Három hetet kell várnunk a PC-s Arkham Knightra

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 5.
  • Hír
Link másolása
A Warner Bros. a minap állást foglalt a PC-s Batman: Arkham Knight ügyében. A félkész port jelenleg elérhetetlen több digitális áruházban, s ez minimum három hétig így is marad. Talán a hónap végén adhatják ki újra.

Mint ismert, minőségi kifogásokra hivatkozva a Warner visszahívta a Batman: Arkham Knight PC-s verzióját, holott a pletykák szerint már a megjelenés előtt tisztában volt azzal, hogy félkész port kerül a boltokba.

A kiadó legfrissebb sajtóközleménye szerint a frissített PC-s változatot az "elkövetkezendő hetekben" adják ki újra, tehát mégsem tolják el őszig. Ha minden jól megy, július végén vagy augusztus elején vásárolhatjuk meg a javított verziót.

A PS4-en és Xbox One-on szinte kifogástalan alkotást már mi is teszteltük, tapasztalatainkról az alábbi cikkben értekezünk. A DLC-áradatot nem érinti a PC-s port körüli fiaskó, a Batgirl-féle bővítmény a hónap közepén startolt el.

126.
126.
kopic
#124: Mirol szol ? A nagy semmiről. Nyári szünet van, szval valahogy el kell tölteni az idot.
124.
124.
Red-E-Kamp Van
#123: amikor befejeződött az átvezető meg az akció, akkor elhangzik ismét.
"...bazmeg ez már lassan egy film..."
ne aggódj nincs baj, mert ezt mindenki látta.

Egyébként miről szól ez a 120 komment?

A Batmant továbbra sem várom, sokkal inkább a következő címüket.
Ami remélem nem egy újabb sötét hangulatú hős lesz.
123.
123.
arcadia
Konzolon order a legszebb! Nem érdekel a körítés meg, hogy ilyen olyan szűrő.. Ha berakok egy szép valamit valakinek azt mondja oké szép után berakom az ordert és hanyatt esik majd annyit tud kinyögni "bazmeg ez már lassan egy film" és nem csak az átvezetőkre érti hanem magára az akcióra. Aki ezt nem látja ott tényleg baj van.
122.
122.
Galdech
#121: Két éve még nem dolgoztam ott és tapasztaltam, láttam olyan dolgokat amiket most látok. Tanácsot bárhol bármikor lehet kérni az emberektől. Nem szégyen, ha hülye az ember csak ne dicsekedjen vele és ha tanulással kompenzálja, az pozitív.
Az, hogy te ideböffented magad tegnap óta és engem próbálsz besározni, csak gratulálni tudok. Tokodboy-nak igaza van a magad fajtával kapcsolatban, büszkeség és észosztás a semmire.
121.
121.
mesterolasz
#116: Jah, itt mindeni fejlesztő meg mérnök. Galdech kollégád is szaki, de két éve a ph.-en sírt ,mert elkúrta a BIOS frissítést :-D
120.
120.
Macifasz
#118: Nos, a szememre hagyatkozva én is azt tudom mondani, hogy bár eszméletlen szép az Order (ha lesz PS4-em, tuti be is szerzem rá), de nem merném kijelenteni, hogy szebb lenne bárminél ami jelenleg van PC-n. De mondom, ezt én a szememre hagyatkozva mondom, nem beszólásnak szánom.
119.
119.
Tokodboy
Pont igyanaz a helyzet mint a DTS HDMA vs Dollby True HD vitaban. Ott is hiaba ragaszkodnak hozza hogy papiron ugyannaz minoseg, mig a valosagban az MA fenyevekkel jobb. Es megis kitartanak a hulyeseguk mellett. En meg sem veszem azt a blu rayt amin nem Dts hang van.
118.
118.
Tokodboy
De en rohadtul unom. Csak sajnos vagyok olyan hulye hogy nem birom elviselni az emberek marhasagat. Egy ideig csak olvasgatok de a sok hulyeseg hatasara kinyilik a bicska a zsebembe.
Magyarorszag is azert tart ott ahol mert az wmberekre ra van hagyva a marhasaguk. Es kikerem nagamnak nem vagyok troll. Az a troll aki direkt szitja a feszt es minden hozzaertes nelkul ossza a hulyeseget.
Csak ezekkel az emberekkel meg az a baj, hogyha az ahitott platformukja megjelent volna az UC vagy az Order, akkor az lenne a vilag kegszebb jateka es folyna a monitoron a feher elvezetuk amit utana szivesen nyalnanak le rola.
Miett nem lehet elismerni hogy valami kemelkedo es peldaerteku platformtol fuggetlenul.
116.
116.
Tokodboy
Biztosan en nem erzek hozza aki mar tibb mint 5 eve aszakmaban vagyok, sot meg az egyetemen is tanitottam videojatek fejlesztest es neg egy ev modha dijam is van regebbrol. Biztisan en vagyok a fasz es a hozza nem erto, nem pedig ti.
Eloszor tanuljatok egy kicsit majd utana beszelhetunk. A digitalis sracok is hulyek, biztosan.
114.
114.
greenmelon
#113: Ne foglalkozz ezzel, ugyanolyan idióta mint seggeszki, azzal a különbséggel, hogy ő nem trollkodik, hanem teljesen komolyan is gondolja.
113.
113.
Stranger
#112: Én a szememnek hiszek. Ebben hol a render színvonal? Én valahogy nem látom.
http://cdn3.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/02/TheOrder_002_1080.jpg
Nyisd már meg a lent linkelt képek egyikét ezután. Iszonyat minőség, trükkök nélkül.
A post process effektek pedig nagyon keveset kérnek. Nézd meg mennyit eszik egy MasterEffect Reborn-os effekt egy mai játékban. Ugyan úgy van benne szemcsés filter, de még lens flare is. Örülj ha veszítesz 3FPS-t.
112.
112.
Tokodboy
Meg a konzol fikazo digital foundry szerint is etalon az order. A post process effektek az egyik legeroforrasossabb igenyessek.
Meg ok is azt mondjak hogy render szinvonal.
111.
111.
Stranger
#109: Az odernél nagyon jól dolgoztak a dizájnerek. Tele van nyomva elmosással a kép, de tényleg mindenhol motion blur, DoF még szemcsés filter is van és összejön egy jó összkép, mintha filmet néznél. De ha megnézed screenshoton, nagyon átlagosak a modellek, textúrák, megvilágítás minősége, sőt még a tereptárgyak is sokszor csak textúrák a földön:
http://www.psnation.com/wp-content/uploads/2014/02/the_order_1886_febdemo_screenshot_20.jpeg

