WRC 5 - ilyen lesz a portugál rali

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 15.
  • Videó
Link másolása
Végre hosszabban is belenézhetünk a Bigben Interactive és a Kylotonn Games ralijátékába, a WRC 5-be. Idén nem a Milestone fejleszti a címet, ám ettől eltekintve azért akad benne újdonság. (Oké, nem túl sok.)

Miután a korábbi részekért felelős Milestone saját IP fejlesztésébe kezdett Sebastien Loebbel, így a kormányt átpasszolták a francia Kylotonn Gamesnek. A lépés nem túl biztató, legalábbis ha a csapat portfólióját nézzük, de ne legyünk rosszmájúak.

A WRC 5: FIA World Rally Championship csak ott változik, ahol feltétlenül szükséges, mivel rendelkezik a bajnokság hivatalos licencével, így könnyű dolga van. Az biztos, hogy a Kylotonn az autentikus élmény átadására törekszik.

A ralijátékok mindenesetre reneszánszukat élik: idén kapunk Sebastien Loeb Rallyt, itt van nekünk a DiRT Rally, aztán ősszel érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Vitára, PS3-ra és PS4-re a WRC 5.

Nektek hogy tetszik a gameplay?

26.
26.
coolecake
Mirror! Akkor próbáljátok ki a Dirt Rally-t és utána mondj vélemény ereől a "ez áll legközelebb a valós fizikához" dologról. A hangokon meg befogsz pisilni :D
24.
24.
herlius
A WRC 3 egy egészen korrekt darab volt, amikor megjelent, a felfrissített grafika jót tett a játéknak. A gond az, hogy a széria azóta is ugyanott tart, semmiféle technikai fejlődés nem érződik a játékon. Évről-évre lecserélik a pályákat és frissítik a versenyzőlistát, a játék gyerekbetegségei pedig maradnak. A grafika (most már) elavult, a fizika csak romlott az utóbbi 2 részben, a hangok pedig még mindig botrányosak. Ilyen hanghatások már 7-8 éve is vállalhatatlanok lettek volna, most pedig már végképp ciki, főleg egy Dirt-höz (meg úgy általában a valós hangokhoz) viszonyítva. Nem értem miért kell ezt erőltetni, ha csak ilyen szinvonalat tudnak produkálni.
20.
20.
galmat
Így ránézésre a grafika tetszik, de olyan sok minden nem derül ki ebből a videóból. :)
18.
18.
Nekem tetszik a gameplay, gondolkodom rajta hogy ezt vagy a Loeb-öset vegyem meg, és eddig inkább erre hajlok, mégiscsak ebben van a hivatalos, valamint kicsit illúzióromboló, hogy Loeb már a WTCC-ben versenyzik, nem a WRC-ben...leginkább az első WRC-t szerettem, szóval majd meglátjuk, még ez az 1 db gameplay kevés :)
15.
15.
gegisz13
#14: Rossz alapanyagból nem lehet jó játékot csinálni. Viszont a Codemastersnél semelyik cég sem csinál jobb rallyjátékot. Ezt a DiRT Rally be is bizonyította számomra.
14.
14.
PaprikaJancsi
#12: A F1-et elnézve, jobb ha nincs a Codemasters birtokában. :D
13.
13.
crytek
Rohaggyak meg de full olyan a kocsi mozgása mind az xpand rallyban.
12.
12.
joshfeed
Szeretném már a jogokat a Codemasters birtokában látni, mert ez elég karcsú :)
10.
10.
cagiva1019
Latom a szerkesztoseg kiemelkedoen tud helyesen irni
9.
9.
PS4jacksony
Ez a játék élettelenebb mint egy 3 napos hulla.
7.
7.
godach
#6: Nekem sem volt bajom a MotoGP szériával. Sőt az MX-et végig is játszottam. Nagyon remélem, hogy folytatják azt is, mert 360 joyyal kegyetlenül lehetett rakni a motort.
6.
6.
Chelseafan1989
#5: nekem a motogp15 tetszik de már a tavalyi motogp is jó volt.
5.
5.
godach
Én bírom a Milestonet, de most a Ride kicsit kiábrándított és még a WRC 1-2-3-nál elnéztem nekik a hiánypótló stílus miatt a kicsit gyengébb teljesítményt, úgy gondolom lassan ideje lenne valami fejlődést mutatniuk.
4.
4.
Renton001
10 éve biztos tetszett volna XD
3.
3.
Chelseafan1989
#2: akkor adják ki ps4-re is.
2.
2.
gomba56
1.
1.
mvf410
Hát mit mondjak... Nem lettem meggyőzve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...