok nem tudom mit véditek mikor ki van jelentve hogy a legproblémásabb konzol volt a történelemben és ezt el is ismerték mivel nem volt más választásuk a netet ellepték a képek ahogy a szervizekben a mennyezetig értek a hibás gépek!! ez valós! a youtube-ot a utólagos hűtési technikák és próbálkozások de mindegy ez a mullt 150 ezret buktam rajta úgyhogy én szidhatom
21.
21.
kopic
#18: "csodálkoznak azok után amit az előző generációban művelet a Microsoft?! 60% volt a meghibásodási arány az első 4 évben, a slim verzió volt az első működő hibátlan példány a 360-asbol és ezt nem lefejették el az emberek "
Leülhetsz Pityuka, 1-es.
19.
19.
myrte
#18: Erre való a garancia, aminél az MS nem tököl. Kitöltöd a neten az űrlapot és már küldik is a futárt.

Az a konferencia szörnyű volt. Ott tapsolták meg saját magukat, ahol csak tudták, pedig idén alig adnak ki új játékot, amit még nem láttunk ps3-mon.

Jobban lekommunikálhatták volna. Akkor már előrébb lépés lenne a konzol-digitális vásárlás terén és lenne familiy share szerű játék kölcsönadás, mint a steamnél.
18.
18.
Falcon
csodálkoznak azok után amit az előző generációban művelet a Microsoft?! 60% volt a meghibásodási arány az első 4 évben, a slim verzió volt az első működő hibátlan példány a 360-asbol és ezt nem lefejették el az emberek
ezt már csak fokozni tudták hogy a porfogó kinektet ráerőszakolták mindenkire!
a gép is harmat gyenge lett csak úgy ordít róla a spórolás .ronda is
reggelig tudnám sorolni meg annyit hibáztak
17.
17.
PS4jacksony
1996 óta állok a Sony Playstation oldalon.
Nekem ha videójáték,=playstation.

Psx-től-ps4-ig minden konzolom megtartottam mivel felejthetetlen élményeket adott szerintem mindenkinek.

Furcsa mert nekem a legkedvesebb Sony masina a kis cuki Ps one :)
Mennyit játszottam rajta atyaúristen !

De minden tiszteletem a microsoftak is mivel egyetlen méltó ellenfele a legendának !
Bravo SONY !
16.
16.
hoaw
Szerintem Xbox one-t fogok venni. Olcsóbb és meg szeretném tartani a 360-as játékaimat is.
15.
15.
... Kedves hallgatóink Kudlik Juli voltam és a "A mult szava" - retro / visszatekintő rovatunkat hallották ... és most vissza a jelenbe... nvidia és ati háború avagy kit érdekel, hogy szar a batmanó ha amúgy is gáz az egész jelenség ... avagy 5 éves elmúltál ? ne gurigázz szarral, nem vagy te majom... :DDD
14.
14.
Guba32
#13: Én is PS4-et vettem 2013-ban,de fél év múlva már átcsábított a One.....
13.
13.
p3ti
#8: Igazából az MS mindent elbaszott a startkor amit csak el lehetett szúrni akkoriban. Holt gyenge show, amin kb. semmi hangsúly nem volt a játékokon. Erőltették a sok appjukat meg a sok baromságukat amikre kb. senkinek sincsen szüksége. Elfelejtették hogy az emberek konzolt játékra vesznek, nem a sok többi baromság miatt. Ott volt a negatív visszhang a használt játékok miatt...szóval akkor öngólt rúgtak az X360 után hogy öröm volt nézni. Én úgy vettem észre hogy Phil Spencer óta lábal ki a masina a krízisből. De ennyi hiba elég volt arra hogy visszavesse az eladásokat, és hogy az emberek a konkurens gép mellett kössenek ki.
11.
11.
crytek
Majd ha törik végre akkor mégjobban elterjed!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...