45 percig mozog az Assassin’s Creed: Syndicate

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 17.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft nemrégiben streamelte az Assassin’s Creed: Syndicate PS4-es verzióját, így most 45 perc tömény gameplayt kaptunk a viktoriánus Londonban játszódó epizódból. Lesz itt harc, lovaskocsikázás és felfedezés is.

Az külön öröm, hogy a tegnapi livestream az Assassin’s Creed: Syndicate PS4-es verziójáról készült, hiszen a Unity tavaly még a megjelenéskor is komoly hibákkal és framerate-gondokkal küzdött. Már a Syndicate alfaverziója is szemlátomást sokkal optimalizáltabbnak tűnik.

A videóból egy csomó érdekességre derül fény, hőseink harcolnak, lovaskocsikáznak és felfedezőkörútra indulnak Londonban.

Az Assassin’s Creed: Syndicate október 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

29.
29.
kisbiflos
#20: Lassan olyan mint a COD?! Azt hiszem lemaradtál az utolsó 5 kiadott AC-ről mert már KB a Revelations óta COD. Gondolj csak bele, AC, AC2, ACB, ACR, AC3, ACBF, ACL, ACR(ogue), ACU, most meg ACS. Ez 10 játék ha jól számolom és talán nincs is ilyen sok COD mióta elindult a COD-zuhatag (MW 2).
23.
23.
zarándok
Pont most játszom a Unity-vel, es konkrétan ebben a videóban minden animáció ugyanolyan. Futás, harc, mászás, minden.. Es ahogy nézem, ugyanúgy beragad az emberünk bizonyos helyeken, lefagy, nem mászik tovább, amíg kicsit el nem rángatod onnan, ahol van, a lopakodas rohadtul használhatatlan, akadozó. Nem mondom, hogy mondjuk a Unityvel nem lehet jól szórakozni, én úgy gondolom, minden AC játékban jól lehet szórakozni, mivel az épületekre való mászás alapból szórakoztató, de míg Ezio kalandjai anno letaglóztak, aggódtam érte, a családjáért, nevettem az akcentusán, a habitusán, szállóigéket jegyeztem meg tőle, amikre a mai napig emlékszem, addig pl. Arno úgy fog bennem megmaradni, hogy "Ő melyik részben is volt?" Valami elveszett az AC világból, nem tudom, talán a korrekt kidolgozott modern szál hiányzik belőle, vagy egy sokkal meghatározóbb időszak, de egy szerethető, kidolgozott főhős mindenképpen, ez a Fry gyerek már most ellenszenves. Sajnálom, mert régen nagyon szerettem az AC-t.
22.
22.
crytek
#21: Pff pihentetni? Ömlik a pénz az AC-ekből. Hülyék lennének nem ömleszteni részeket.

Abban bízom ez is lesz VGA mellé és ezt is meglehet majd venni -sok day majd olcsón!
21.
21.
biohazard rex
Miért nem érzi egyik nagy kiadó cég sem, hogy hol a határ, vagy ennyire kell a pénz? (mintha nem lenne nekik dögivel). Az AC-t a 3 után már pihentetni kellett volna (cérnaszálon még a 4 is bele fér).
20.
20.
p3ti
Én örök életre megutáltam az egész AC sorozatot - ez az új rész sem kivétel számomra.. olyan ez is már lassan mint a COD. Ugyan az a lerágott csont mind
19.
19.
medson
#18: sírjukban (szerkesztés gomb, gk??)
18.
18.
medson
Altair és Ezio forognak a sírjában, ez meg az utóbbi részek megszégyenítik ezt a remek címet!
17.
17.
Azeroth87
#16: Ugyan ezen a véleményen vagyok, bár én az elején sem fikáztam a Rouge-t.
Én közvetlenül a Unity után játszottam vele egyébként...

