Sniper: Ghost Warrior 3 - fegyverben Kelet-Európa

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 14.
  • Képek
Link másolása
A City Interactive egy csokornyi friss screenshotot tett közzé a kelet-európai hadszíntereken játszódó Sniper: Ghost Warrior 3-ról. Ez már nem lineáris epizód lesz, hatalmas nyitott pályákon orvlövészkedhetünk.

A lengyel fejlesztők tudják, hogy mivel lehet kitörni a középszerűségből. A Sniper: Ghost Warrior 3-ban végre nem lineárisan haladunk előre, hatalmas sandbox stílusú pályák várnak ránk - látszik, hogy a City Interactive jóval nagyobb költségvetéssel dolgozik, mint legutóbb. A történet Kelet-Európában játszódik, a küldetéseket akárhányszor újrajátszhatjuk, az ígéretek szerint minden végigjátszás másmilyen lesz.

Az új screenshotok alapján bizakodhatunk, a látvánnyal tutira nem lesz gond. Megjelenés 2016 folyamán PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

17.
17.
Neo1989
Talán végre kihoznak v mit ideje lenne már.
14.
14.
huster14
#5: mert szted ilyen grafikával rendelkező játék el tud futni azon a "gyenge" hardveren??
13.
13.
kastorhun
Meglehet kövezni de szerintem nem volt rossz az első két része, és lehet hogy nem a legszebbek de az codnál még így is sokkal szebbek.
11.
11.
PaprikaJancsi
#6: Mindenképpen vedd meg, nagyon király. Kb. 30 óra a játék + 0.5 -1 órás Dlc. Én 1800 Ft-ért vettem Xbox Live-on. (Véletlenül értékelték le, mert másnap rögtön ki is vették). :D
9.
9.
Ooorky
#8: Ghost Warrior 2-höz van szabadon bóklászós DLC Siberian Strike címmel, ~2 óra kipörgetni.
8.
8.
kryszisz
#2: Csak azt felejti el rendre mindenki, hogy LotF-t NEM a CI fejlesztette, tehát nem miattuk lett jó a játék. Ettől függetlenül én az első két Sniper játékukat komáztam (és a Sniper Elit-el ellentétben nem is untam meg őket 3-4 küldetés után), szóval várom ezt is, főleg, hogy szabad bóklászós lesz a cucc á'la Crysis:)
7.
7.
crytek
#4: Ha megnézed a City régi és új játékait akkor felfedezhető a fejlődés.A Sniper szériából már több mint 3 milla ment el.Azért ez nem rossz ha azt vesszük ki hogy áll a céghez.

Lords of Fallen se került 1 év után bundleba.Az is szépen fogy és aránylag magasan tartja az árát ,és nem mellesleg nem is rossz game.
Szóval csak így tovább
6.
6.
Ooorky
#4: A vásárlók b+.
A nagymultú kiadók nagymultú részvényesei bőkezűen osztogatták maguknak a jutalékot míg végül a fejlesztésekre nem jutott pénz, mert az emberek a 16. rókabőrt már nem vették meg, az főnök fizetése meg szent és sérthetetlen...
De ez legalább lehetőséget adott olyan cégeknek ahol a vezetőség is saját kezűleg heggeszti a játékot, hogy egy-egy sikeresebb játékkal (esetünkben pont a Ghost Warrior volt a vízválasztó) felemelkedve minden pénzt visszaforgatva próbálkozzanak egyre jobbá és jobbá válni. Plusz ha van elég lóvé akkor olyan mellékprojekteket is fel lehet futtatni, mint a Lords of the Fallen, vagy Alien Rage.

Mellesleg a LofT kivételével nekem az összes új generációs City játék megvan, de azt is beszerzem amint lesz rá egy komolyabb (nem -20%-os) akció.
5.
5.
DexHun
Hát persze X360-ra miért is jelenne meg :D
4.
4.
McDuff
Miből van ezeknek pénzük? Vki magyarázza már el!Annyi nagy múltra visszatekintő stúdio húzta már le a rolót nagy kiadókkal a hátuk mögött, ezek meg ráadásul a kiadók és a fejlesztők is egyszerre,ki tolja alájuk a lóvét????KI?
3.
3.
PaulMarloW
ez már ne legyen bugos basszus :D
2.
2.
PaprikaJancsi
Nagyon várom már. A LotF után, kíváncsi vagyok milyen lesz a City újabb dobása.
1.
1.
crytek
Ha van lové akkor valami hozzáértő grafikusokat is igazolhatnának ,mert ez még mindig vér gyenge a Cryenginehez mérten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...