Ezek után nézz meg egy Unity vagy Ryse-t:
https://c1.staticflickr.com/1/339/19403153885_2f486e0dbd_o.jpg
http://abload.de/img/2015pcssscreen019duxv.jpg
https://farm8.staticflickr.com/7514/15977329478_a88159cfeb_k.jpg

Közelében nincs, de még konzolos verziók között sem. Battlefront pedig az eddigi legrealisztikusabb megvilágítást használja, kár lenne szidni, valószínűleg a legszebb játék lesz a következő frostbite engine-s játékig.
110.
110.
Tokodboy
Mondok meg egyet: Driveclub.
Persze azt en sem vizatom hogy egy felmillas gepre lehetne szebbet csinalni, de az meg mem a valosag mert egyetlen kongiguraciora nem fejlesztenek.
109.
109.
Tokodboy
Itt tenyleg baj van az emberek szemevel... Ceysis 3 szebb mint az UC4? Ne rohogtessetek mar. Akkor miert van az hogy innen a crytektol az osszes grafikusnak az az alma hogy a naughtynal vagy a quantic dreamnel dolgozhasson? Unity meg BF szebb az ordernel? Nektek gyorsan szemuveg kell jo nagy dioptriaval.
Jelenleg Senki nem tud mutatni olyan hatekot PCn ami szebb lenne az ordernel vagy az UCnal. Irni sok baromsagot lehet, de bizonyitani nem.
108.
108.
Galdech
#107: Hasonlíthatom én EA-hez is, de akkor még cinkesebb a helyzet Ubisoftra nézve. Elég csak megnézni meglévő játékaikat, de említhetjük az ősszel érkező játékokat is EA felhozatalban. Egyszerűen nincs miről beszélni.