Ez viszont?! Én nagyon nagy rajongónak mondom magam, de ez már tényleg gáz amit a sorozattal csináltak :(
16.
16.
#14: Rogue szerintem igazán megérdemel egy esélyt, én kellemesen csalódtam benne. (Pedig eleinte ott sorakoztam én is a fikázók között, mondván hogy ez a Black Flag újracsomagolása.) Visszahozta a régi részek hangulatát, és nagyon jól összekötötték a többi résszel.

Ez meg.. fáj látni mi lett a sorozatból, amiért annyira rajongtam annak idején.. Azért ha szerzek új gépet, a Unity-t kipróbálom még.
15.
15.
kopic
5 percig bírtam nézni ezt a förtelmet.
14.
14.
giga321
Unity meg Rogue kimaradt már. Ez is ki fog. Pedig imádom a kort amiben játszódik.
De ez halál unalmas videó volt.

Kár érte...
13.
13.
PS4jacksony
Lassan abba kell hagyni ezt az egész Asszaszinszt Kreddet :)


Ugyanis baromi unalmas már .....
12.
12.
KőbányaKispest
Rohadt egy kaptafa az egész úgy ahogy van,
11.
11.
aordog
3 -4 nálam van. Szerintem ha most egy pár évig nem fogom megvenni a többi részt, akkor sem maradok le semmirôl.
Ez olyan, mint a Barátok közt.
Kihagytam kb. 10 évet. Múltok mondom belenézek...
3nap után már felvettem a fonalat és semmi késztetést nem érzek azóta sem, hogy a kimaradt epizódokat pótoljam..
10.
10.
gomba56
Nekem ami hiányzik az a kincskeresés ami a 2 részben volt. Az jó kis szórakozás volt.
8.
8.
Tokodboy
Csak szerintem roma származású a főhős?
Vagy mi ez a bőrszín?
7.
7.
gomba56
Sajna egy kicsit tényleg uncsi. Kb. olyan mintha csak a skineket cserélnék.
5.
5.
kivenoko
Hát ez már megint ugyan az, mint a Unity. Bocsánat, az átvezető videók meg a ruci más. De azon kívül... a 2. hozzászóló leírt mindent ami tényleg rohadtul irritáló. Úgy mászik mintha ő lenne pókember és ráadásul tényleg még mindig szétkorrigálják a mászást. Rohadt nagy újítás beletenni Batman kötélvetőjét is, mint a tavalyi résznél a phantom blade ami igazából olyan volt mintha az AC 1-2-B-R-ben eldobtál volna 1 kést. Csak más az animáció. Ez is ugyan az mint a Revelationsban a hook blade-el siklani, csak most csinálsz kötelet is. Fúh de jó... a Unity-t megvettem (bánom azóta is, mert máig egy kupac nemtommi) de ezt még csak lewarezolni se fogom...
4.
4.
belaman
a pc-s verziót streameljék, ha merik :)
2.
2.
_NMI_
Atyaúristen, ez borzalmas. A kocsmából való távozás után (2. perc) elég még kb 3-4 percig nézni, hogy belássuk, ez egy kalap szar, főleg a kocsis, "magától menős" rész. Ez nem is ember hanem maga Amerika Kapitány! Mindig is utáltam az ACkben, hogy úgy és olyan magabiztossággal ugrálnak kötélen és icipici pontok, kiszőgellések, gerendák és egyebek közt, mint én húsz éve a pocsolyában. Az AC 1-ben még egész hihető is volt a mászkálódni, de azóta egyre inkább úgy másznak ezek, mit másznak, REPÜLNEK mint ha kötélen húznák őket. Ráadásul az első öt percben ezek a belógások textúrákba, meg ez a "jaj kicsi melléesel de a játék korrigál, ezért "kicsit odébb csúszol" a levegőben, nehogy a gerenda herén vágjon" dolog irgalmatlanul hülyén néz ki, bár ez eddig is így volt.
Komolyan mondom, nem szól másról az AC széria, hogy új kor és új "történet", de minden más ugyanaz. Majd' tíz éve kis túlzással semmi nem változott az alapok óta.
1.
1.
Hondacrf
Ez a hajszín az új divat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...