Vadonatúj kiegészítővel bővül a Baldur's Gate

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Sok-sok év után vadonatúj kalandoknak örülhetnek a Baldur's Gate-rajongók, az eredeti játékok felújításáért felelős Beamdog ugyanis saját kiegészítőt fejleszt az első részhez Siege of Dragonspear címmel.

A Beamdog bejelentette, hogy mit is takar valójában az Adventure Y kódnevet viselő fejlesztése: a Baldur's Gate: Enhanced Edition kap majd egy kiegészítőt, amely a Baldur's Gate két része közötti történéseket hivatott elmesélni. A Siege of Dragonspear futtatásához szükséges az első játék felújított kiadása, cserébe importálhatjuk bele a mentéseinket, sőt, a kiegészítő játékállásait is továbbvihetjük majd a második részbe.


A kiegészítő 7 új fejezettel és összesen 25 órányi játékidővel lepi meg a rajongókat, ez idő alatt 70 új területet fedezhetünk fel, és még egy új kaszttal, a szellemidézésre és varázslásra képes sámánnal is próbálkozhatunk majd.

A játék egy sor újdonságot tartogat, az Infinity Engine továbbfejlesztett változata mellett megújult kezelőfelületet, valamint két új nehézségi szintet kapunk: az Icewind Dale: Enhanced Editionben bemutatkozott "sztorimód" itt is visszatér, és inkább a történetre kíváncsi, de harcban kevésbé kitartó játékosoknak szól, a veteránok pedig a Legacy of Bhaal módban kereshetnek maguknak új kihívásokat. Ez utóbbi egyébként a szintén Icewind Dale-ből ismerős Heart of Furyra hajaz.

A Baldur's Gate: Siege of Dragonspear megjelenéséről és áráról még nem mondtak semmit a készítők, de az biztos, hogy Windowsra, Linuxra, Macre, majd iOS-re és Androidra fog megjelenni.

2.
2.
PaulMarloW
1.
1.
rexsimus
Nem erre számítottunk. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...