HUNRova: Örülök, hogy a saját dolgaidon szakadsz :)
107.
107.
DON GONDOCS
#97: Az older vitán felül gyönyörű játék, de az interakció igencsak behatárolt és az akció részek is csak egy közepes tps szintjén van. Azért ne hasonlítsuk az ubi játékait az SCE-hez hamár felhoztad, az Farcry4, AC Openworld játékok és ehez mérten a grafikai is kifejezetten részletes.
103.
103.
gomba56
Ilyen sok nyomi kommentelőt. Sosem nőtök fel igaz? Olyan dolgon vitatkoztok, amin soha nem lesz egyetértés. Nevetségesek vagytok. Az érveitek egy kalap sz-t szem érnek.
99.
99.
Stranger
#97: Az Order nem rossz, de azért vannak szebb játékok konzolon is, pl. Unity és lesznek még mint a Battlefront. De most is leírod, hogy nem tudnak rá programozni, akkor ez nem azt jelenti, hogy igénytelen portok készülnek rá? Akkor miért kell ezt mondani PC-re? PC-n egy több mint 5 éves GTX480-as kártyával jobban futnak a mai játékok mint Xbox One-on. Ennyire készülnek rossz portok.
Tényleg hihetetlen, hogy ha valakinek valóban vannak ilyen jellegű problémái a mai szoftveres környezetben. Még a Win7-ben is alapból benne van minden szar, nem hogy egy újabb rendszerben. Máshoz meg igazából nem kell nyúlni és nem lesz gond. Meg azért nem árt bekapcsolva hagyni a win frissítést. Ehhez nem kell szakmabelinek lenni, ehhez csak jó felhasználónak kell lenni. Sokan ott rontják el a gépüket, hogy letiltják a fontos szolgáltatásokat, kinyomják a win frissítést, telenyomják a gépet mindenféle driver uninstallerrel és karbantartó programmal. Aztán csodálkoznak a dll hibán és azért vesznek konzolt, mert ott nem kell semmit csinálni a PC-vel és gondok sincsenek. Közben pont ott rontják el, hogy PC-n sem kellene semmihez sem hozzányúlni és nem lesznek gondok. Hülyebiztos már minden rendszer. De tudom, hogy ezt te tudod, csak mondom. Na.
98.
98.
arcadia
Order valóban gyönyörű amúgy meg kb egy teleszart zokni... Viszont cserébe már lehet kapni pár ezerért. Egy két gyors menet vizuális orgazmus aztán tűzre vele..:)
96.
96.
#87: Ha ilyenjeid vannak kokanyolva van a geped.
Persz ha kepes vagy beta drivert feltenni mert az adott jatekban nyersz 2 kikurt fps-t akkor ne csodalkozz.
Miota win 7-et hasznalok soha nem volt crashem.
Nem kell esz nelkul felteni minden fost.
95.
95.
#88: Ez sem igaz max ha warezolsz.
A steamen vasarolt jatekok mindent feldobnak maguktol, csak plajolni kell.
De szerintem van olyan ember akinek meg ez is reszecskefizika..
94.
94.
Stranger
#87: "Nincs DX". Ugyan az, felteszi magának a játék, ilyen probléma nem lehet. VC Redist-ből tényleg annyi van, feltesz a magának megfelelőt a játék. Ilyen probléma sem lehet. Media player nincs jelenség lehet, nem kell N verziójú windows-t használni, de ott is 10p alatt felteszed és soha többé nincs vele gond. Én nem tapasztalok problémákat pedig egy 100 éves gépem van. Nem kell annyit warezolni és nem lesz gond, mert az eredeti installer feltesz mindent.
91.
91.
logic5
kibaszottul unalmas már ami minden ilyen poszt alatt megy... pc vs konzol.... hihetetlenek vagytok...
89.
89.
Galdech
#88: Így van. Bár én még szeretek mókerolni ilyen téren, nem is csoda hogy műszaki ember vagyok de az emebrek 99%-a csak azt akarja hogy bekapcsolja és ha rábök a Play gombra, akkor menjen.

Order 1866-t nem a játékélménye, hanem a grafikája miatt hoztam fel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...